Augusztus 15-ig lehet nevezni a Pest megyei futsalversenyekre

2021. augusztus. 03., 12:46   |    

Augusztus 15-ig lehet nevezni a Pest megyei futsalversenyekre

Amint azt korábban már jeleztük, ezúttal jóval korábban, mégpedig 2021. augusztus 15-ig kell nevezni valamennyi 2021/2022. évi Pest megyei futsalversenyre – még a téliekre is! –, így a tornarendszerű női, továbbá az SFP-támogatott U20-as, U17-es U15-ös és U13-as futsalbajnokságokra, valamint a női, az öregfiú, a férfi, és az U11-es futsaltornákra is.

A futsalbajnokságokra és a futsaltornákra (együttesen a Futsal7végékre) is az MLSZ informatikai rendszerén (IFA) keresztül kell benyújtani a nevezéseket – mégpedig 2021. augusztus 15. (vasárnap), éjfélig. Valamennyi pontvadászat a futsal fülön található, a Pest megyei versenyek között. A legfontosabb részletek versenyenként csoportosítva láthatók.

Pest megyei női felnőtt futsalbajnokság
Lebonyolítás: tornarendszerű bajnokság 2021 októbere és 2022 júniusa között, ősszel és tavasszal havonta egy – a ¾ pályás bajnokságot elkerülő –, míg a téli labdarúgószünetben havi két-három hétvégi tornával, eseményenként két-három mérkőzéssel.
Nevezési díj: 18.000 Ft (díjcsökkentéssel), melyet az MLSZ PMI számlája ellenében, utólag kell majd átutalni, s amely magában foglalja az MLSZ PMI által központilag biztosított – a mérkőzések helyszínéül szolgáló – csarnokok/termek bérleti és egyéb szolgáltatási díját is.
Mérkőzések játékideje: 2x15 vagy 2x20 perc futó órával mérve – a játékidő a nevezett csapatokkal történt egyeztetést követően lesz végleges.
Egyéb: a bajnokság versenykiírása megtekinthető a letölthető dokumentumok között vagy IDE kattintva.

Pest megyei férfi U20-as, leány/fiú U17-es, valamint fiú U15-ös futsalbajnokság (Futsal7vége)
Lebonyolítás: minimum 14 – de naponta maximum egy – mérkőzésből álló bajnokság, melynek 1. fordulója várhatóan az október 9-10-ei hétvégén lesz, míg további mérkőzései a november 20. és február 27. közötti időszakra esnek.
Nevezési díj: 7.000 Ft (díjcsökkentéssel), melyet az MLSZ PMI számlája ellenében, utólag kell majd átutalni, s amely részben magában foglalja az MLSZ PMI által központilag biztosított – a mérkőzések helyszínéül szolgáló – csarnokok/termek bérleti és egyéb szolgáltatási díját is.
Mérkőzések játékideje: 2x20 perc tiszta játékidő.
Egyéb: a férfi/fiú bajnokságok I. és II. osztályban is ki lesznek írva, de megfelelő számú nevező esetén a leány verseny is szétbontásra kerülhet. A bajnokság után SFP-támogatás jár (a támogatási rendszer átalakítás alatt van, ezért a támogatási összeg egyelőre nem ismert). Kizárólag a terembérleti díjak után mérkőzésenként várhatóan 7.500 Ft lesz majd utólag kiszámlázva egy csapat miatt. Elképzelhető, hogy az egyes versenyekre (ugyanazon kiírás különböző osztályai egy versenynek számítanak) maximum 48 csapat nevezését tudja csak elfogadni az igazgatóság (szűkítés esetén elsőbbséget élveznek a Pest megyei, valamint az első számú csapatok). A különböző futsalbajnokságok egybegyúrt versenykiírása megtekinthető a letölthető dokumentumok között vagy IDE kattintva.

Pest Megyei (vegyes) U13-as Futsal7vége
Lebonyolítás: minimum 16 mérkőzésből és nyolc játéknapból álló bajnokság, melynek 1. fordulója várhatóan az október 9-10-ei hétvégén lesz, míg további mérkőzései a november 20. és február 27. közötti időszakra esnek.
Nevezési díj: 7.000 Ft (díjcsökkentéssel), melyet az MLSZ PMI számlája ellenében, utólag kell majd átutalni, s amely részben magában foglalja az MLSZ PMI által központilag biztosított – a mérkőzések helyszínéül szolgáló – csarnokok/termek bérleti és egyéb szolgáltatási díját is.
Mérkőzések játékideje: 2x20 perc futó órával.
Egyéb: a bajnokság I., II. és III. osztályban is ki lesz írva. A bajnokság után SFP-támogatás jár (a támogatási rendszer átalakítás alatt van, ezért a támogatási összeg egyelőre nem ismert). Kizárólag a terembérleti díjak után mérkőzésenként várhatóan 4.500 Ft lesz majd utólag kiszámlázva egy csapat miatt. Elképzelhető, hogy a versenyre (mindhárom osztályt figyelembe véve) maximum 81 csapat nevezését tudja csak elfogadni az igazgatóság (szűkítés esetén elsőbbséget élveznek a Pest megyei, valamint az első számú csapatok). A bajnokság versenykiírása megtekinthető a letölthető dokumentumok között (Pest megyei utánpótlás futsalbajnokságok néven) vagy IDE kattintva.

Pest Megyei (vegyes) U11-es Futsal7vége
Lebonyolítás: tornarendszerű bajnokság a téli holtszezonban.
Nevezési díj: 18.000 Ft (díjcsökkentéssel), melyet az MLSZ PMI számlája ellenében, utólag kell majd átutalni, s amely teljes egészében magában foglalja az MLSZ PMI által központilag biztosított – a mérkőzések helyszínéül szolgáló – csarnokok/termek bérleti és egyéb szolgáltatási díját is.
Mérkőzések játékideje: 2x15 perc futó órával.
Egyéb: a bajnokság I., II. és III. osztályban is ki lesz írva. A bajnokság után SFP-támogatás NEM JÁR. Elképzelhető, hogy a versenyre (mindhárom osztályt figyelembe véve) maximum 96 csapat nevezését tudja csak elfogadni az igazgatóság (szűkítés esetén elsőbbséget élveznek a Pest megyei, valamint az első számú csapatok). A bajnokság versenykiírása megtekinthető a letölthető dokumentumok között (Pest Megyei Futsal7végék néven) vagy IDE kattintva.

Pest Megyei Férfi, Női és Öregfiú Futsal7vége
Lebonyolítás: tornarendszerben a téli holtszezonban, 2022 januárjától.
Nevezési díj: 10.000 Ft (díjcsökkentéssel), melyet az MLSZ PMI számlája ellenében, utólag kell majd átutalni, s amely teljes egészében magában foglalja az MLSZ PMI által központilag biztosított – a mérkőzések helyszínéül szolgáló – csarnokok/termek bérleti és egyéb szolgáltatási díját is.
Mérkőzések játékideje: 2x15 perc futó órával.
Egyéb: újdonság, hogy az elődöntők előtt az addig szerzett sárga lapok törlődnek. A különböző tornák egybegyúrt versenykiírása megtekinthető a letölthető dokumentumok között (Pest Megyei Futsal7végék néven) vagy IDE kattintva.


További hírek

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Általános
Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

2024-04-24 12:55:45

Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

Május 23-án, csütörtökön 17:30 órától ünnepélyes külsőségek mellett a Pesti Vármegyeháza Dísztermében (1052 Budapest, Városház utca 7.) lesz a 11. Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája.

Általános
Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

2024-04-23 12:00:22

Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság (1052 Budapest, Városház utca 7.) ezúton tájékoztatja a sportszervezeteket és valamennyi kedves ügyfelét, hogy április 25-én, csütörtökön valamennyi irodánk zárva tart, helyszíni ügyintézés ezen a napon nem lehetséges. Munkatársaink telefonon és e-mailben elérhetőek lesznek.

Általános
19 egyesület kapott Pest vármegyei I. osztályú licencet

2024-04-22 16:57:12

19 egyesület kapott Pest vármegyei I. osztályú licencet

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság 2024. április 22-ig bezárólag elbírálta az összes hozzá beérkezett Amatőr Licenc-kérelmet. A jelenlegi „vármegye-egyes” mezőnyből 2 egyesület NB III-ra (az MLSZ-központba) adta be kérelmét.

Értesítők, információk

2024-04-29 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.04.29.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok