Pest Megyei Szuperkupa: Tápiószentmártonban először, új győztest avatva

2022. augusztus. 12., 14:00   |    

Pest Megyei Szuperkupa: Tápiószentmártonban először, új győztest avatva

Augusztus 14-én, vasárnap 17:00 órától Tápiószentmártonban kerül sor a 10. Pest Megyei Szuperkupa-döntőjére. Ezúttal a Gödöllői SK és a Bugyi-OBO SE párharcát követően mindenképpen új név kerül fel a kupára, hiszen eddig egyik gárda sem nyert még Pest Megyei Szuperkupát annak 2005 óta tartó története során, mi több, még a döntőbe sem sikerült bekerülnie. Alábbi beharangozó összeállításunkat némi történeti áttekintés mellett nyilatkozatokkal is színesítjük a vasárnapi derbit megelőzően, melyben megszólalnak a két egyesület vezetői, edzői és játékosai, valamint kíváncsiak voltunk a riválisok véleményére is, hogy látják ők a várható esélyeket.

A Pest Megyei Szuperkupa történetében a házigazda szerepét először betöltő Tápiószentmártonban már tizenhatodik alkalommal kerül átadásra a trófea. Mindez azonban nem egyenlő azzal, hogy ugyanennyiszer dőlt volna el a pályán a trófea sorsa, lévén öt alkalommal is az aktuális „megye-egyes” bajnok egyben a Pest Megyei Kupa-győzelmet is megszerezte, így ők a kiírás értelmében játék nélkül jutottak a kupa birtokába. Ez a bravúr egyébként a Törökbálintnak (2007), a Dunaharasztinak (2008), a Nagykőrösi Kinizsi TFC-nek (2012), a Vácnak (2014) és a Dabas-Gyónnak (2019) sikerült, míg 2017-ben a Tura VSK – szerencsére csak átmeneti – megszűnése is „kellett” a Vecsés kupagyőzelméhez, 2013-ban pedig nem rendezték meg az aktuális megyei I. osztályú bajnok és kupagyőztes szezonnyitó összecsapását.

A legeredményesebb egyesületnek az elmúlt 17 év alapján – a döntőbeli két résztvevőhöz hasonlóan – jelenleg megyei I. osztályú Dunaharaszti számít, a klubnál 17 éven át dolgozó, túlzás nélkül korszakos edzőnek számító Króner Péter irányításával a ’Haraszti háromszor: 2005-ben, 2008-ban (játék nélkül) és 2010-ben egyaránt Pest Megyei Szuperkupa-győztes lett. Ami pedig a helyszíneket illeti, eddig mindig máshol rendezték meg a döntőt, mint fentebb már jeleztük, Tápiószentmárton tizediknek „iratkozik fel” a házigazdák kétségkívül díszes névsorába Üllő, Ráckeve, Vác, Törökbálint, Nagykáta, Vecsés, Újszilvás, Érd és Gödöllő után.

Döntetlen esetén büntetők
A versenykiírás értelmében Pest Megyei Szuperkupa győztese a rendes játékidőben győztes csapat. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az állás, akkor – függetlenül a két résztvevő csapat bajnoki osztályba sorolásától – a kupagyőzelem tizenegyesrúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint.

Így látják a főszereplők

GYŐRI ZOLTÁN, a Gödöllői SK vezetőedzője:
– Az idei ceglédi Pest Megyei Kupa-döntő egyik szakkommentátoraként már láthatta élőben leendő ellenfelüket. Milyen kép alakult ki a Bugyi gárdájáról?
– Kimondottan jó benyomást tett rám a Bugyi csapata. Lelkes és szervezett játékot láttam tőlük, jelentős és értékes skalpokat gyűjtöttek be, mire eljutottak a döntőbe.
– Mire számít a találkozón, mi lehet majd, ami eldönti a találkozót?
– Egyetlen mérkőzésen dől el a Pest Megyei Szuperkupa sorsa, így háromesélyesnek gondolom a találkozót. Jól sikerült a felkészülésünk, nagyon jó együttesek ellen sikerült játszanunk, így bizakodva várjuk az összecsapást.
– A Pest Megyei Szuperkupa döntője mennyiben lesz bajnoki főpróba a Gödöllői SK számára?
– Mostanra időzítettük a formánkat, így számunkra tulajdonképpen ezzel a mérkőzéssel indul majd a bajnokság. Ugyan van néhány sérültünk, de a 24 fős keretünkből húsz játékosom harcra kész. Nagy önbizalommal utazunk a Szuperkupa helyszínére, Tápiószentmártonba.

A 2021/2022-es szezon Pest megyei I. osztályú bajnoka, a Gödöllői SK

 
SZŐGYI TAMÁS, a Bugyi-OBO SE szakosztályvezetője:
– Egyik jelentős feladatból „esnek” a másikba. A Pest Megyei Szuperkupa hol foglal helyet a Bugyi-OBO felkészülésében?
– Valóban okoz fejtörést a mérkőzések prioritása. Számunkra a MOL Magyar Kupa szerepelt az első helyen, a Kecskemét ellen a továbbjutás kiharcolása volt a legfontosabb. Mivel ezt 1–0-s győzelemmel sikerült kiharcolnunk, már terveznünk kell a 2. fordulót, emiatt a Dunakeszi elleni 2. fordulós bajnoki mérkőzésünket szeretnénk előrehozni szerdai napra, hiszen ők is érdekeltek a MOL Magyar Kupában, így ez a találkozó mindenképpen ütközik a versenynaptárban. Augusztus 21. és 28. között három komoly tétmérkőzést kell vívnunk, amely nem kis feladatot ró ránk, egyben hátrány is a terhelés szempontjából. A Pest Megyei Szuperkupa-döntőre változtatnunk kell a csapatunk összeállításán, hiszen a frissítés időszakába értünk a felkészülés alatt, s nem szeretnénk kockáztatni a sérüléseket illetően, az előbb említett három mérkőzés lesz a fontosabb. A Szuperkupa fináléja hatalmas ajándék számunkra, tiszteljük ellenfelünket, ismerjük a különbségeket, négy-öt helyen biztosan változni fog a hétvégi kupameccshez képest az összeállításunk.
– Sérülés, eltiltás, illetve egyéb okok miatt lesz hiányzójuk hétvégén?
– Turcsán Pál nem áll a rendelkezésünkre, elutazik, rajta kívül, remélhetőleg, mindenki más hadra fogható lesz.
– Mi döntheti el a mérkőzés sorsát?
– Az egyéniségek és a szervezettség. A rutin ugyan nem mellettünk szól ezen a téren, ha a fiataljaink vívják meg a találkozót, viszont nem adjuk könnyen a bőrünket sehol senki ellen. Amennyiben amellett döntünk, hogy az idősebb labdarúgóink lépnek majd pályára, taktikailag egészen más forgatókönyve lesz a mérkőzésnek. Több edzésünk van még addig, megpróbálunk tisztességesen felkészülni, hogy minden stimmeljen és igyekszünk becsülettel helytállni a Gödöllő ellen.

A 2021/2022-es évadban a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjának bajnoka, a Pest Megyei Kupa címvédője, a Bugyi-OBO SE 

DOLHAI GERGŐ, a Gödöllői SK játékosa: – Köszönöm az érdeklődést, a vállam teljesen rendbejött, de bevallom, a felkészülés kezdetén akadt még némi hiányérzetem, de tudomásul kell vennem, hogy nem lehet a korábbi, jó teljesítményt és formát egy pillanat alatt visszanyerni. A találkozótól igazából azt várom, hogy dominálni fogunk a kilencven perc során. A Bugyi együttese számunkra teljesen új csapat, tétmérkőzésen régóta nem kerültünk össze egymással. Ami az előnyünk lehet, hogy már évek óta stabilan a megyei I. osztályban szerepelünk, ráadásul bajnokcsapat is vagyunk. Egyértelműen győzelmet várok, de ezért tenni is kell, ez nem vitás. Magamról annyit, jó lenne bekerülni a kezdők közé, de majd az edző, Győri Zoltán eldönti, mi a legjobb a csapatnak...

ERDŐS BÁLINT, a Bugyi-OBO játékosa: – Nyilvánvalóan tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesei a találkozónak, ugyanis a megyei I. osztály aktuális bajnokcsapatával fogunk összecsapni. Úgy gondolom, egyik erősségünk lehet, hogy nem adjuk fel soha, mindig harcolunk a győzelemért, ahogyan azt az előző szezonban is tettük. Nem véletlenül búcsúztattuk a Dunavarsányt, a Taksonyt és a Dunaharasztit sem a megyei kupaküzdelmek során. A másik erősségünknek a szurkolóinkat emelném ki, akik mindig velünk vannak, számíthatunk rájuk és folyamatosan biztatnak minket. Nem szeretnénk teljesen alárendelt szerepet játszani, természetesen nem feltartott kézzel fogunk kimenni a pályára, meg szeretnénk nyerni ezt a trófeát is. Szerintem két szervezett csapatot fognak látni a kilátogató nézők, ezáltal kevés gólt hozó mérkőzést várok.

BAI MIKLÓSNÉ, a Bugyi-OBO elnöke: – A szívemen viselem az egyesület szereplését az összes szakosztályunk terén, amit lehet, megteszek a sportolóinkért. Mivel csak szurkolói szemmel értek a futballhoz, így a szakmai részét a labdarúgó-szakosztályunk vezetőjére, Szőgyi Tamásra bízom, akivel szoros munkakapcsolatban vagyunk közel két évtizede. Öröm megélni, hogy a kezünk alatt mekkorát fejlődött az elmúlt egy évben Bugyin a labdarúgás. A sikerek megmozgatták a település apraja-nagyját, ismét divat lett meccsekre járni. Az egyesületünk körzetközpont lett, megnyertük a megyei II. osztályú bajnokságot, így sok év elteltével ismét a megyei élvonalban szerepelhetünk, azzal pedig történelmet írtunk, hogy elhódítottuk a Pest Megyei Kupát, és a főtáblára kerültünk a MOL Magyar Kupában. Ha mindez nem volna elég, a grassroots klubakkreditáció során is sikerrel jártunk, ilyen évet tényleg csak álmodni lehet. A Pest Megyei Szuperkupa-döntő hallatán felszisszentem, hiszen a Gödöllő ellen mérkőzést vívni nem lesz egyszerű feladat. Dávid és Góliát párharca lesz. Az osztálykülönbség pár héttel ezelőtt még borítékolható volt, majd hirtelen egy osztályban találta egymást a két csapat, ahol ugyan közeledünk valamelyest, de így is tudjuk, hol van a helyünk, s szerényen kezeljük a találkozót. Természetesen szeretnénk sikerrel venni ezt a megmérettetést is, azonban ez már jóval nagyobb falat lesz, mint a korábbi találkozók voltak. A bajnoki rajt előtt kívánok sérülésmentes mérkőzést mindkét csapatnak, és ha csak a Pest Megyei Kupa döntőjének a hangulatát megüti majd találkozó, Pest megye már nyert a szervezéssel. Abban is biztos vagyok, hogy a szervezői gárda az igazgatóságon belül a színvonalat illetően ismét magasra teszi majd a mércét, és kitűnő környezet fog bennünket fogadni Tápiószentmártonban.

RÓZSAVÖLGYI SÁNDOR, a Gödöllői SK alelnöke: – A megyei I. osztály bajnokaként mindenképpen meg szeretnénk nyerni a Szuperkupát is. A felkészülésünk után remélem, már jó játékot is fel tudunk mutatni, szeretném, ha a győzelem ezzel is párosulna. Sportszerű és jó hangulatú mérkőzést várok, amelyen a pillanatnyi forma és a nagyobb lelkesedés döntő lehet. Úgy gondolom, a nagyobb játéktudás és az elmúlt egy évben megszerzett tapasztalat mellett még az is mellettünk szól, hogy a kapusunk, Farkas Márk távozását leszámítva egyben maradt a keretünk, így összeszokott gárdával várjuk a találkozót.

TÓTH LÁSZLÓ, a II. osztály, Déli csoportjában szereplő Aranyszarvas-Tápiószentmárton elnöke:
– Hogyan került a képbe rendezőként Tápiószentmárton?
– Két-három héttel ezelőtt Benkő Tamás úr, az MLSZ Pest megyei igazgatójának megbízásából hívott fel Gallai Gergő, a Versenyiroda vezetője, hogy tudnánk-e vállalni az idei Pest Megyei Szuperkupa-döntő megrendezését? A válaszom természetesen igen volt, hiszen nagy öröm és megtiszteltetés részünkről, hogy a márciusban megrendezett Magyarország – Törökország U15-ös válogatott mérkőzések után a megyei labdarúgás egyik legrangosabb eseményének adhatunk helyszínt.
– A közelmúltban jelentős fejlesztések zajlottak és zajlanak még ma is a helyi sporttelepen. Mit lehet ezekről tudni, miben újult meg leginkább az Aranyszarvas Sportegyesület létesítménye?
– Juhász Roland és Torghelle Sándor korábbi válogatott labdarúgókkal 2016 tavaszán nagyot álmodtunk a Tápió-menti kistérség utánpótlás-nevelésével kapcsolatosan. Az álomnak alapja volt egy olyan infrastrukturális beruházás megvalósítása, amely minden igényt kielégít a kistérségi utánpótlásközpont létrehozásához. Ennek keretein belül napjainkra elkészült egy-egy nagyméretű műfüves, illetve élőfüves centerpálya, két 60x40 méteres élőfüves edzőpálya, egy 20x40-es műfüves pálya és egy szabadéri fitness park. A sportpályák kivitelezésével párhuzamosan megépült a kétszintes öltöző komplexumunk is. További terveinkben még szerepel padbolpálya, továbbá gazdasági épület kiépítése a pályakarbantartó gépek tárolására.
– Mit vár az augusztus 14-i Gödöllői SK – Bugyi Szuperkupa-döntőtől?
– Véleményem szerint két kiváló játékerőt képviselő csapat fog megmérkőzni a megye egyik rangos trófeájáért. A Bugyi együttesével az előző szezonban kétszer is összecsaptunk, ahol egy-egy győzelem (1–0 hazai pályán), illetve vereség (0–4 idegenben) volt a mérlegünk, végül az igencsak erősnek mondható Örkényt megelőzve lettek bajnokok. A Gödöllő gárdájáról nem is kell többet mondani annál, hogy az ország talán egyik legerősebb megyei I. osztályát sikerült rendkívül kiélezett véghajrában megnyerniük. Ennek köszönhetően izgalmas döntőre számítok.
– Milyen érdeklődésre számít a találkozón?
– Idén márciusban a már említett Magyarország – Törökország U15-ös válogatott mérkőzésre, megközelítőleg 500-600 néző látogatott el Tápiószentmártonba. Ez bizonyítja, hogy a környéken szép számmal vannak a labdarúgást kedvelő szimpatizánsok. Mivel a Pest Megyei Szuperkupa-döntő két csapatának külön-külön is nagy szurkolótábora van, ezért meg merem kockáztatni, hogy a sportlétesítményünkben nézőcsúcsot fogunk dönteni.
– Hogyan készül a házigazda egyesület a nagyszabású eseményre?
– A rendkívüli nagy hőség az emberi szervezet mellett az élőfüves pályákat is alaposan próbára teszi, melyeket napi szinten különböző karbantartási műveletekkel kell gondozni. A centerpályánkon a tavaszi szezon befejezése óta folyamatosan zajlanak a karbantartási munkálatok – a talajlazítás, a tápanyagpótlás, a fűnyírás és az öntözés – annak érdekében, hogy az új szezon kezdetét megelőzően tökéletes állapotú gyepre lépjenek majd ki a Pest Megyei Szuperkupa-döntő résztvevői, valamint az előttünk álló bajnoki évadban klubunk, az Aranyszarvas Sportegyesület felnőtt és utánpótláskorú csapatai egyaránt.

CSAPÓ LÁSZLÓ, az I. osztályú Dunaharaszti technikai vezetője: Az előző szezonban mindkét csapattal találkoztunk, hiszen a Gödöllővel a bajnokságban kétszer, míg a Bugyival a Pest Megyei Kupában a döntőbe jutásért találkoztunk. A megyei I. osztályban épp előttünk végző, és az egymás elleni, szezonzáró ki-ki meccsünkön minket legyőző gödöllőiek az egész szezon során kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottak. Modern futballt játszanak, alacsony, de gyors szélsőkkel és két vérbeli gólzsákjukkal, Barabás Ádámmal és Koziorowski Richárddal. Ennek ellenére legnagyobb erényük szerintem az egységesség, az egymásért való küzdeni tudás volt. A Bugyival a Pest Megyei Kupa elődöntőjében találkoztunk, akkor velünk szemben inkább a védekezésre és a gyors kontrákra rendezkedtek be, viszont ezt masszívan és rendkívül taktikusan tették. Ahogy hallottam, Szőgyi Tamás legénysége alaposan átalakult a megyei I. osztályra, azonban őt és az elhivatottságát ismerve biztosan maximálisan felkészíti csapatát az ellenfélből. Összességében a Gödöllő a találkozó esélyese, de nem szabad elfelejteni, hogy egy kupadöntőben bármi megtörténhet, akár még az is, hogy meglepetést okoz a Bugyi. Azt kívánom, legyen közönségszórakoztató, éles mérkőzés a hétvégi és győzzön a jobbik fél! Nekem kicsit a szívem a Bugyi felé húz, mert Szőgyi Tamás mellett korábbi játékosunkat, Szmola Dánielt is nagyon kedvelem, ezért ezúton is sok sikert kívánok nekik a céljaik eléréséhez!

HEGEDŰS JÓZSEF, az I. osztályú Lasselsberger-Kiskunlacháza-Pereg edzője: – Mindkét csapatot ismerem, talán a Bugyi gárdáját kicsivel jobban, mivel két volt játékosom, Erdős Bálint és Turcsán Pál is szerepel náluk. Úgy gondolom, jó kis találkozó lesz, hiszen két bajnok találkozik egymással, egy ilyen kupameccsen bármi lehetséges! Abban biztos vagyok, jól felkészült csapatok lépnek majd pályára és egyik sem veszi félvállról a találkozót. Tippelni nem tudok, és igazából nem is akarok, viszont összességében gólokban gazdag, színvonalas mérkőzésre számítok. Sok sikert kívánok mindkét résztvevőnek!

MEGYESI LÁSZLÓ, az I. osztályú Felsőpakony vezetőedzője: – Ha az előző szezonból indulok ki, akkor egyosztálynyi különbség van a két csapat között, hiszen mindkét együttes bajnokként zárt a maga szintjén. Ebből kiindulva, akár két-három gól is lehet a differencia a Gödöllő javára, ha meg tudja ismételni az elmúlt egy évben rá jellemző  támadó futballját. Persze a világért sem írnám le a Bugyi együttesét, Szőgyi Tamás kollégám biztosan arra törekszik majd, hogy eltüntesse ezt a különbséget. Fontos lesz számukra az első félidő, amelyet követően, ha sikerül kapott gól nélkül fordulniuk, akár még meglepetést is okozhatnak. A kupasiker biztosan önbizalmat ad nekik!

SÁRKÖZI SZABOLCS, az I. osztályú Nagykáta-Ulviczky Kft. edzője: – Először is, szeretném kiemelni, hogy kiváló körülmények között kerül megrendezésre az idei Pest Megyei Szuperkupa-döntő. A Bugyi gárdáját volt szerencsém megismerni Cegléden, a kupadöntőn, a Gödöllőt pedig már korábbról jól ismerem. Jó hangulatú, izgalmas mérkőzésre számítok, talán nem titok, hogy a Gödöllő az esélyesebb, de azért is lesz jó mérkőzés, mert a Bugyi soha nem adja fel, küzdeni fognak az utolsó pillanatig.

TAKÁCS LÁSZLÓ, az I. osztályú Veresegyház vezetőedzője: – Úgy gondolom, az elmúlt szezon két bajnokcsapata közönségszórakoztató, sok gólt hozó mérkőzést fog játszani, szerintem erre lehet majd számítani. Az esélyek talán inkább a Gödöllő mellett szólnak, hiszen ők mégiscsak egy osztállyal feljebb lettek aranyérmesek. Mindkét csapatot ismerem, a Gödöllővel játszottunk a felkészülés során, míg a Bugyi edzőmérkőzését láttam a nyáron, úgy gondolom, erős csapatuk lesz ősszel. Nyilván meg akarják majd mutatni, méltók a megyei I. osztályra, és fognak ezért küzdeni. Érdemes lesz kilátogatniuk nézőknek a Pest Megyei Szuperkupára.

KECSKEMÉTI JÓZSEF, a II. osztály, Déli csoportjában szereplő Aranyszarvas-Tápiószentmárton edzője: – Az előző szezonban a Bugyival kapcsolatban szimpatikus, támadó futballt játszó csapat képe alakult ki bennem, de úgy gondolom, vasárnap, a két keret közötti minőségbeli különbséget még nem tudják eltüntetni. Nálam a Pest Megyei Szuperkupa-döntő abszolút favoritja a Gödöllő, emellett színvonalas és nagy iramú mérkőzést várok.

POLÁKOVICS ATTILA, a II. osztály, Déli csoportjában szereplő Diósd edzője: – Korábban mindkét együttest láttam már játszani, a Gödöllőt a Dunaharaszti ellen, míg a Bugyit egyik hazai bajnoki mérkőzésén volt szerencsém megnézni. Nyilván tudom, hogy az utóbbi gárdából meghatározó játékosok távoztak a nyár folyamán, ezért a Gödöllőt tartom a Szuperkupa-döntő esélyesének. Bár, mint tudjuk, a futballban bármi megtörténhet…

TASKOVICS ERIK, a II. osztály, Déli csoportjában szereplő Halásztelek edzője: – Ahogy futballberkeken belül hallottam, mindkét együttesnek jól sikerült a felkészülése. A Bugyinak a vasárnapi mérkőzés kiváló erőfelmérő lesz a jövőt illetően, a Gödöllő pedig nagyon egységes és agilis csapatnak bizonyult a mögöttünk hagyott szezonban. Ezek alapján szerintem férfias küzdelmet fog hozni a Szuperkupa-döntő, két motivált csapat fog pályára lépni, amelyen gödöllői győzelmet várok.

A 10. Pest Megyei Szuperkupa-döntőjén, a Gödöllői SK – Bugyi mérkőzésen közreműködő sportszakemberek:

Gödöllői SK (Pest megyei I. osztály 2021/2022. évi bajnoka) – Bugyi SE-OBO (Pest Megyei Kupa 2021/2022. évi győztese), 17:00. Vezeti: Németh Keve (Vargha Tamás, Décsi Krisztián Viktor). Tartalék-játékvezető: Kovács Péter

Németh Keve
Születési idő:    1989. 07. 25.
Vizsga éve:       2008
Kerettagság:    megyei I. o., játékvezető

Vargha Tamás
Születési idő:    1994. 09. 24.
Vizsga éve:       2012
Kerettagság:    megyei I. o., asszisztens

Décsi Krisztián Viktor
Születési idő:    2000. 07. 21.
Vizsga éve:       2015
Kerettagság:    megyei I. o., asszisztens

Kovács Péter
Születési idő:    1990. 02. 25.
Vizsga éve:       2016
Kerettagság:    megyei I. o., játékvezető

A 10. Pest Megyei Szuperkupa döntőjét felvezető összeállításunk fenti érdekességei – albumba rendezve – megtalálhatók az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság hivatalos facebook oldalán az alábbi linkre kattintva:
https://www.facebook.com/media/set?vanity=pmlsz&set=a.5472091032847112


További hírek

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Általános
Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

2024-04-24 12:55:45

Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

Május 23-án, csütörtökön 17:30 órától ünnepélyes külsőségek mellett a Pesti Vármegyeháza Dísztermében (1052 Budapest, Városház utca 7.) lesz a 11. Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája.

Általános
Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

2024-04-23 12:00:22

Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság (1052 Budapest, Városház utca 7.) ezúton tájékoztatja a sportszervezeteket és valamennyi kedves ügyfelét, hogy április 25-én, csütörtökön valamennyi irodánk zárva tart, helyszíni ügyintézés ezen a napon nem lehetséges. Munkatársaink telefonon és e-mailben elérhetőek lesznek.

Általános
19 egyesület kapott Pest vármegyei I. osztályú licencet

2024-04-22 16:57:12

19 egyesület kapott Pest vármegyei I. osztályú licencet

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság 2024. április 22-ig bezárólag elbírálta az összes hozzá beérkezett Amatőr Licenc-kérelmet. A jelenlegi „vármegye-egyes” mezőnyből 2 egyesület NB III-ra (az MLSZ-központba) adta be kérelmét.

Értesítők, információk

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-24 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.04.24.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok