MOL Magyar Kupa: Dunavarsányba az Újpest, Monorra a Fehérvár látogat

2024. augusztus. 27., 13:54   |    

MOL Magyar Kupa: Dunavarsányba az Újpest, Monorra a Fehérvár látogat

Mint arról korábban már beszámoltunk, Pest vármegyéből öt csapatunk vette sikeresen a MOL Magyar Kupa elmúlt hétvégi 2. fordulóját. Tegnap este el is készítették a 3. forduló párosításait, melyre szeptember 14-én, szombaton, illetve 15-én, vasárnap kerül sor. Ebben a körben már bekapcsolódnak a küzdelmekbe a profik, azaz az NB I-es és az NB II-es klubok is, két csapatunk, a FÉMALK-Dunavarsány és a Monor mindezt testközelből is megtapasztalhatja majd

A 2021-ben Amatőr Kupát nyerő FÉMALK-Dunavarsány kezét ezúttal egyáltalán nem fogta Fortuna, hiszen NB I-es ellenfelet, az Újpestet sodorta Hollik András és Polákovics Attila csapatának útjába. A másik vármegyei I. osztályú klubunk, a Gödöllő lényegesen jobban járt (?), hiszen az előző szezonban még az NB III-ban szerepelt, azóta viszont már a Győr-Moson-Sopron vármegyei I. osztály középmezőnyében foglal helyet. Régi ismerősről van szó, hiszen a két együttes 2022 júniusában az NB III-ba jutásért kiírt osztályozók alkalmával kétszer is találkozott egymással, akkor a csornaiak a párharcot 2–1-re megnyerve, minimális különbséggel feljutottak a harmadik vonalba.

A 2022. június 5-én és 12-én lejátszott osztályozó mérkőzések részletes jegyzőkönyvei:
Gödöllő – Csorna (0–1)
https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/25437/1/1733767.html

Csorna – Gödöllő (1–1)
https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/25437/1/1733774.html

Ami pedig a versenyben lévő NB III-as sportszervezeteinket illeti, az Érd a sokáig az NB II-ben, tavaly nyár óta már a harmadik vonalban szereplő nagy múltú Doroghoz látogat, a Budaörs egy ugyancsak volt másodosztályú klub, a Mosonmagyaróvár vendége lesz, míg a bajnokságban négy fordulót követően veretlen Monor a ’varsányiakhoz hasonlóan élvonalbeli együttest, a Fehérvárt kapta a sorsoláskor.

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójának hivatalos játéknapjai(i): szeptember 14-15. (szombat-vasárnap).

A 3. forduló párosításai (vastagon dőlten szedve a Pest vm-i klubok nevei):
DEAC (NB III) – BVSC-Zugló (NB II); Pécsi MFC (NB III) – Szentlőrinc (NB II.); Mezőkövesd-Zsóry (NB II) – Aqvital-Csákvár (NB II); Békéscsaba (NB II) – Debreceni VSC (NB I); Eger (NB III) – Soroksár (NB II); HR-Rent Kozármisleny (NB II) – Kecskemét (NB I); Vasas (NB II) – Nyíregyháza Spartacus (NB I); Testvériség-Újpalota SE (Budapest I.) – Opus Tigáz Tatabánya (NB II); Budafok (NB II) – Ferencváros (NB I); Kolorcity-Kazincbarcika (NB II) – Diósgyőr (NB I); BKV Előre (NB III) – Gyirmót-Győr (NB II); Kaposvári Rákóczi (NB III) – Tiszafüred (NB III); Hódmezővásárhely (NB III) – MTK Budapest (NB I); Füzesabony-Erőss Út (NB III) – Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II); Putnok (NB III) – Győri ETO (NB I); FC Hatvan (NB III) – Zalaegerszeg (NB I); Iváncsa (NB III) – Tiszakécske (NB III); 1908 SZAC (Budapest I.) – Erzsébeti SMTK (NB III); Monor (NB III) – Fehérvár (NB I); Dorog (NB III) – Érd (NB III); Szombathelyi MÁV Haladás (NB III) – Puskás Akadémia (NB I); Credobus-Mosonmagyaróvár (NB III) – Budaörs (NB III); Kelen (NB III) – Budapest Honvéd (NB II); III. Kerület (NB III) – Kisvárda Master Good (NB II); Nagykanizsa (NB III) – Ajka (NB II); Dunaújváros (Fejér I.) – Karcag (NB III); Tarpa (Szabolcs I.) – Harta (Bács I.); Balatonalmádi (Veszprém I.) – Pápai Perutz (Veszprém I.); Mezőörs (Győr I.) – Paks (NB I); Csorna (Győr I.) – Gödöllő (Pest I.); Sárvár (Vas I.) – FC Sopron (NB III); FÉMALK-Dunavarsány (Pest I.) – Újpest (NB I).


Címkék:

További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupa: megvan a 2. és 3. forduló sorsolása

2024-08-27 10:44:16

Pest Vármegyei Kupa: megvan a 2. és 3. forduló sorsolása

Az MLSZ PVMI Versenyiroda kisorsolta a Pest Vármegyei Kupa 2. és 3. fordulójának párosításait, amelynél továbbra is a földrajzi elvek alapján történő besorolás volt a mérvadó. A következő játéknap szeptember 3-án, kedden, illetve 4-én, szerdán lesz.

Általános
MOL Magyar Kupa: hatból öt csapatunk továbbjutott

2024-08-26 14:29:10

MOL Magyar Kupa: hatból öt csapatunk továbbjutott

Eredményes hétvégét zártak a Pest vármegyei csapatok a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában ugyanis a hat, még versenyben lévő együttesünk közöl öten: Budaörs, Érd, Gödöllő, FÉMALK-Dunavarsány (hosszabbítás után) és Monor (11-esekkel) is továbbjutott, csak a Dunaharasztinak nem volt esélye a BKV Előre elleni párharcban.

Általános
Pest Vármegyei Kupa: három helyen 11-esekkel dőlt el a továbbjutás

2024-08-26 13:00:08

Pest Vármegyei Kupa: három helyen 11-esekkel dőlt el a továbbjutás

Hétvégén befejeződött a Pest Vármegyei Kupa négynaposra nyúlt 1. fordulója (előselejtezője), amely jobbára a papírformát hozta, azért-egy-két érdekesebb eredmény így is született, három helyen pedig 11-esekkel dőlt el a továbbjutás sorsa.

Általános
MOL Magyar Kupa: hatan még versenyben

2024-08-22 10:19:16

MOL Magyar Kupa: hatan még versenyben

A Pest Vármegyei Kupához hasonlóan – ha úgy tetszik, azzal párhuzamosan – a MOL Magyar Kupában is hétvégén rendezik a következő fordulót, igaz, utóbbiban már a második játéknapra kerül sor. Mint arról korábban már beszámoltunk, Pest vármegyéből hatan maradtak versenyben, két vármegyei I. osztályú (FÉMALK-Dunavarsány, Gödöllő) és négy NB III-as együttesünk (Budaörs, Érd, Dunaharaszti, Monor). Valamennyien szombaton, 16:30-kor lépnek pályára.

Értesítők, információk

2024-08-26 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.08.26.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-08-23 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.08.23.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-07-22 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.07.22.

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok