Nekirugaszkodik a Perbál és a Pécel is

2021. június. 17., 15:16   |    

Nekirugaszkodik a Perbál és a Pécel is

A meglehetősen hosszúra nyúlt 2020/2021-es szezon egyik utolsó mozzanata lesz a II. osztályba való feljutásért kiírt osztályozó, amelynek első mérkőzését június 20-án, vasárnap 18 órától rendezik Perbálon, ahová Péceli Spartacus látogat. A „ráadáson” való részvételre a megyei III. osztályú csoportok második helyezettjei, a Perbál (Nyugat) és Pécel (Kelet) szereztek jogot, míg az Északon ezüstérmes Csomád nem kívánta megmérettetni magát. A visszavágóra június 27-én, szombaton 17 órakor kerül sor.

Hagyományainkhoz híven megkerestük a két érdekelt fél edzőjét, és készséggel elmondták, mit várnak a rájuk váró párharctól.

KRISTÓF PÉTER a Pécel edzője: Elnézve a mögöttünk hagyott szezont, két, teljes mértékig kifacsart, fáradt csapat fog összecsapni a hétvégén. A Perbálnál és nálunk is több játékos az U19-eseknél is szerepelt, így sokaknak két fronton kellett megállniuk a helyüket. Azt gondolom, leginkább a szerencse fog dönteni a feljutás sorsáról. Három, meghatározó játékosomra, Dicső Zoltánra, Molnár Lászlóra és Vízvári Péterre sérülés miatt sajnos nem számíthatok, de rajtuk kívül kérdéses még Sík Patrik játéka is, így különösen nehéz dolgunk lesz. Azonban a múlt héten elmaradt a Galgahévíz elleni bajnokink, így szabadnaposak voltak a fiúk, remélem, ez némi előnyt ad majd nekünk. Őszintén szólva, új dolgokkal nem próbálkozunk, csak tesszük a dolgunkat, aztán meglátjuk, mit hoz a sors előbb vasárnap, majd pedig jövő szombaton. Úgy gondolom, két jól felkészített gárda fogja összemérni az erejét, sajnálatos módon nem volt alkalmam megnézni a Perbált, de érdeklődtem irántuk, szóval nem fog minket meglepetésként érni a játékuk. A nagy tét ellenében azért azt az egy dolgot várom még, hogy egy sportszerű mérkőzést játsszunk, nem az életünkért fogunk futballozni, hanem "csak" egy feljutásért.

SOMOGYI TIBOR, a Perbál edzője: Mindenféleképpen szeretnénk feljutni, abszolút úgy állunk hozzá, hogy jövőre a másodosztályban tudjunk már játszani. A feltételek adottak számunkra a magasabb szinten való szerepléshez, így ennek megfelelően készülünk az osztályozóra. Kicsit sajnálom, hogy nem elsőként jutottunk fel, de nem leszünk elégedetlenek, ha csak így sikerül majd elérnünk a célunkat. A bajnokságban az egyik legtöbb gólt mi rúgtuk, a Pest Megyei Kupában pedig egészen az elődöntőig tudtunk menetelni és ezzel kivívtuk, hogy a következő szezonban a MOL Magyar Kupa főtábláján is megmutathassuk magunkat. Ha ebből a párosításból mégsem sikerülne győztesként kijönnünk, akkor sem lennénk nagyon csalódottak. Tavaly nyáron a keretünk teljesen átalakult, egy rendkívül fiatal csapattal kezdtük meg a 2020/2021-es idényt, sokak számára ezek voltak az első felnőtt mérkőzések, úgyhogy nyugodt szívvel mondhatom, hogy már eddig is várakozáson felül teljesítettek a fiúk.


Címkék:

További hírek

Általános
PEST VÁRMEGYEI KUPANAP 2024. A Valkó és a Gödöllő egyaránt megvédte kupaelsőségét – képes beszámoló Ceglédről

2024-05-09 18:50:57

PEST VÁRMEGYEI KUPANAP 2024. A Valkó és a Gödöllő egyaránt megvédte kupaelsőségét – képes beszámoló Ceglédről

Együttműködő kommunikációs partnerünk, a Sportszelet Online részletes, fotókkal gazdagon illusztrált beszámolót közölt a május 1-jén Cegléden, az impozáns Zsengellér Gyula Sportcentrumban megrendezett Pest Vármegyei Kupanap 2024. eseményéről.

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Értesítők, információk

2024-05-09 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.09.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-08 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.08.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok