Defibrillátor-beszerzési lehetőség amatőr egyesületek számára

2019. április. 02., 18:24   |    

Defibrillátor-beszerzési lehetőség amatőr egyesületek számára

A Magyar Labdarúgó Szövetség – immár második alkalommal – defibrillátor eszközbeszerzési pályázatot hirdetett sportlétesítményt üzemeltető önkormányzatok, gazdasági társaságok és amatőr sportegyesületek számára. A pályázat célja, hogy az MLSZ hozzájáruljon a megfelelő minőségű eszközök biztosításához a játékosok és a játékvezetők életvédelme érdekében.

Mivel az MLSZ szándéka szerint a megyei labdarúgópályákon – ide tartoznak a megyei első és alacsonyabb osztályú létesítmények – a 2020/2021-es bajnoki évadtól kezdődően kötelező lesz legalább egy újraélesztő-készülék elhelyezése, ezért a szövetség jelen pályázati kiírással meg kívánja könnyíteni a sportszervezetek és önkormányzatok defibrillátorhoz jutását. Nagy előny még, hogy a tender keretében 5%-os önerő, mindössze bruttó 20.638,- Ft megfizetése, és az ehhez vonatkozó BLS-képzés két fő általi sikeres elvégzése esetén lesz lehetőség a többszázezer forintba kerülő készülék megvásárlására.

A pályázatokat 2019. március 29-től nyújthatják be a feltételeknek megfelelő önkormányzatok vagy sportszervezetek a letölthető Excel-táblázatban található adatlap kitöltésével.
Az adatlapot kizárólag elektronikus úton, két formátumban szükséges visszaküldeni az ander.eniko@mlsz.hu e-mail címre:
- a nyomtatás előtti kitöltött Excel-dokumentum;
- cégszerűen aláírt és lebélyegzett szkennelt forma

A postai úton érkezett pályázatokat nem tudjuk elfogadni. Nagyon fontos tudnivaló, hogy hiánypótlásra nincs lehetőség, ezért kérjük, figyelmesen olvassák el a pályázati felhívást és útmutatót.
Az adatlapot és pályázati felhívást a hír alján található letölthető dokumentumok között találják meg.

A pályázatok beadási határideje: 2019. április 17., szerda.

Egy településen belül vagy az önkormányzat, vagy a sportszervezet nyújthat be tendert. Azon egyesületek, önkormányzatok, akik az előző körben már hozzájutottak defibrillátor-készülékhez, ismét pályázhatnak, de ők első körben tartaléklistára kerülnek.
Nyertes pályázat esetén minimum két főnek rendelkeznie kell BLS (basic life support) tanfolyami képesítéssel. Amennyiben az egyesületnél még senki nem rendelkezik ilyen „bizonyítvánnyal”, akkor a klub legalább két képviselője az MLSZ által a jövőben biztosítandó tanfolyamok valamelyikén köteles elvégezni a kurzust.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, forduljon bizalommal az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság pályázati kapcsolattartójához az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Rédei-Ander Enikő, telefon: +36 30 827 40 54; e-mail: ander.eniko@mlsz.hu.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok