In memoriam Sulai Krisztina

2016. december. 16., 11:51   |    

In memoriam Sulai Krisztina

Halálhírről, szóljon bárkiről és bárhol, mindig nyomasztó és fájdalmas beszámolni. Kiváltképpen sokkoló ez most, amikor egy ifjú sportoló hölgyről van szó, aki méltatlanul hamar, mindössze 27 éves korában távozott közülünk. Sulai Krisztina, a Tárnok KSK labdarúgója december 14-én, szerdán hosszú, méltósággal viselt, súlyos betegséget követően hunyt el. Gyászolja családja, rokonai, barátai, csapattársai és Pest megye labdarúgó-társadalma. Nyugodjon békében!

  Az alábbiakban Szimandl Gábor, a Tárnok KSK és a Bolha Focitanoda elnöke, Sulai Krisztina (képünkön) edzője emlékezik meg tragikusan fiatalon eltávozott labdarúgójáról, aki alighanem már életében példaképpé vált sokak számára. „Vajon hol is kezdhetném, hiszen Krisztina nagyjából annyi idős, mint a lányom? Vagy ott, hogy az egyesület elnökeként, ilyet kell megélnem? Vagy pedig mint a női csapat edzője, örökre elveszítettem egy kitűnő játékost? Ugye, ez nem egyszerű és nem is szeretnék ezekkel a dolgokkal megbirkózni, hiszen úgy gondolom, hogy az rólam szólna! De itt és most Krisztiről beszélünk, aki 27 évesen olyan dolgokra mutatott rá, melyek egy élet során csak idős korunkra világosodnak meg számunkra. Életöröm, kitartás, lemondás, önzetlenség, szeretet és elfogadás. Iszonyatos erő ez, hiszen, ha csak arra gondolok, hogy egy nekünk nem tetsző szituációt milyen nehezen vagyunk képesek elfogadni el az előbb felsoroltak alapján. Mindannyian köszönettel tartozunk neki, hiszen állapota ellenére mindig azon munkálkodott, hogy feledtesse velünk azt, ami éppen zajlik körülötte. Köszönet a tanításért, és nemhogy vége van, hanem most kezdődik csak igazán a közös munka! Amit ránk hagyott, azokat kell mindenkinek tovább vinnie, aszerint kell élnie, és akkor Sulai Krisztina örökéletű lesz számunkra. A családnak csak azt tudom kívánni, hogy pontosan olyan erősek legyenek, mint ő, és akkor könnyebb lesz elviselni a maga mögött hagyott űrt a földi életünk során! Apaként pedig azt mondhatom, hogy a gyermekünket sohasem veszíthetjük el, elnökként, köszönöm Istennek hogy az én vezetésem alatt találkozhattam egy ilyen kiváló emberrel, sportolóval, edzőként pedig ígérem, hogy amíg csak lesz női futball Tárnokon, az igazolásod továbbra is ott lesz velünk a többiekével együtt, ahogy eddig is. Köszönjük neked, Krisztina!”

További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok