Hétfőn tartotta első kiválasztó edzését a Pest megyei amatőrválogatott

2021. december. 01., 16:21   |    

Hétfőn tartotta első kiválasztó edzését a Pest megyei amatőrválogatott

November 29-én, hétfőn este Gödöllőn, a Szűcs Lajos Sportcentrum nagy műfüves pályáján megtartotta első kiválasztó edzését a Pest megyei amatőrválogatott, melyen összesen 23 labdarúgó vett részt. Az edzői stáb – Győri Zoltán (Gödöllői SK) és Sárközi Szabolcs (Nagykáta-Ulviczky Kft.) – munkáját Rózsavölgyi Sándor csapat-, Bokros János pedig technikai vezetőként segítette. Hozzájuk csatlakozott kapusedzőként ifjabb Gömöri Ottó, masszőrként pedig Kádár József. A foglalkozáson jelen volt a korábbi 21-szeres válogatott labdarúgó, Böőr Zoltán, az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökség tagja is. Őt és a vezetőedzőt, Győri Zoltánt kértük villámértékelésre az első kiválasztó edzéssel kapcsolatban, akik készséggel osztották meg velünk tapasztalataikat a látottakról.

GYŐRI ZOLTÁN (a képen), a Gödöllői SK és a Pest megyei amatőrválogatott vezetőedzője: – Két csapatra való labdarúgót volt módunk megnézni a hétfő esti edzésen, amelyen tulajdonképpen 23-an voltunk, hiszen a dunaharaszti Gyatyel Norbert önszorgalomból hétfőn este is megjelent körünkben. Különböző okok miatt a meghívottak közül hárman nem vettek részt a foglalkozáson, emiatt, hogy meglegyen a két csapatra való futballista, behívtam a Gödöllői SK két ifjúsági korú labdarúgóját, Bakonyi Boldizsárt és Péterfi Zoltánt, és csatlakozott még hozzánk a felsőpakonyi Horváth Dominik, így őt is volt módunk közelebbről megismerni. A két fiatalnak ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségét.
A kezdeti tapasztalataink egyértelműen jók voltak, a nagy hidegben igyekeztünk olyan elemeket az edzésbe iktatni, amely nem nagyon tesz lehetővé üresjáratot. Mindenki motiváltan, nagy elszántsággal állt neki a feladatoknak, odatették magukat a játékosok, és örvendetes az is, hogy az edzőkollégák részéről folyamatosak voltak az ajánlások. A kétkapus nagypályás játék során két felállási formát néztünk át a játékosokkal. A magunk részéről egyébként igyekszünk valamennyi, az edzők által ajánlott játékost megnézni a közös munka során – bajnoki osztálytól függetlenül. Lehetőség szerint valamennyi labdarúgót poszt-specifikusan próbáltunk meg feltérképezni a kollégámmal, és az tapasztaltuk, hogy olyan teljesítménnyel rukkolt elő mindenki, ami esélyt kínál a keretbe kerüléshez. A legközelebbi alkalommal, szerdán este újabb keretre való futballistát szeretnénk megnézni, akik csak minimális mértékben lesznek átfedésben a hétfői összetartáshoz képest, ugyanis ütőképes 30 fős keret kialakítására törekszünk a következő időszakban.

GYŐRI ZOLTÁN

BÖŐR ZOLTÁN, az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökségének tagja, korábbi 21-szeres válogatott labdarúgó: – A Pest megyei társadalmi elnökség új tagjaként igyekszem folyamatosan minél jobban feltérképezni a megyei futballéletet, így a hétfő esti alkalom egyben az ismerkedésé, az első lépések megtétele volt számomra. Pest megye számára fontos küldetés az amatőrválogatott minél sikeresebb szereplése, hiszen a megyei labdarúgás ereje ezt irányozza elő. A hideg ellenére nagyon jó edzést produkált a stáb a játékosokkal együtt. Mint mondtam, az ismerkedés jegyében telt ez a nap a számomra, a szerdai foglalkozás után pedig minden bizonnyal már a szombati, hatvani edzőmérkőzésre utazó végleges keret is kialakul. Örömteli dolog, hogy itt lehettem, és a jövőben is – ahogy időm engedi – szeretnék ott lenni az ehhez hasonló alkalmakkor.

A Pest megyei amatőrválogatott első gödöllői kiválasztó edzésén résztvevő labdarúgók névsora – csapatrészenkénti bontásban (zárójelben a futballista jelenlegi nagypályás egyesületét tüntettük fel).
Kapusok: Gyatyel Norbert (Dunaharaszti), Hosszú Levente (Veresegyház), Kovács Tamás (Fémalk-Dunavarsány).
Védők: Abért Márton (Gödöllői SK), Krizsán Máté (Pilis), Nemes Bálint (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Orbán Márk (Viadukt-Biatorbágy), Vida Dominik (Pomáz-ICO), Vitányi Gergő (Dunaharaszti), Zsitnyányi Dániel (Csömör).
Középpályások: Dancsa Máté (Viadukt-Biatorbágy), Gulyás Bence (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Horváth Dominik (Felsőpakony), Menyhei Zoltán (Zebegény), Mudroch Mendel (Gödöllői SK), Szabó Soma (Fémalk-Dunavarsány), Thoma Krisztián, Tóth-Ilkó Áron (Gödöllői SK).
Támadók: Horváth László (Gyömrő), Szalkai Péter (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Tóth György (Dunaharaszti).
Beugróként vett részt a Gödöllői SK részéről: Bakonyi Boldizsár és Péterfi Zoltán.

A mai, december elsejei, ugyancsak a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrumba 18:30-ra összehívott kiválasztó foglalkozásra meghívott labdarúgók névsora klubonként: Dancsa Máté, Tóth Richárd (Biatorbágy); Gyatyel Norbert (Dunaharaszti); Aszódi Márton, Szabó Tamás (Ecser); Balogh Bálint, Dolhai Gergő, Farkas Márk, Halmos Richárd, Hámor Zsombor, Miknyóczki Balázs, Mudroch Mendel, Pancsuska Tamás, Richter Tamás (Gödöllő); Árvai Richárd, Széles György (Kék Duna); Barabás Ádám (Kistarcsa); Kiss Balázs, Nemes Bálint (Nagykáta); Horváth László (UFC Gyömrő); Hollauer Balázs, Nádasi Kornél (Vecsés).

A Pest megyei amatőrválogatott (PMAV) december 4-én, szombaton 11:00 órától Hatvanban lép pályára a Heves megyei amatőrválogatott ellen edzőmérkőzésen.


További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok