5. Szakmai Nap: Idén is a Vác bizonyult a legjobbnak (KÉPGALÉRIÁVAL!)

2011. január. 12., 11:27   |    

5. Szakmai Nap: Idén is a Vác bizonyult a legjobbnak (KÉPGALÉRIÁVAL!)

2011-ben immár ötödik alkalommal rendezte meg a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség a megyei edzők kispályás labdarúgótornájával egybekötött szakmai napját. Idén Gödöllő adott otthont a rendezvénynek. Az edzők teremtornáját délelőtt a Táncsics Mihály úti fedett műfüves pályán bonyolították, míg az előadásnak a sátor mellett található Kiskastély Étterem és Rendezvénycentrum konferenciaterme adott helyet.

2011-ben immár ötödik alkalommal rendezte meg a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség a megyei edzők kispályás labdarúgótornájával egybekötött szakmai napját. Idén Gödöllő adott otthont a rendezvénynek. Az edzők teremtornáját délelőtt a Táncsics Mihály úti fedett műfüves pályán bonyolították, míg az előadásnak a sátor mellett található Kiskastély Étterem és Rendezvénycentrum konferenciaterme adott helyet.

Idén nyolc csapat kapott meghívást az Edzők Kispályás Tornájára keresztelt mérkőzéssorozatra: a nagykátai térségből ezúttal nem verődtek össze egy alakulattá a körzetben dolgozó edzők. A lebonyolítás értelmében a résztvevők két négycsapatos selejtezőcsoportban küzdöttek a minél előkelőbb helyekért. A (Mekk)Mesterek-, és az (Ál)Szakma-csoportokban kialakult sorrend után alsó- és felsőházban, név szerint az Inog a kispad- és a Mourinho-csoportban küzdöttek tovább. Előbbiben a csoportviadal harmadik és negyedik helyezettjei csaphattak össze, utóbbiban pedig az első és második helyezettek. Az egyszer tizenöt percig tartó mérkőzések egyszerre két kispályán zajlottak.

Akárcsak tavaly, idén is illusztris volt a futballozó szakvezetők mezőnye. A Vác körzeti edzők csapatát erősítette Bánföldi Zoltán, aki korábban a Békéscsabát, a Budapesti Honvédot és Vácot is megjárta, Nyilas Elek, aki a Vác, a Ferencváros és a Győri ETO NB I-es csapatainak volt a középpályása, de futballozott Felsőpakonyban is. A korábbi válogatott Nyilas olyannyira belejött a gólgyártásba, hogy tizenegy találatnál állt meg, ezzel elnyerve a torna gólkirályának járó címet. Az Ócsa-Dabas körzeti edzők csapatában a 20-szoros válogatott Keresztúri András is pályára lépett, s jócskán hozzásegítette csapatát az ezüstérem megszerzéséhez. Szintén ebben az együttesben futballozott Németh Antal, a PMLSZ Edző- és Utánpótlás-nevelési Bizottságának elnöke, aki az idei gödöllői szakmai nap - Benkő Tamás igazgatóval közös - főszervezője is volt.

Csak úgy, mint tavaly, idén is ott volt az indulók közt a "Szövetségesek" (a PMLSZ- és a Sportszelet közös) csapata, akik az edzői teremtornák történetében most szerepeltek a legeredményesebben: a harmadik helyig meneteltek. Az együttesben Rózsavölgyi Sándor alelnök, dr. Horváth László és Tallér Zsolt elnökségi tagok, Benkő Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest megyei igazgatója mellett olyan labdarúgók is megcsillogtatták tudásukat, mint Nahóczky Attila, aki ugyancsak élvonalbeli múlttal rendelkezik, és ezúttal is két góllal járult hozzá csapata nagyszerű szerepléséhez, vagy Herczku Szabolcs, aki néhány évvel ezelőtt fejezte be aktív pályafutását, amelynek során hetvenöt alkalommal lépett pályára NB I-es mérkőzésen, avagy Híres Gábor, a Vasas és az MTK korábbi kőkemény, a válogatottban is bemutatkozott labdarúgója. A később a torna legjobb mezőnyjátékosának választott Potoczki Tamás is a "Szövetségeseket" erősítette, aki négy gólig jutott, és ezzel együttesében a legtöbb találatot szerezte. Első góljára még sokáig fogunk emlékezni: a Szentendre körzeti edzők együttese ellen vívott mérkőzésük első percében kapott egy kissé rövidre sikeredett labdát, azt jobb külsővel átemelt a saját és ellenfele feje felett, majd mielőtt a labda földet ért volna, ballal a léc alá "zúzta". Szemet gyönyörködtető megoldás volt! A sportvezető egyesületének jelen lévő játékosa, a szigetszentmiklósi Csurka Zoltán talán még most is tapsol az elöljáró fantasztikus gólját látva...

Króner Péter, a Dunaharaszti MTK edzője az idei évben nem a PMLSZ-Sportszelet csapatában vállalt szerepet, és ezt alighanem utólag megbánta... A Csepel-sziget körzeti edzők csapatvezetőjeként ugyan kétszer eredményesnek bizonyult, de együttesével csak a hatodik helyen ért célba. Sebaj - a 2010. évi szakmai díjak kiosztásakor talán kicsit vigasztalódhatott...

A szervezők Potoczki Tamásnak ítélték oda a legjobb mezőnyjátékos, míg Kutasy Pálnak, a Budakeszi Labdarúgó Akadémia U9-es korosztálya trénerének, az Ócsa-Dabas körzeti edzők cerberusának a legjobb kapus dicső címet. A legeredményesebb játékos Nyilas Elek lett 11 góllal.
A tornán két játékvezető működött közre, Almási Petra, aki a női bajnokságban vezet mérkőzéseket, valamint Gáspár Tamás.

Lássuk a történéseket!


A csoportmérkőzések eredményei:

(MEKK)MESTEREK-CSOPORT
Gödöllő körzeti edzők - Üllő-Cegléd körzeti edzők 1-3
GÓL: Serdült T., ill. Farkas J. (3).

Vác körzeti edzők - Buda körzeti edzők 2-1
GÓL: Nyilas E. (2), ill. Versits Zs.

Buda körzeti edzők - Gödöllő körzeti edzők 3-1
GÓL: Versits Zs. (2), Horváth Z., ill. Serdült T.

Üllő-Cegléd körzeti edzők - Vác körzeti edzők 2-2
GÓL: Farkas J., Kecskeméti J., ill. Steidl Á., Nyilas E.

Üllő-Cegléd körzeti edzők - Buda körzeti edzők 1-0
GÓL: Kecskeméti J.

Vác körzeti edzők - Gödöllő körzeti edzők 8-2
GÓL: Dizmatsek E. (2), Szél J. (2), Nyilas E., Steidl Á., Bánföldi Z., Kiss J., ill. Serdült T. (2).


(ÁL)SZAKMA-CSOPORT
Szentendre körzeti edzők - Ócsa-Dabas körzeti edzők 0-2
GÓL: Keresztúri A., Kucsák I.

Csepel-sziget körzeti edzők - "Szövetségesek" 1-3
GÓL: Csurka Z., ill. Potoczki T., Benkő T., Csizmadia B.

"Szövetségesek" - Szentendre körzeti edzők 4-2
GÓL: Potoczki T. (2), Nahóczky A., Bergán T., ill. Zsidi L., Lukács L.

Ócsa-Dabas körzeti edzők - Csepel-sziget körzeti edzők 2-1
GÓL: Keresztúri A., Kucsák I., ill. Króner P.

Ócsa-Dabas körzeti edzők - "Szövetségesek" 2-1
GÓL: Németh A., Herczku Sz.(öngól), ill. Potoczki T.

Csepel-sziget körzeti edzők - Szentendre körzeti edzők 1-0
GÓL: Ollé T.


Az elődöntők eredményei:

Vác körzeti edzők - "Szövetségesek" 4-0
GÓL: Nyilas E. (2), Bánföldi Z., Steidl Á.

Ócsa-Dabas körzeti edzők - Üllő-Cegléd körzeti edzők 1-0
GÓL: Keresztúri A.


A 7. helyért:
Gödöllő körzeti edzők - Szentendre körzeti edzők 0-0

Az 5. helyért:
Buda körzeti edzők - Csepel-sziget körzeti edzők 2-1
GÓL: Versits Zs., Horváth Z., ill. Csurka Z.

A 3. helyért:
Üllő-Cegléd körzeti edzők - "Szövetségesek" 1-3
GÓL: Farkas J., ill. Bergán T., Nahóczky A., Csizmadia B.

Döntő:
Ócsa-Dabas körzeti edzők - Vác körzeti edzők 0-7
GÓL: Nyilas E. (4), Steidl Á., Szél J., Dizmatsek E.


Az 5. ERIMA PMLSZ Edzők Kispályás Tornája végeredménye:

1.    Vác körzeti edzők
2.    Ócsa-Dabas körzeti edzők
3.    "Szövetségesek" (PMLSZ-Sportszelet)
4.    Üllő-Cegléd körzeti edzők
5.    Buda körzeti edzők
6.    Csepel-sziget körzeti edzők
7.    Szentendre körzeti edzők
       Gödöllő körzeti edzők


Az Edzők Kispályás Tornájának eddigi győztesei:
2007, Kóka: Monor-Cegléd körzeti edzők csapata
2008, Bag: Vác körzeti edzők csapata
2009, Dabas: Monor-Cegléd körzeti edzők csapata
2010, Dabas: Vác körzeti edzők csapata
2011, Gödöllő: Vác körzeti edzők csapata

A "páros verseny" állása tehát: Vác - (Monor/Üllő)-Cegléd 3-2.
:-)




A tornagyőztes Vác körzeti edzők csapata.
Álló sor (balról): Nyilas Elek, Bánföldi Zoltán, Pócsik Zoltán, Kónya Károly csapatvezető, Steidl Ákos.
Alsó sor: Tuza József, Szél József, Dizmatsek Emil, Gergely Zoltán, Kiss József.


Az 5. ERIMA PMLSZ Szakmai Napról - három kategóriában - összesen 85 db fényképet tettünk közzé honlapunkon - képaláírásokkal!

[KEPGALERIA(41)(Edzők Kispályás Tornája: 5. ERIMA PMLSZ Szakmai Nap, Gödöllő, 2011. január 8. képgaléria)]

[KEPGALERIA(42)(Eredményhirdetés: 5. ERIMA PMLSZ Szakmai Nap, Gödöllő, 2011. január 8. képgaléria)]

[KEPGALERIA(43)(Szakmai díjak átadása, Egervári Sándor elődása: 5. ERIMA PMLSZ Szakmai Nap, Gödöllő, 2011. január 8. képgaléria)]

További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok