Futsal7végék: újfent nevezési rekord született

2019. november. 14., 16:23   |    

Futsal7végék: újfent nevezési rekord született

Lezárult a téli teremtorna-sorozatok, a Futsal7végék jelentkezési időszaka. Rekordszámú, összesen 481 nevezés érkezett a 9 korosztály 12 különböző versenyére. A legtöbb jelentkezés idén is az U11-es és az U13-as mezőnyben volt, amelyekben sajnos nem is tudtunk minden nevezést elfogadni…

A legtöbb jelentkezés idén is az U11-es és az U13-as mezőnyben volt: előbbi korcsoportba 110 együttes, utóbbiba 104 jelezte indulási szándékát az előzetesen jelzett 96 befogadhatóval szemben. Ezekben a korosztályokban ezért – a korábbi évek gyakorlatával szöges ellentétben – ezúttal kénytelenek voltunk nem csak a határidőn túl érkezett nevezéseket elutasítani, hanem további, más megyei jelentkezéseket is (a tartalékcsapatok „kizárása” után sorsolással döntöttünk az elutasítandó csapatok kilétéről). Mindezek ellenére az U11-ben 98, míg az U13-ban 99 gárda lesz.

Az egyes Futsal7végék nevezési listáját megtekintheti IDE kattintva (az egyes versenyek különböző munkalapokon vannak feltüntetve).

Most, a nevezések összesítése után a különböző korosztályú és nemű tornák csoportjainak – elsősorban – területi elven történő kialakítása zajlik, míg az egyes találkozók konkrét időpontjainak kijelölése az elkövetkezendő hetekben várható. Az egyes versenyek legfontosabb paramétereit és lebonyolítási rendszerét viszont már megnézheti ITT.

Mint azt korábban is jeleztük, a legtöbb csapatot felvonultató korosztályok küzdelmei rajtolnak majd a legkorábban, így az U11-esek, az U13-asok és az U15-ösök már december 8-án (vasárnap) – s onnantól kezdve akár minden decemberi hétvégén – parkettre lép(het)nek. Az összes többi mezőny résztvevői csak a jövő évben kezdik meg csatározásaikat.

Fontos kiemelnünk, hogy az előttünk álló versenyeken már csak kizárólag TEREMCIPŐBEN (tehát műfüvesben nem!) engedélyezett a pályára lépés. Emellett szeretnénk felhívni az érintettek figyelmét a versenykiírás játékjogosultságot taglaló pontjai közül is néhányra:
- A sípcsontvédő használata KÖTELEZŐ!
- A mérkőzéseken pályára lépő labdarúgóknak futsal-versenyengedélyt kell kiváltani.
- A mérkőzéseken csak és kizárólag azok a játékosok léphetnek pályára, akik a benevezett sportszervezet igazolt futsaljátékosai és rendelkeznek érvényes sportorvosi engedéllyel (az eredeti engedélynek a helyszínen kell lennie!).

Kérünk tehát mindenkit, hogy időben intézkedjen a fentiekről (is)!

Kapcsolódó dokumentumaink:
- Futsal7végék versenykiírása;
- Futsal7végék nevezési listái;
- Futsal7végék lebonyolítási rendszere.


További hírek

Általános
MOL Magyar Kupa: kisorsolták a 2. forduló párosításait

2024-08-08 13:37:20

MOL Magyar Kupa: kisorsolták a 2. forduló párosításait

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a MOL Magyar Kupa 2. fordulójának párosításait. Az előző körből hat (két vármegyei I. osztályú és négy NB III-as) együttesünk jutott tovább.

Általános
MOL Magyar Kupa: Hat csapatunk maradt állva

2024-08-05 13:57:20

MOL Magyar Kupa: Hat csapatunk maradt állva

Tíz találkozón voltak érdekeltek a Pest vármegyei együttesek a MOL Magyar Kupa hétvégén lejátszott 1. fordulójában. Csapataink hatvanszázalékos mérleget tudnak felmutatni a továbbjutást illetően, hiszen a tíz pályára lépőből hatan: Budaörs, Érd, Dunaharaszti, FÉMALK-Dunavarsány, Gödöllő és Monor várhatják majd a következő kört, míg a Ceglédi Vasutas, a METON-FC Dabas, a Pilis és a Viadukt-Biatorbágy búcsúzott.

Általános
Augusztus 3-án, szombaton nem lesz ügyfélfogadás

2024-08-02 09:50:32

Augusztus 3-án, szombaton nem lesz ügyfélfogadás

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság ezúton tájékoztatja az illetékességéhez tartozó sportszervezeteket és tisztelt partnereit, hogy augusztus 3-án, szombaton hivatalunkban valamennyi irodánk zárva tart, személyes ügyintézésre ezen a napon nem lesz lehetőség.

Általános
MOL Magyar Kupa: Tízen állnak rajthoz az első játéknapon

2024-07-31 13:16:24

MOL Magyar Kupa: Tízen állnak rajthoz az első játéknapon

Tíz csapatunk áll rajthoz a MOL Magyar Kupa hétvégi, szombaton és vasárnap megrendezendő 1. fordulójában, amelyben egyaránt öt-öt NB III-as, illetve I. osztályú együttesünk képviseli Pest vármegyét.

Értesítők, információk

2024-08-13 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.08.13.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-07-22 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.07.22.

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

2024-06-20 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.06.20.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

Szponzorok