Új eljárási és ügyfélfogadási rendet vezet be a PMI

2018. június. 27., 11:25   |    

Új eljárási és ügyfélfogadási rendet vezet be a PMI

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Igazolási és Átigazolási Bizottsága az elmúlt évek tapasztalataira támaszkodva új eljárási és ügyfélfogadási rendet vezet be 2018. július 1-től.

Az új eljárási és ügyfélfogadási rend bevezetésétől a hatékonyság növekedését, valamint az ügyfelek kényelmesebb, tervezhetőbb és gyorsabb kiszolgálását reméli az igazgatóság. További – egyáltalán nem elhanyagolható, sőt… – szempont volt az új eljárási és ügyfélfogadási rend kialakításakor, hogy egy igazságosabb rendszer jöjjön létre (nevezetesen: azok, akik időben és pontosan/hiánytalanul töltik fel kérelmeiket, ne szenvedhessenek hátrányt az úgynevezett sürgős és/vagy problémás kérelmekkel szemben).

Mindezek miatt hangsúlyozzuk, hogy figyelmesen olvassák át az IDE kattintva elérhető, vagy a letölthető dokumentumok, igazolás, átigazolás, versenyengedély fül alatt megtalálható új eljárási és ügyfélfogadási rendet, továbbá a kellemetlenségek elkerülése végett tisztelettel kérjük ügyfeleink szíves együttműködését és az abban foglaltak szerinti ügyintézés betartását – nem mellesleg ezzel is elősegítve a fentebb megfogalmazott célok megvalósulását!


További hírek

Közérdekű
Tájékoztató a háziorvosoknál elvégzett sportorvosi igazolásokról

2018-06-29 13:16:55

Tájékoztató a háziorvosoknál elvégzett sportorvosi igazolásokról

Amint már korábban értesülhetett róla a honi labdarúgó-társadalom, a 215/2004. (VII. 13.) Korm. rendelet alapján lehetővé vált, hogy háziorvosok és házi gyermekorvosok a körzetükbe bejelentkezett, amatőr sportolóként leigazolt (sportolók) lakosok részére sportorvosi vizsgálatot végezzenek „Az Országos Sportegészségügyi Intézet szakmai útmutatójában” foglaltak betartásával.

Közérdekű
Közös összefogással a megfelelő egészségügyi ellátásért

2017-11-09 16:21:50

Közös összefogással a megfelelő egészségügyi ellátásért

A labdarúgásnak sajnos olykor elkerülhetetlen velejárója a sérülés, amelynek következményeként a szerencsétlenül járt sportoló(k) elsődleges orvosi, súlyosabb esetben tartósabb kórházi kezelésre szorulhatnak. Nem kétséges: amennyire csak lehetséges, minden eszközzel meg kell előzni a súlyosabb esetek bekövetkezését. Mindez valamennyiünk érdeke, és e cél megvalósításához szükségünk van a sportág valamennyi szereplőjének – legyen szó labdarúgókról, sportvezetőkről, edzőkről és nem utolsósorban a játékvezetőkről – felelősségteljes hozzáállására.

Értesítők, információk

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok