REGISZTRÁLJ MOST a január 4-i, gödöllői 13. Szakmai Napra!

2019. december. 23., 09:48   |    

REGISZTRÁLJ MOST a január 4-i, gödöllői 13. Szakmai Napra!

Avagy FELHÍVÁS 5 régiós központ (FTC, Honvéd, Kecskemét, MTK, Vasas) alá tartozó klubok Bozsik-korosztályokban dolgozó utánpótlásedzői számára

Kedves Utánpótlásedző!

Ezúton szeretnénk meghívni Téged a 13. alkalommal sorra kerülő hagyományos (Pest megyei) Évindító Futballszakmai Napra, melynek időpontja 2020. január 4. (szombat). A helyszín ezúttal is Gödöllő, a program a „szokásos”, jól bevált: reggel 8-tól edzők kispályás tornája, utána ebéd, majd délután szakmai előadás.

Idén – rendhagyó módon – egyénileg kell jelentkezni (egy – 2 perc alatt kitölthető! – online regisztrációs űrlap kitöltésével, melynek linkje lentebb található) mind a délelőtti tornára, mind a délutáni előadásra. A jelentkezők száma sem a labdarúgótornára, sem az előadásra nincs limitálva, de a tornán – az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság csapatán kívül – játékosként maximum 150 fő vehet majd részt, akiket túljelentkezés esetén a szervezők választanak majd ki, és sorolnak elsősorban régiós elv alapján maximum 15 csapatba (a 16. induló az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság csapata lesz). Az újítás célja, hogy az érintett régiós területek minél több klubjától jöhessenek el január 4-én Gödöllőre, és vehessenek részt a mindig jó hangulatú délelőtti focin és az azt követő előadáson is.

A versenykiírás értelmében a főbb szabályok a játékjogosultságra és egyéb alapelvekre vonatkozóan:
- életkori megkötések: alapvetően 34 év felettiek játszhatnak, de csapatonként max. 3 fő 20 és 34 év közötti játékos szereplése is lehetséges (erre majd figyelnek a szervezők a focira jelentkezők elosztásánál);
- csapatok játékoslétszáma: maximum 10 fő;
- elsősorban arra törekszünk, hogy egy csapat lehetőség szerint egy RUK (azon belül pedig egy Bozsik-központ) sportszervezetei alá tartozó kluboknál dolgozó edzőkből álljon;
- a csapatvezetőket a nevezés lezárását követően fogjuk kijelölni (ők gondoskodnak majd – többek között – a csapat mezéről);
- minden pályára lépőnek törekednie kell minél több, a régióban dolgozó edzőt a tornára „szurkolóként”, a délutáni szakmai előadásra hallgatóként elhozni;
- túljelentkezés esetén elsőbbséget élveznek azok az edzők, akik Pest megyei sportszervezetnél tevékenykednek és/vagy egyesületüket egyedül, kisebb számban képviselik.

További FONTOS tudnivalók:
- a szakmai nap ingyenes;
- a tornán résztvevő edzők ebédre az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság vendégei;
- a sorsolást a szervezők december 31-éig elkészítik és a Facebook-on (facebook.com/pmlsz), valamint a pest.mlsz.hu oldalon közzéteszik;
- jelentkezni december 27-éig (péntekig), IDE kattintva lehet
(A jelentkezésről a rendszer automatikus válaszüzenetet küld, amennyiben ez a levél nem érkezne meg, akkor vagy hibásan adtad meg az ímél címedet, vagy nem küldted el a jelentkezést!)

A szakmai előadás 14:30 órakor kezdődik, helyszíne a Gödöllői Egyetem területén található Alma Mater Étterem (2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.).
Előadó: Róth Antal szövetségi edző
Az előadás címe: Az U17-es labdarúgó-világbajnokság értékelése az utánpótlás-nevelés tükrében

Hajrá, várjuk a regisztrálásokat a kispályás edzői tornára és az azt követő szakmai előadásra!


További hírek

Általános
Regionális lány utánpótlás: kétgólos győzelem Kelet válogatottja ellen – értékelés edzői nyilatkozatokkal

2024-04-18 14:36:00

Regionális lány utánpótlás: kétgólos győzelem Kelet válogatottja ellen – értékelés edzői nyilatkozatokkal

Április 10-én, szerdán 5–3-as győzelmet aratott a Pest vármegyei lány U16-os válogatott a Keleti Régió U14-es korosztályú legjobbjaiból összeállított együttese ellen Hatvanban, a Népkerti Sporttelepen.

Általános
Ne maradj le, jelentkezz te is a dunakeszi és a budapesti elsősegély-oktatásokra!

2024-04-17 09:38:39

Ne maradj le, jelentkezz te is a dunakeszi és a budapesti elsősegély-oktatásokra!

Van még néhány szabad hely az április 22-én, a dunakeszi Magyarság Sportcsarnokban, illetve az április 26-án, a Pesti Vármegyeházán tartandó elsősegély-oktatásokra. Jelentkezz te is, ne maradj le!

Általános
McDonald’s Fair Play Cup: a lányoknál dunakeszi, míg a fiúknál pilisvörösvári elsőséget hozott a Pest vármegyei döntő

2024-04-15 13:25:40

McDonald’s Fair Play Cup: a lányoknál dunakeszi, míg a fiúknál pilisvörösvári elsőséget hozott a Pest vármegyei döntő

Április 10-én, szerdán, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrumban összesen 8 lány és 10 fiú együttes részvételével zajlott le a McDonald’s Fair Play Cup 2023/2024-es kiírásának Pest vármegyei döntője. A lányoknál a győzelmet – a tavalyi esztendőhöz hasonlóan – a dunakeszi „A Radnóti Angyalai”, a fiúknál a pilisvörösvári „Schillerspieler” szerezte meg.

Általános
Ne maradj le, jelentkezz te is a budaörsi elsősegély-oktatásra!

2024-04-15 11:15:12

Ne maradj le, jelentkezz te is a budaörsi elsősegély-oktatásra!

Van még néhány szabad hely az április 17-i, a Budaörsi Városi Stadionban tartandó elsősegély-oktatásra. Jelentkezz te is, ne maradj le!

Értesítők, információk

2024-04-18 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.18.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-17 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.04.17.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok