Bajnokok Tornája: a Tárnok Bolha, a Pécel és a Perbál vihette haza a serleget

2023. június. 27., 15:53   |    

Bajnokok Tornája: a Tárnok Bolha, a Pécel és a Perbál vihette haza a serleget

Három, az U19-es korosztályban lejátszott Bajnokok Tornája-mérkőzéssel ért véget hivatalosan is a 2022/2023-as szezon Pest vármegyében. A Tárnok Bolha (II. osztály) és a Péceli Spartacus (III. o.) idegenben, míg a Perbál (IV. o.) hazai pályán szerezte meg a serleget.

A legtöbb gólt, hatot a II. osztályban lejátszott Isaszeg –Tárnok Bolha párharc (3–3) hozta, amelyen a vendégek már 2–0-ra is vezettek, ám a fordulás után a három gólt szerző Káposztás László vezérletével a hazaiak fordítottak, de a hajrában a Tárnok is vissza tudott kapaszkodni. A 3–3-as döntetlent követő büntetőpárbajt végül a vendégek bírták jobban, melyet 3–1-re megnyertek. Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság képviseletében Isaszegen Kovács Tibor, Üllőn Nagy György, Perbálon pedig Túri Ferenc adta át a díjakat a résztvevő csapatoknak. A mérkőzések jegyzőkönyvei mellett az adott párharc két csapatának hétvégén jelenlévő edzői értékelték együttesük teljesítményét.

U19 II. osztály
Az Isaszeg – Tárnok Bolha (3–3, 11-esekkel: 1–3) mérkőzés részletes jegyzőkönyve:
https://adatbank.mlsz.hu/match/59/14/27455/1/1838273.html

            A kétgólos hátrányból fordító Isaszeg együttese végül büntetőkkel maradt alul a Tárnokkal szemben

ORLIK JÓZSEF, az Isaszeg edzője: – Csalódott vagyok, ugyanis a Bajnokok Tornája mérkőzést megelőzően családi nap volt a sportpályán, és több labdarúgónk teljesítménye, hozzáállása sajnos nem volt megfelelő. A mérkőzésen sok helyzetünk adódott, de nem tudtunk élni velük. A második félidei játékunk alapján gólokkal kellett volna nyernünk. Többeknek sérülésből visszatérve adtam több-kevesebb játéklehetősége, de nem mindenki tudott ezzel élni.

ARANY ZOLTÁN, a Tárnok-Bolha vezetőedzője: – A győzelem reményében jöttünk erre a mérkőzésre. Februárban vettem át a csapat irányítását, az elsődleges célom és feladatom egy egységes, egymást segítő, a közös célokért keményen megküzdő együttes kialakítása volt. A szezon során senki sem adta fel, játékosaimat a szívük vitte előre, amit mutat, a hullámvölgyekből rendre góllövéssel jöttünk ki. Mentálisan is erősek voltunk tavasszal, olyannyira, hogy nem kellett hátrányban játszanunk egyszer sem, ez csak most, Isaszegen fordult elő velünk. Itt szeretném megjegyezni, az U17-es korosztályunk nélkül nem tartanánk itt, sikerült a fiatalokat felnőt futballra felkészíteni, jól álltak bele a közös munkába, mindenkinek jár érte a köszönet. A mostani mérkőzésről annyit, kifejezetten sportszerű és jó hangulatú mérkőzést vívtunk az Isaszeggel.

U19, III. osztály
Az Üllő – Péceli Spartacus (1–2) mérkőzés részletes jegyzőkönyve:
https://adatbank.mlsz.hu/match/59/14/27585/1/1838361.html

A világoskékben futballozó Pécel 2-1-es győzelemmel térhetett haza Üllőről

HORVÁTH GYÖRGY, az Üllő edzője: – Úgy gondolom, nagyon jó mérkőzést játszottunk a Pécellel. Az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, akár négy gólt is rúghattunk volna, de sajnos kimaradtak a lehetőségeink. A szünetben a folytatást illetően átbeszéltünk mindent, ám sajnos bennmaradtunk az öltözőben. A második játékrész egyértelműen a vendégeké volt, jobban játszottak és végül megérdemelten nyerték meg a találkozót, egyben a Bajnokok Tornáját. Ezúton is szeretnék gratulálni nekik!

KRISTÓF PÉTER, a Pécel felnőtt csapatának edzője (Sik Patrik távollétében): – Nagy melegben az első 20 percben a hazaiak játéka érvényesült, a góljuk mellett több lehetőségük is volt. A szünet után ellenfelünknek nem sok esélye maradt, ugyanis az erőnléti fölényünk egyértelműen megmutatkozott, gyakorlatilag alig lépték át a felezővonalat. A cserejátékosaink is jó ütemben szálltak bele a mérkőzésbe. Ez a társaság már rászolgált erre a címre, ami harmadik alkalommal sikerült. Sajnálom, hogy kollégám, Sik Patrik ezúttal nem lehetett részese a sikernek.

U19, IV. osztály
A Perbál – Alsónémedi (3–1) mérkőzés részletes jegyzőkönyve:
https://adatbank.mlsz.hu/match/59/14/27576/1/1838319.html

KÁLDI SÁNDOR, a Perbál U19-es csapatának edzője: – Először is, szeretném megköszönni az Alsónémedi csapatának, hogy belementek a mérkőzés lejátszásába, így az utolsó utáni pillanatban, a szezon végén, hiszen már mindenki „letette a lantot”. A találkozón az elejétől fogva rengeteg helyzetet alakítottunk ki, azonban az első félidőben sajnos nem sikerült eltalálnunk a kaput, ellenfelünknek pedig két veszélyes lehetősége is volt a gólszerzésre. A második játékrészben aztán már sikerült betalálnunk és a 3–0-ás vezetésünk után mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, úgy gondolom, ez volt a legfontosabb. Összességében szimpatikus együttes benyomását keltette az Alsónémedi, jól játszottak és a játékvezetés is egészen kimagasló volt.

BUDAI LÁSZLÓ, az Alsónémedi felnőtt csapatának edzője (Simon Bendegúz távollétében): – Tartalékosan, négy alapemberünket nélkülözve álltunk ki, így nem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, ami elég lett volna a győzelemhez. Az első 20 percben két komolyabb lehetőségünk is volt, akár meg is nyerhettük volna a találkozót. A hazaiak összességében szervezettebbek voltak, jobban akarták a győzelmet.


További hírek

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Általános
Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

2024-04-24 12:55:45

Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

Május 23-án, csütörtökön 17:30 órától ünnepélyes külsőségek mellett a Pesti Vármegyeháza Dísztermében (1052 Budapest, Városház utca 7.) lesz a 11. Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája.

Általános
Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

2024-04-23 12:00:22

Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság (1052 Budapest, Városház utca 7.) ezúton tájékoztatja a sportszervezeteket és valamennyi kedves ügyfelét, hogy április 25-én, csütörtökön valamennyi irodánk zárva tart, helyszíni ügyintézés ezen a napon nem lehetséges. Munkatársaink telefonon és e-mailben elérhetőek lesznek.

Értesítők, információk

2024-04-29 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.04.29.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok