Hétfőn tartotta első kiválasztó edzését a Pest megyei amatőrválogatott

2021. december. 01., 16:21   |    

Hétfőn tartotta első kiválasztó edzését a Pest megyei amatőrválogatott

November 29-én, hétfőn este Gödöllőn, a Szűcs Lajos Sportcentrum nagy műfüves pályáján megtartotta első kiválasztó edzését a Pest megyei amatőrválogatott, melyen összesen 23 labdarúgó vett részt. Az edzői stáb – Győri Zoltán (Gödöllői SK) és Sárközi Szabolcs (Nagykáta-Ulviczky Kft.) – munkáját Rózsavölgyi Sándor csapat-, Bokros János pedig technikai vezetőként segítette. Hozzájuk csatlakozott kapusedzőként ifjabb Gömöri Ottó, masszőrként pedig Kádár József. A foglalkozáson jelen volt a korábbi 21-szeres válogatott labdarúgó, Böőr Zoltán, az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökség tagja is. Őt és a vezetőedzőt, Győri Zoltánt kértük villámértékelésre az első kiválasztó edzéssel kapcsolatban, akik készséggel osztották meg velünk tapasztalataikat a látottakról.

GYŐRI ZOLTÁN (a képen), a Gödöllői SK és a Pest megyei amatőrválogatott vezetőedzője: – Két csapatra való labdarúgót volt módunk megnézni a hétfő esti edzésen, amelyen tulajdonképpen 23-an voltunk, hiszen a dunaharaszti Gyatyel Norbert önszorgalomból hétfőn este is megjelent körünkben. Különböző okok miatt a meghívottak közül hárman nem vettek részt a foglalkozáson, emiatt, hogy meglegyen a két csapatra való futballista, behívtam a Gödöllői SK két ifjúsági korú labdarúgóját, Bakonyi Boldizsárt és Péterfi Zoltánt, és csatlakozott még hozzánk a felsőpakonyi Horváth Dominik, így őt is volt módunk közelebbről megismerni. A két fiatalnak ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségét.
A kezdeti tapasztalataink egyértelműen jók voltak, a nagy hidegben igyekeztünk olyan elemeket az edzésbe iktatni, amely nem nagyon tesz lehetővé üresjáratot. Mindenki motiváltan, nagy elszántsággal állt neki a feladatoknak, odatették magukat a játékosok, és örvendetes az is, hogy az edzőkollégák részéről folyamatosak voltak az ajánlások. A kétkapus nagypályás játék során két felállási formát néztünk át a játékosokkal. A magunk részéről egyébként igyekszünk valamennyi, az edzők által ajánlott játékost megnézni a közös munka során – bajnoki osztálytól függetlenül. Lehetőség szerint valamennyi labdarúgót poszt-specifikusan próbáltunk meg feltérképezni a kollégámmal, és az tapasztaltuk, hogy olyan teljesítménnyel rukkolt elő mindenki, ami esélyt kínál a keretbe kerüléshez. A legközelebbi alkalommal, szerdán este újabb keretre való futballistát szeretnénk megnézni, akik csak minimális mértékben lesznek átfedésben a hétfői összetartáshoz képest, ugyanis ütőképes 30 fős keret kialakítására törekszünk a következő időszakban.

GYŐRI ZOLTÁN

BÖŐR ZOLTÁN, az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökségének tagja, korábbi 21-szeres válogatott labdarúgó: – A Pest megyei társadalmi elnökség új tagjaként igyekszem folyamatosan minél jobban feltérképezni a megyei futballéletet, így a hétfő esti alkalom egyben az ismerkedésé, az első lépések megtétele volt számomra. Pest megye számára fontos küldetés az amatőrválogatott minél sikeresebb szereplése, hiszen a megyei labdarúgás ereje ezt irányozza elő. A hideg ellenére nagyon jó edzést produkált a stáb a játékosokkal együtt. Mint mondtam, az ismerkedés jegyében telt ez a nap a számomra, a szerdai foglalkozás után pedig minden bizonnyal már a szombati, hatvani edzőmérkőzésre utazó végleges keret is kialakul. Örömteli dolog, hogy itt lehettem, és a jövőben is – ahogy időm engedi – szeretnék ott lenni az ehhez hasonló alkalmakkor.

A Pest megyei amatőrválogatott első gödöllői kiválasztó edzésén résztvevő labdarúgók névsora – csapatrészenkénti bontásban (zárójelben a futballista jelenlegi nagypályás egyesületét tüntettük fel).
Kapusok: Gyatyel Norbert (Dunaharaszti), Hosszú Levente (Veresegyház), Kovács Tamás (Fémalk-Dunavarsány).
Védők: Abért Márton (Gödöllői SK), Krizsán Máté (Pilis), Nemes Bálint (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Orbán Márk (Viadukt-Biatorbágy), Vida Dominik (Pomáz-ICO), Vitányi Gergő (Dunaharaszti), Zsitnyányi Dániel (Csömör).
Középpályások: Dancsa Máté (Viadukt-Biatorbágy), Gulyás Bence (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Horváth Dominik (Felsőpakony), Menyhei Zoltán (Zebegény), Mudroch Mendel (Gödöllői SK), Szabó Soma (Fémalk-Dunavarsány), Thoma Krisztián, Tóth-Ilkó Áron (Gödöllői SK).
Támadók: Horváth László (Gyömrő), Szalkai Péter (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Tóth György (Dunaharaszti).
Beugróként vett részt a Gödöllői SK részéről: Bakonyi Boldizsár és Péterfi Zoltán.

A mai, december elsejei, ugyancsak a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrumba 18:30-ra összehívott kiválasztó foglalkozásra meghívott labdarúgók névsora klubonként: Dancsa Máté, Tóth Richárd (Biatorbágy); Gyatyel Norbert (Dunaharaszti); Aszódi Márton, Szabó Tamás (Ecser); Balogh Bálint, Dolhai Gergő, Farkas Márk, Halmos Richárd, Hámor Zsombor, Miknyóczki Balázs, Mudroch Mendel, Pancsuska Tamás, Richter Tamás (Gödöllő); Árvai Richárd, Széles György (Kék Duna); Barabás Ádám (Kistarcsa); Kiss Balázs, Nemes Bálint (Nagykáta); Horváth László (UFC Gyömrő); Hollauer Balázs, Nádasi Kornél (Vecsés).

A Pest megyei amatőrválogatott (PMAV) december 4-én, szombaton 11:00 órától Hatvanban lép pályára a Heves megyei amatőrválogatott ellen edzőmérkőzésen.


További hírek

Általános
Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

2024-07-15 13:55:01

Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság elkészítette a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú férfi felnőtt labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásait.

Általános
MOL Magyar Kupa: kisorsolták az 1. forduló párosításait

2024-07-11 14:46:34

MOL Magyar Kupa: kisorsolták az 1. forduló párosításait

A Magyar Labdarúgó Szövetség július 11-én, csütörtökön délelőtt kisorsolta a MOL Magyar Kupa 2024/2025-ös szezon 1. fordulójának párosításait, melyet az érintettek online követhettek. Ezen Pest vármegyéből 11 csapatunk (öt NB III-as és hat I. osztályban szereplő) volt érdekelt és várhatta aktuális ellenfelét a főtáblás küzdelmek első körében.

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-04 14:05:18

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében.

Általános
Elhunyt Kővári Barbara

2024-07-03 14:04:00

Elhunyt Kővári Barbara

Tegnap, korán reggel értesültünk a szomorú hírről, hogy június 30-án, vasárnap éjjel, 51 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Kővári Barbara, az MLSZ Pest (Vár)megyei Igazgatóság korábbi munkatársa.

Értesítők, információk

2024-07-15 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.07.15.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

2024-06-21 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.06.21.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-06-20 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.06.20.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

Szponzorok