Hajszál választotta el a Gödöllőt a továbbjutástól

2018. május. 16., 11:44   |    

Hajszál választotta el a Gödöllőt a továbbjutástól

Két győzelemmel és egy vereséggel zárta a Gödöllői SK együttese a május 13-án, vasárnap Gödöllőn, a Szent István Egyetem sportcsarnokában az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága által megrendezett országos U11-es futsal középdöntőket. A továbbjutásról – ha csak hajszállal is – végül lemaradt Tóth Balázs együttese, az üllői négyes fináléba ugyanis a csoportgyőztes Mészöly Focisuli, valamint a Debreceni Labdarúgó Akadémia együttese jutott.

A díjakat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adta át a résztvevőknek.

Tóth Balázs, a Gödöllői SK edzője így értékelte csapata középdöntős szereplését:
"Kitűnően megszervezett és lebonyolított rendezvényen vehettünk részt, amelyen remekül felkészített együttesek voltak az ellenfeleink. Sajnálom, hogy nem sikerült kiharcolnunk a továbbjutást, amely csak nagyon kevésen, mindössze két gólon múlt. A torna egésze során, beleértve annak megyei szakaszát is, mindössze egyetlen vereséget szenvedtünk el, igaz, azt éppen a legrosszabbkor. Ráadásul a Mészöly Focisuli elleni 8–1-es vereségünkkel sajnos mínuszba került a gólkülönbségünk, így két gólon múlt csupán, hogy nem mi örülhettünk a végén. Természetesen megérdemelten jutott tovább a minket legyőző Mészöly Focisuli és a Debreceni Labdarúgó Akadémia is, hiszen komoly erőt képviselő, jó képességű együttesekről van szó."
Végeredmény: 1. Mészöly Focisuli (12–4) 6 pont; 2. Debreceni LA (7–6) 6 p; 3. Gödöllői SK (11–12) 6 p; 4. Várda SE 0 p.
(A csoport 1. és 2. helyezettje jutott tovább az országos négyes döntőbe, amelyre várhatóan május végén kerül sor Üllőn).
A torna legjobb kapusa (az edzők és a játékvezetők szavazatai alapján): Tóth Balázs (Gödöllői SK);
Gólkirály: Barkóczi Barnabás (Mészöly Focisuli) – 4 találattal.
A csapatok legjobb játékosai (saját edzőjük értékelése alapján):
Mészöly Focisuli: Zsembery Áron
Debreceni LA: Bodnár Balázs
Gödöllői SK: Baranyai Bence
Várda SE: Kertész Péter

Ugyancsak az utánpótlás futsallal kapcsolatos hír, hogy a május 6-án, Budafokon, a Fonyódi Antal Sportcsarnokban megrendezett országos U13-as középdöntőben a Dunakeszi Kinizsi FK együttese három győzelemmel, százszázalékos teljesítménnyel a legjobb négy közé jutott. Lámpi Tibor legénysége az egri Pluto, a Mészöly Focisuli, valamint az Orosháza csapatait utasította maga mögé. Az U15-ös korosztály országos középdöntő bajai selejtezőjében a törökbálinti T-bálint LASE csoportjában a házigazda Baja, valamint a Városgazda mögött csupán a 3. helyen végzett, így nem jutott tovább.


Címkék:

További hírek

Általános
Először nem ért el dobogós helyezést a PMI csapata a MILT-en

2019-01-18 10:49:44

Először nem ért el dobogós helyezést a PMI csapata a MILT-en

2015 decembere után sorrendben a negyedik alkalommal került sor a Megyei Igazgatóságok Labdarúgótornájára (MILT), amelynek célja sportolási lehetőséget biztosítani az MLSZ megyei/budapesti igazgatóságai, társadalmi elnökségei, bizottságai munkatársai és tagjai számára. Ezen jó hangulatú sportrendezvények egyúttal kiválóan alkalmasak kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, szakmai konzultációkra is.

Általános
Folytatódó hagyomány: közel kétszáz edző kezdte focival az évet Pest megyében

2019-01-17 17:13:35

Folytatódó hagyomány: közel kétszáz edző kezdte focival az évet Pest megyében

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága 2007 óta ápolt hagyományának megfelelően az idei esztendő első szombatján is megtelt a gödöllői Táncsics Mihály úti sportcentrum sátorral fedett műfüves pályája gyakorló edzőkkel, köztük számos korábbi élvonalbeli labdarúgóval. Az alábbi beszámolóból a hagyományos Pest megyei futballszakmai nap edzői tornájának valósághű eseménytörténete mellett további érdekességek, szakvélemények ismerhetők meg. (Az eseményről készített, a Facebook-oldalunkon megtekinthető albumok elérhetőségét is közöljük írásunkban.)

Általános
Konferencia a sportpályák fenntartásáról

2019-01-17 15:47:07

Konferencia a sportpályák fenntartásáról

A Magyar Sportpálya-fenntartók Egyesülete február 26-án, kedden rendezi meg a sportpálya-fenntartás jelenéről és jövőjéről szóló éves szakmai konferenciáját.

Általános
Nógrád megyei címvédés Üllőn

2019-01-15 16:07:14

Nógrád megyei címvédés Üllőn

Megvédte tavalyi elsőségét a Nógrád megyei játékvezetők (képünkön) válogatottja a január 12-én, szombaton, Üllőn megrendezett 9. Halhatatlan Sípmesterek Tornáján.

Értesítők, információk

2019-01-21 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2019.01.21.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2019-01-17 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2019.01.17.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2018-11-15 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2018.11.15.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

2017-10-30 16:48:49

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2017.10.30.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

Szponzorok