9. U11-es II. osztályú Pest Megyei Futsal7vége: magabiztos vácrátóti elsőség

2021. március. 25., 18:55   |    

9. U11-es II. osztályú Pest Megyei Futsal7vége: magabiztos vácrátóti elsőség

Március 21-én, vasárnap kilencedik – ebből a II. osztályúak részére negyedik – alkalommal került sor az U11-es korosztály számára kiírt négyes döntőre Monoron, amelyet végül a Vácrátót-LEFC együttese nyert meg, a fináléban fölényesen, 8–0-ra fektetve két vállra a gödieket.

Turcsik Gergő együttese szigetszentmiklósi riválisát kettős sikerrel (2–0 és 3–2) múlta felül az elődöntőben, míg a másik ágon egy-egy 3–2-es vereséggel, illetve győzelemmel a gödi „kékek” nagy izgalmak közepette büntetőkkel 3–1-re verték az érdi Sasfiókákat. A „kisdöntőben” aztán a ’miklósiak – esélyt sem adva ellenfelüknek – 7–0-ra ,,kiütötték” a Sasfiókákat. A parádés diadalból Deák Olivér egymaga hat találattal vette ki a részét, ami végül számára a gólkirályi címet is megalapozta.
A fináléban is elmaradtak az izgalmak, ugyanis a Vácrátót-LEFC 4–0-s félidőt követően lehengerlő, 8–0-s győzelmet aratott a gödiekkel szemben, és szerezte meg a torna történetében először az első helyet. A döntő két legeredményesebb játékosának az egyaránt két-két találatig jutó Mucsi Máté és Bársony Dániel Farkas bizonyultak.

A 9. U11-es II. osztályú Pest Megyei Futsal7végére összesen 71 csapat nevezett, amely közül menet közben vagy már az indulásnál – leginkább a vírushelyzet miatt – 14-en visszaléptek.

A Pest Megyei U11-es II. osztályú Futsal7vége végeredménye a következőképpen alakult: 1. Vácrátót-LEFC; 2. Göd „kék”; 3. MKFC-Szigetszentmiklós; 4. Sasfiókák. A négyes döntő gólkirálya Deák Olivér (MKFC-Szigetszentmiklós) lett 8 találattal, a torna legjobb mezőnyjátékosának Szeles Vincét (Vácrátót-LEFC), míg a legjobb kapusnak Farkas Pétert (Sasfiókák) választották a csapatvezetők és a szervezők szavazatai alapján. A végső felvonás hat mérkőzését dr. Molnár Péter és Páldi Ferenc vezették. Az érmeket – a vírushelyzet miatt nyakba akasztás helyett ezúttal csak „csokorban” a csapatkapitány kezébe –, serlegeket, okleveleket és a tárgyjutalmakat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adta át a négy résztvevő csapat és edzőik számára.

Ahogyan azt már megszokhatták partnereink és követőink, egy hosszú sorozat végén ezúttal is kíváncsiak voltunk arra, hogyan látták a mérkőzéseket és játékosaik teljesítményét a döntőbe jutott csapatok vezetőedzői – nyilatkozataikat az alábbiakban adjuk közre.

TURCSIK GERGŐ, a Vácrátót-LEFC edzője:November közepén kezdődött a bajnokság, összesen 18 mérkőzést játszottunk le, ebből 18-at nyertünk meg, 187 gólt rúgtunk és mindössze tízet kaptunk. Úgy gondolom, a gyerekek minden szempontból százszázalékos teljesítményt nyújtottak. Ez volt életük legelső futsalszezonja, szerintem maximálisan teljesítették azt, amit elvárhattunk tőlük. Jövőre szeretnénk az I. osztályban is megmutatni magunkat, és ott is jól szerepelni. Szeretném külön megköszönni a szülőknek a sok segítséget, amit kaptunk, nélkülük ez a bajnoki cím nem jöhetett volna létre.

PAPP LÁSZLÓ, a Göd „kék” edzője:Azt gondolom, a torna alatt végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk. Elsősorban magasan védekezéssel, letámadással, és az ellenfelek nehéz helyzetbe hozásával próbáltunk eredményeket elérni, ami úgy érzem, nagyjából sikerült is. A Covid-helyzet sajnos minket is erősen sújtott, sok játékosunk hiányzott folyamatosan, így ez még inkább emeli a megszerzett ezüstérmünk értékét.

NYÚL ÁRPÁD, az MKFC-Szigetszentmiklós edzője:Sok sérülttel és betegséggel kellett megküzdenünk a torna folyamán, a négyes döntőre is mindössze egy cserével tudtunk elutazni. Véleményem szerint erőn felül, nagyon szervezetten, a taktikai utasításokat teljes mértékben betartva, ugyanakkor a kreativitásuknak nem gátat szabva játszottak a gyerekek. Jól tartottuk magunkat a végső győztes Vácrátót ellen is, úgyhogy mindent egybevetve nagyon elégedett voltam a játékosaimmal. A szervezést külön szeretném megköszönni az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság valamennyi érintett munkatársának, ugyanis nagyon jól lebonyolított sorozaton vehettünk részt. A gyerekek remekül érezték magukat, az elmúlt hetek varázslatosak voltak a számukra.

HORVÁTH SÁNDOR, a Sasfiókák-Érd edzője: A gyerekek nagyon örültek, hogy bejutottak a döntőbe. Sajnos kicsit visszafogottra sikerült a teljesítményünk a final fourban. Szeretném kiemelni, hogy a lebonyolítás példaértékű volt, főleg így, hogy a Bozsik-tornák elmaradtak, így külön öröm volt, hogy a gyerekek egész télen tudtak futsalozni.

A négyes döntő eredményei részletesen:
http://ada1bank.mlsz.hu/league?evad=54&szervezet=14&verseny=23569&fordulo=1

A 9. U11-es Pest Megyei II. osztályú Futsal7vége 4-es döntőjén fotós munkatársunk, Sipos Hajnalka által készített képek az alábbi linken tekinthetők meg:
https://www.facebook.com/media/set?vanity=pmlsz&set=a.3962432897146274

 Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság a 2017/2018-as szezon óta írja ki és bonyolítja le minden évben a másodosztályú versenyeket a Pest Megyei Futsal7vége U11-es korcsoportjában. Az azóta megrendezett sorozatok eddigi nyertesei évről évre:
2017/2018: Szada I.
2018/2019: Mogyoród FC
2019/2020: Veresegyház LUA
2020/2021: Vácrátót-LEFC


További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-04-30 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.04.30.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok