Arany Ászok Fociklub: Dárdai Pál fővédnökségével átadták a századik támogatói felszerelést

2009. április. 28., 21:30   |    

Arany Ászok Fociklub: Dárdai Pál fővédnökségével átadták a századik támogatói felszerelést

Az Arany Ászok Fociklub programjához eddig még nem kapcsolódott Pest megyei amatőr felnőtt csapatok vezetői a csatlakozás lehetőségéről, illetve bővebben a kezdeményezésről a www.aranyaszok.hu honlapon olvashatnak. Jelentkezési lap e-mail-ben a fociklub@aranyaszok.hu levelezési címen, valamint a 06-20/9378008-es telefonszámon igényelhető.

Az Arany Ászok Fociklub - mint a magyar amatőr labdarúgás támogatója - közel ezer felnőtt amatőr honi labdarúgócsapatnak biztosít játékfelszerelést. A program fővédnöke, Dárdai Pál - a magyar válogatott és a Hertha BSC népszerű középpályása - jelenlétében adták át a századik szponzorációs csomagot a Budapesti Micro Club (BMC) futballcsapatnak a klub I. kerületi, Czakó utcai pályáján hétfőn kora délután.

Az Arany Ászok Fociklub elkötelezett támogatója a magyar amatőr labdarúgásnak. Célja, hogy az erőfeszítés, amit a csapatok eddig a kedvelt sportért, annak közösségformáló, közösségi szellemet erősítő szerepéért tettek, ne vesszen kárba az egyre nehezedő gazdasági körülmények között se. Az Arany Ászok Fociklub mezekkel, nadrágokkal, sportszárakkal és labdákkal támogatja az amatőr csapatokat.



Dárdai Pál (képünkön) fővédnök jelenlétében átadták a századik focicsapatnak a szponzorációs csomagokat, így a hátralévő tavaszi fordulókban már a Budapesti Micro Club (BMC) is új felszerelésben játszhat. A programmal 12 megyében és Budapesten találkozhatnak a sportolók: a Budapest I-IV., valamint a megyei I-III. osztályú hivatalos amatőrbajnokságokban, illetve a budapesti Tanuló utcai kispályás bajnokságokban szereplő felnőtt csapatoknak biztosít szponzorációs csomagokat. A támogatásért cserébe hároméves szerződés keretében a focicsapatok reklámfelületet biztosítanak az Arany Ászok részére.

- A focicsapatokkal hosszú távú együttműködésre törekszünk, folyamatosan szeretnénk fenntartani a támogatásunkat. Hiszünk abban, hogy egy helyi amatőr mérkőzés a település lakossága számára meghatározó, hiszen erősíti az összetartozást, a csapatszellemet, ráadásul nagyszerű szabadidős program. A pálya szélén együtt buzdítja kedvenceit idős és fiatal, és nem számít, ki milyen foglalkozást, hivatást űz. Egy a fontos: győzzön a közkedvelt csapat! Egy meccs, amely már hetekkel korábban izgalommal tölti el a szomszédokat, családtagokat, ismerősöket, páratlan és őszinte összekovácsoló erő. Hisszük, hogy támogatásunkkal erősítjük ezt a társadalmi összefogást, és hozzájárulunk a felejthetetlen élményekhez, amelyekre szükség, szükségünk van! Nagyon örülünk, hogy Dárdai Pál, a magyar válogatott és a Hertha BSC népszerű középpályása fővédnökként csatlakozott a programunkhoz - fogalmazott Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója.




A sajtótájékoztatón készült felvételünkön jobbról Dárdai Pál, mellette Kerekes Péter, a Dréher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója, Beer György, a Budapest-bajnokság III. osztályában szereplő BMC játékos-edzője, valamint Agócs Mónika vállalati kapcsolatok vezető látható

Dárdai Pál az eseményen kiemelte, hogy szívesen csatlakozott a programhoz, mert az Arany Ászok Fociklub támogatási programja hosszú távon segíti az amatőr labdarúgást. - Amatőr sport nélkül nincs élsport! Régen az apukák szívesen íratták be focizni a gyereket, így könnyű volt az utánpótlás-nevelés. Ha eltűnik a bázis, kevesebben fociznak, kevesebb tehetség is kerül fel a profi élvonalba. Biztos vagyok benne, hogy ha látják az emberek, hogy a játékosok élvezik a játékot, akkor szívesebben mennek ki a helyi meccsekre, és szélesedik a helyi szurkolóbázis, ami a játékosoknak plusz motivációt ad. Megtapasztalják, hogy érdemes szeretni ez az egyedülálló sportot! - mondta Dárdai Pál, majd hozzátette: - Nagyon örülök, hogy létrejött az Arany Ászok Fociklub, mert új és példa nélküli, hogy ilyen nagymértékben kap támogatást az amatőr sport. Ezek a fiúk nagyon keményen dolgoznak, de önerőből nem képesek előteremteni a játékhoz szükséges feltételeket, ezért igazán megérdemlik a törődést. Tudom, milyen öröm egy vadonatúj szerelést felhúzni egy sportembernek - hangsúlyozta a népszerű középpályás.

Pest megyében a Dreher Sörgyárak Zrt. a Pest Megyei Labdarúgó Szövetségtől kapott egyesületi nyilvántartás alapján hirdette meg programját, amelynek jó híre a szövetség, a Sportszelet és a Sörgyár közötti szponzorációs együttműködés eredményeképpen a megye 187 települése közül arra a 150-re, ahol az összesen 161 egyesület szerepel valamilyen szintű bajnokságban, bizonyosan eljut.

Sőt, a megállapodás jellegéből, az Arany Ászok-mezekből és a különféle reklámfelületekből adódóan az Arany Ászok Fociklub támogatói program a Pest megyei amatőr labdarúgás mindennapjaiban a jövőben folyamatosan jelen lesz.


Pest megyei felnőtt csapatok figyelmébe!

Az Arany Ászok Fociklub programjához eddig még nem kapcsolódott Pest megyei amatőr felnőtt csapatok vezetői a csatlakozás lehetőségéről, illetve bővebben a kezdeményezésről a www.aranyaszok.hu honlapon olvashatnak. Jelentkezési lap e-mail-ben a
fociklub@aranyaszok.hu levelezési címen, valamint a 06-20/9378008-es telefonszámon igényelhető.



További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-08 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.08.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok