Itt a (Futball7)vége! A Felsőpakony, a Pilisvörösvár és a Hungária Viktória I. neve került fel a serlegekre

2015. február. 25., 08:29   |    

Itt a (Futball7)vége! A Felsőpakony, a Pilisvörösvár és a Hungária Viktória I. neve került fel a serlegekre

Február 14-én, szombaton, Csömörön, illetve 15-én, vasárnap, Üllőn igazi nagyüzem volt a Futball7vége küzdelmeiben, hiszen három mezőnyben - az U18-asoknál, az öregfiúknál és a hölgyeknél is - immár a döntőket rendezték meg az idei sorozat zárásaként.

Február 14-én, szombaton, Csömörön, illetve 15-én, vasárnap, Üllőn igazi nagyüzem volt a Futball7vége küzdelmeiben, hiszen három mezőnyben - az U18-asoknál, az öregfiúknál és a hölgyeknél is - immár a döntőket rendezték meg az idei sorozat zárásaként.

A legfiatalabbaknál, az U18-as korosztályban új név került a díszes serlegre, a Felsőpakonyé, amely az elődöntő páros csatáit rendkívül izgalmas végjátékban, minimális különbséggel abszolválta a Törökbálinti Focisuli ellenében. A másik ágon a Kistarcsa lényegesen meggyőzőbb volt a Dunaharasztival szemben, hiszen kettős győzelemmel jutott a fináléba Lába Csaba legénysége. A döntőben aztán a remek napot kifogó felsőpakonyiak végül magabiztos, négygólos győzelmet arattak a Kistarcsa felett, míg a Dunaharasztit irányító Rétsági Ákos az U21-esek tornáján elért 4. helyezés után ezúttal legalább éremmel vigasztalódhatott; tanítványai ugyanis 2-2-es döntetlent követően büntetőkkel múlták felül a Törökbálinti Focisuli együttesét a bronzmeccsen. A tornát követő ünnepélyes eredményhirdetésen a különdíjakat és az érmeket Boross Tamás, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának munkatársa adta át a résztvevőknek.

A 2. Pest megyei U18-as Futball7vége alsó- és felsőházának eredményei, Csömör:
Alsóház:

Dunakanyar - Nagykáta 0-5, 3-2.

Felsőház:
Elődöntők: Kistarcsa - Dunaharaszti 9-3, 6-4; Felsőpakony - Törökbálinti Focisuli 2-3, 5-3.
A 3. helyért: Dunaharaszti - Törökbálinti Focisuli 2-2 (büntetőkkel: 4-3);
Döntő: Kistarcsa - Felsőpakony 2-6.
Végeredmény: 1. Felsőpakony; 2. Kistarcsa; 3. 4. Törökbálinti Focisuli; 5. Nagykáta; 6. Dunakanyar; 7-8. Dabas, Göd (visszaléptek az alsóházi küzdelmektől).

Különdíjat nyert labdarúgók:
A torna gólkirálya: Rostás Dániel (Törökbálinti Focisuli) - 10 góllal;
Legjobb kapus: Tóth Artúr Benedek (Törökbálint Focisuli);
Legjobb mezőnyjátékos: Besnyő Dániel Péter (Kistarcsa).


Az öregfiúknál a Dunaharaszti visszalépése miatt csonkább mezőny, három csapat feszült egymásnak, amelyek végül körmérkőzéses lebonyolítás szerint döntöttek a végső sorrendről. A nagy küzdelem végül elmaradt, hiszen a címvédő Pilisvörösvár újabb tornagyőzelméhez ezúttal sem férhetett kétség, Lukács Lászlóék ugyanis százszázalékos teljesítménnyel utasították maguk mögé a Tápiószecsőt, valamint az inárcsiakat. Utóbbi gárda ráadásul pont nélkül zárta az üllői végjátékot, mivel kétszer is vereséget szenvedett a ’szecsőiektől.

A 3. Pest megyei Öregfiú Futball7vége hármas döntőjének eredményei, Üllő:
Inárcs - Tápiószecső 1-4; Tápiószecső - Pilisvörösvár 0-4; Pilisvörösvár - Inárcs 3-1; Tápiószecső - Inárcs 7-2; Pilisvörösvár - Tápiószecső 4-1; Inárcs - Pilisvörösvár 4-6.
Végeredmény: 1. Pilisvörösvár 12 pont; 2. Tápiószecső 6 p; 3. Inárcs 0 p.

A torna korelnöke, az augusztus 30-án 61. születésnapját ünneplő, az Inárcs színeiben pályára lépő Cseh György, mint a "torna legidősebb játékosa" különdíjat vehette át. A tornát követő ünnepélyes eredményhirdetésen a különdíjakat és az érmeket Benkő Tamás, az MLSZ Pest Megyei Igazgatója adta át a résztvevőknek.

Különdíjat nyert labdarúgók:
A torna gólkirálya: Fazekas Csaba (Pilisvörösvár) - 8 góllal;
Legjobb kapus: Bartl Péter (Pilisvörösvár);
Legjobb mezőnyjátékos: Pinczel Ferenc (Tápiószecső).


Időrendben haladva, a női torna küzdelmeinek 2. fordulóját rendezték meg utoljára, mégpedig az öregfiúk küzdelmeit követően. Az üllői mérkőzéssorozat vonatkozásában az erőviszonyokat tekintve kiélezett küzdelmekre volt kilátás, már csak azért is, mivel a Hungária Viktória I. csapata és a Tápiószecső is pontazonossággal vághatott neki a második szakaszának. Végül nem kevesebb, mint 9 (!) pontot vert rá riválisára Berla Attila hölgykoszorúja és lett teljesen megérdemelten, százszázalékos produkcióval a Futball7vége idei győztese a hölgyek mezőnyében.
A nagy különbségű differencia kialakulásához a Tápiószecső elleni kettős siker (2-1 és 6-1) mellett azért az is kellett, hogy Szőllősi Tóth András lányai - meglepetésre - a Hungária Viktória II. csapatától is képesek voltak vereséget szenvedni (1-4). A tavaly a döntőig jutó másik Pest megyei alakulat, a Dabas-Gyón ezúttal csupán a 4. helyet tudta megszerezni. A tornát követő ünnepélyes eredményhirdetésen a különdíjakat és az érmeket Benkő Tamás, az MLSZ Pest Megyei Igazgatója adta át a résztvevőknek.

A 3. Pest megyei Női Futball7vége 2. fordulójának eredményei, Üllő:
Hungária Viktória II. - Dabas-Gyón 2-1; Tápiószecső - Univerzum 7-0; Hungária Viktória I. - Dabas-Gyón 4-1; Univerzum - Hungária Viktória II. 0-11; Tápiószecső - Hungária Viktória I. 1-2; Dabas-Gyón - Hungária Viktória II. 4-3; Univerzum - Hungária Viktória I. 0-10; Hungária Viktória II. - Tápiószecső 4-1; Univerzum - Dabas-Gyón 0-11; Hungária Viktória I. - Tápiószecső 6-1.
Végeredmény: 1. Hungária Viktória I. 24 pont; 2. Tápiószecső 15 p; 3. Hungária Viktória II. 12 p; 4. Dabas-Gyón 9 p; 5. Univerzum 0 p.

Különdíjat nyert labdarúgók:
A torna gólkirálya: Gólik Fruzsina (Dabas-Gyón) - 14 góllal;
Legjobb kapus: Janik Alexandra (Tápiószecső);
Legjobb mezőnyjátékos: Krascsenics Csilla (Hungária Viktória I.).

Képgalériák:
- 2. Pest megyei U18-as Futball7vége négyes döntő
- 3. Pest megyei Öregfiú Futball7vége hármas döntő
- 3. Pest megyei Női Futball7vége 2. fordulója

Kapcsolódó dokumentumok:
- a 2. Pest megyei U18-as Futball7vége statisztikái
- a 3. Pest megyei Öregfiú Futball7vége statisztikái
- a 3. Pest megyei Női Futball7vége statisztikái

További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok