Az UTE I., a Dunaharaszti I., a Városgazda és a Rákosmente lett a befutó Törökbálinton

2019. március. 01., 17:03   |    

Az UTE I., a Dunaharaszti I., a Városgazda és a Rákosmente lett a befutó Törökbálinton

Valóságos "döntőmaratont” rendeztek február 24-én, vasárnap az impozáns Törökbálinti Sportközpontban a Pest Megyei Futsal7vége keretében, ahol két ,,klasszikus”, és két körmérkőzéses lebonyolítású végjátékra került sor. Időrendben haladva, elsőként a 8. U13-as Pest Megyei Futsal7végén hirdették győztest, amely – akárcsak az U11-eseknél – az UTE I. győzelmét hozta. Az U15-ösök II. osztályú tornáját – büntetőkkel – végül a Dunaharaszti I. nyerte, míg a Bajnokok Tornáin az U17-eseknél a Városgazda UP, az U20-asoknál pedig a Rákosmente lett az abszolút győztes. A díjakat a négy korosztály döntőit követően Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adta át.

Lesz-e zsinórban harmadszor is dunakeszi siker, vagy a két, döntőbe jutott budaörsi együttes, az Aramis, illetve a BSC közül képes-e valamelyik elhódítani a végső győzelmet? Nos, a két kérdésre nemleges válasz adható, hiszen a végén az újpestiek emelhették a magasba a serleget, a döntőben a BSC-t 4–2-re legyőzve. Az elmúlt két évben egyaránt győztes "Kinizsi” ezúttal bronzérmesként zárt, a négyes döntőről végül három – sima – vereséggel távozni kénytelen Aramis két vállra fektetve a 3. helyért.

8. U13-as PMF7vége, I. osztály, négyes döntő
Elődöntők: Aramis I. – UTE I. 1–9; Budaörs – Dunakeszi Kinizsi FK I. 2–1; UTE I. – Aramis I. 4–0; Dunakeszi Kinizsi FK I. – Budaörs 1–1.
A 3. helyért: Dunakeszi Kinizsi FK I. – Aramis 8–0.
Döntő: UTE I. – Budaörs 4–2.
Végeredmény: 1. UTE I.; 2. Budaörs; 3. Dunakeszi Kinizsi FK; 4. Aramis I.
A négyes döntő gólkirálya: Ilyés Bence I. (UTE) – 5 találattal;
Legjobb kapus: Radnóti Botond László (Dunakeszi Kinizsi FK I.);
Legjobb mezőnyjátékos: Buzás Emma (Budaörs).

A 7. U15-ös Pest Megyei Futsal7vége, II. osztályának négyes döntőjében ezúttal is érdekelt volt a címvédő együttes a Piliscsaba személyében, ám a végső siker 2019-ben a Dunaharaszti I. csapatáé lett, amely nagy csatában végül ,,szétlövéssel” győzte le az érdi Fogócskát. A Piliscsaba a bronzéremmel vigasztalódhatott, a "kisdöntőben” valóságos erődemonstrációt tartva, 8–1-re győzte le Triff Ferenc legénysége a Dunakanyar-Szentendre II.-t.

7. U15-ös Pest Megyei Futsal7vége, II. osztály, négyes döntő
Elődöntők: Fogócska-Érd – Piliscsaba 2–1; Dunakanyar-Szentendre – Dunaharaszti I. 1–4; Piliscsaba – Fogócska-Érd 1–3; Dunaharaszti I. – Dunakanyar-Szentendre 3–1.
A 3. helyért: Piliscsaba – Dunakanyar-Szentendre II. 8–1.
Döntő: Fogócska – Dunaharaszti I. 1–1, büntetőkkel: 2–3.
Végeredmény: Dunaharaszti I.; 2. Fogócska; 3. Piliscsaba; 4. Dunakanyar-Szentendre II.
A négyes döntő gólkirálya: Molnár Levente (Piliscsaba) – 4 találattal;
Legjobb kapus: Bartha Lajos Nándor (Dunaharaszti I.);
Legjobb mezőnyjátékos: Dezső Máté (Dunaharaszti).

Két, az idén első alkalommal már bajnoki rendszerben lebonyolított torna, az U17-és U20-as korosztályok , ráadás” rendezvényére, a nagypályás szakából jól ismert és bevált Bajnokok Tornájára is ekkor került sor Törökbálinton. A serdülőknél (U17) kiegyenlített küzdelem zajlott, amely végül a Városgazda sikerével zárult, a fővárosiak a Szent István-OTP I.-et és az Angyalföldi SI-t utasították maguk mögé.

8. Serdülő (U17-es) Pest Megyei Futsal7vége, Bajnokok Tornája
Városgazda UP. – Szent István-OTP I. 3–1; Szent István-OTP I. – Angyalföldi SI 6–2; Angyalföldi SI – Városgazda UP. 2–2.
Végeredmény: 1. Városgazda UP. 4 pont; 2. Szt. István-OTP I. 3; Angyalföldi SI 1 p.
A hármas döntő gólkirálya(i): Soóky Rómeó, Sulyok Richárd Tibor (mindketten Szent István-OTP I.) – 3-3 találattal;
A Városgazda UP. legjobb játékosa: Megyeri Márk;
A Szt. István-OTP I. legjobb játékosa: Sulyok Richárd Tibor;
Az Angyalföldi SI legjobb játékosa: Tavasi András.

Az Ifjúságiaknál (U20) ismerős, hazai környezetben lépett pályára a T-Bálint LASE, ám Pop Richárd együttese végül szoros küzdelemben – rosszabb gólkülönbségével – a 2. helyre futott be a tornagyőztes Rákosmente mögött. Harmadikként a Pomáz-ICO I. futott be; Tolnai Balázs csapata pont nélkül, két vereséggel zárta a "ráadás” tornát.

13. Ifjúsági (U20-as) Pest Megyei Futsal7vége, Bajnokok Tornája
Pomáz-ICO I. – T-bálint LASE 2–3; T-bálint LASE – Rákosmente 1–1; Rákosmente – Pomáz-ICO I. 5–2.
Végeredmény: 1. Rákosmente (6–3) 4 pont; 2. T-bálint LASE (4–3) 4 p; Pomáz-ICO I. (4–8) 0 p.
A hármas döntő gólkirálya: Bányai Péter (Rákosmente) – 3 találattal;
A Rákosmente legjobb játékosa: Kampó Dávid;
A T-bálint LASE legjobb játékosa: Pintér Artúr;
A Pomáz-ICO I. legjobb játékosa: Bokor Gergely Bálint.

Az U17-es és az U20-as tornákon az egyes csapatok legjobbjai az edzők szakmai véleménye, az adott játékosnak a bajnokság egésze során nyújtott teljesítménye alapján kerültek ki. A törökbálinti döntőkről készült képgalériánkat hamarosan közzétesszük az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának hivatalos Facebook-oldalán is.


További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok