Részletes visszatekintő a január 4-i gödöllői 8. Pest megyei Szakmai Napra

2014. február. 04., 22:45   |    

Részletes visszatekintő a január 4-i gödöllői 8. Pest megyei Szakmai Napra

Napra pontosan egy hónapja, január 4-én, szombaton indította idei rendezvényeinek sorát az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága a már hagyománnyá vált év eleji Szakmai Nappal.

Napra pontosan egy hónapja, január 4-én, szombaton indította idei rendezvényeinek sorát az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága a már hagyománnyá vált év eleji Szakmai Nappal.

A helyszín sorozatban negyedszer volt Gödöllő, az esemény keretén belül került sor a 8. Edzők Kispályás Tornájára, és a 2. Évnyitó Focitornára, melyen a résztvevő 16 csapat közel 160 játékosa "rúgta a bőrt" délelőtt, majd egy jó hangulatú ebéd, valamint az eredményhirdetés után Szalai László, az MLSZ Edzőképző Központjának vezetője tartott előadást, melynek végén interaktív beszélgetés vette kezdetét. Ennyi idő után is jól esik visszatekinteni erre a nagyszerű napra, melyet a mérkőzések jegyzőkönyveivel, és a csapatvezetők nyilatkozataival teszünk élvezetessé.

Idén először vettek részt a 12 alközpont trénereiből alkotott csapatok a 8. Edzők Kispályás Tornáján, a tavalyi győztes Pest megyei Grundfocisták együttese pedig ezúttal a 2. Évnyitó Focitornán indult, a Pest megyei polgármesterekkel, az MLSZ SE-vel, és az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság csapatával egyetemben. A mérkőzések a Gödöllői Sportcentrum sátorral fedett műfüves pályáján zajlottak, a három kézilabdapálya méretű játéktéren párhuzamosan zajlottak a küzdelmek. Az edzők gárdáit négy három csapatos csoportba osztották, utána alsó-, közép- és felsőágon zajlottak a középdöntők. Ezután az alsóházi helyosztók következtek, majd a két elődöntő. Érdekesség, hogy itt becsatlakozott a küzdelmekbe az Évnyitó Focitornán - az itt lejátszott hat mérkőzés után - az első két helyen végzett gárda is, esélyt kapva így a másik verseny megnyerésére. Mire delet ütött az óra, már csak az 5-6. helyért folyó "csata", a bronzmérkőzés és a döntő volt hátra. A két torna mérkőzéseinek eredményeit, valamint a végső sorrendet alább közöljük.

A futball "gyakorlati" része után következhetett az "elméleti", hiszen az egyetemi Alma Mater Étteremben a többfogásos ebéd és az eredményhirdetés után kezdetét vette a szakmai fórum, melyen először Szalai László, az MLSZ Edzőképző Központ vezetője tartott előadást, majd interaktív beszélgetés vette kezdetét. A megyei edzőtársadalom kérdéseire Benkő Tamás (MLSZ Pest megyei igazgató), Rózsavölgyi Sándor (MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Társadalmi elnökségének tagja), Kiss Baranyi Sándor (MLSZ Bozsik program egyesületi moduljának programvezetője), Németh Antal (MLSZ Pest megyei szakmai igazgató), valamint Szalai László igyekezett kimerítő válaszokat adni.


A mérkőzések jegyzőkönyvei, a csapatok kerete, vezetőjük nyilatkozata, a tornák különdíjazottjai, és természetesen a végeredmény is alább olvasható.

Az eseményről készült két képgaléria megtekinthető az alábbi linkeken.
2. Pest megyei Évnyitó, és 8. Edzők Kispályás Focitorna
8. Szakmai Nap eredményhirdetés, Szalai László előadása


2. Évnyitó Focitorna

Pest megyei Grundfocisták - Pest megyei Polgármesterek 4-0
GÓL: Jenei Sándor (2), Lőrincz László, Wendler Gábor.

MLSZ SE - MLSZ Pest Megyei Igazgatóság 0-2
GÓL: Benkő Tamás, Németh Antal.

Pest megyei Polgármesterek - MLSZ SE 1-4
GÓL: Szentgyörgyi József, ill. Korolovszky György (2), Jáger Attila, Nizák Jenő.

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság - Pest megyei Grundfocisták 2-2
GÓL: Benkő Tamás, Bokros János, ill. Lőrincz László (2).

Pest megyei Polgármesterek - MLSZ Pest Megyei Igazgatóság 0-4
GÓL:
dr. Bársony Farkas, Benkő Tamás, Csizmadia Balázs, Németh Antal.

Pest megyei Grundfocisták - MLSZ SE 2-2
GÓL:
Wendler Gábor, Jenei Sándor, ill. Forgács István, Nizák Jenő.

Az Évnyitó Focitorna végeredménye:
1.    MLSZ Pest Megyei Igazgatóság    7 pont        (8-2)
2.    Pest megyei Grundfocisták              5 pont        (8-4)
3.    MLSZ SE                                     4 pont        (6-5)
4.    Pest megyei Polgármesterek            0 pont        (1-12)

A torna első két helyezettje továbbjutott a 8. Pest megyei Edzők Kispályás Tornájának elődöntőjébe.

Különdíjasok, 2. Évnyitó Focitorna:
Gólkirály: Benkő Tamás (MLSZ PMI), Jenei Sándor és Lőrincz László (mindkettő Pest megyei Grundfocisták) 3-3 góllal;
Legjobb kapus: Koszta János (Pest megyei Grundfocisták);
Legjobb mezőnyjátékos: Jenei Sándor (Pest Megyei Grundfocisták).

Pest megyei Polgármesterek: dr. Gémesi György, Horinka László, Lieszkovszki Gábor, dr. Petrányi Csaba, dr. Riebl Antal (kapus), Szadai József, Szentgyörgyi József, Sziráki Szilárd, Tabányi Pál. "Beugró fiatalok": Gombos Dániel, Zsolnai Róbert.

Horinka László, Sülysáp polgármestere, a Pest megyei Polgármesterek tagja: - Nagyon élvezetes torna volt, de sajnos mindig kikapunk... A szereplésünk kicsit lehangoló, de mentségünkre szóljon, hogy egy évben körülbelül kétszer találkozunk a társaimmal, viszont a jó hangulat kárpótolt minket. A szervezőktől minden segítséget megkaptunk, akiknek gratulálok, hogy egy ekkora rendezvényt dicséretesen, remekül bonyolítottak le.

MLSZ Pest Megyei Igazgatóság: dr. Bársony Farkas, Benkő Tamás, Bokros János, Boross Tamás, Both István (kapus), Csizmadia Balázs, Németh Antal, Rózsavölgyi Sándor.

Benkő Tamás, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság csapatvezetője: - Jól sikerült napon vagyunk túl, évről évre egyre színvonalasabb a futballtorna, melyen először vett részt ilyen sok csapat. Örömteli, hogy a Pest megyei polgármesterek már másodszor tettek eleget "toborzóra hívó szavunknak", és jelenlétükkel bizonyítják, hogy a települések számára is fontos a helyi utánpótlás és amatőr futball támogatása. Jó volt újra a Grundfocisták ellen játszani, mindjárt kétszer is: a csoportmeccsünk után a bronzért folyó csatában sikerült - ha csak büntetőkkel is - felülkerekedni a "régi nagyokon". A szakmai fórumon a korábbi évek során is a labdarúgásban elismert személyek előadásait hallgathatta a megyei edzőtársadalom, idén pedig új szemléletet mutatott be számu(n)kra Szalai László. Külön örömömre szolgált, hogy rendkívül sokan maradtak velünk délután, talán soha korábban ekkora létszám nem érdeklődött a szakmai rész iránt. Az elhangzottak, az élénk érdeklődés, valamint az állam a futballfejlesztésben vállalt szerepvállalása bizakodásra adnak okot...

MLSZ SE: Csabai András, Dinnyés Márton, Forgács István, Horváth László, Jáger Attila, Kövesfalvi István (kapus), Nagyiványi Márton, Nizák Jenő, Tömő Attila.

Tömő Attila, az MLSZ SE csapatvezetője: - Először tavaly vettünk részt ezen a rendezvényen, az idei ahhoz hasonlóan nagyon színvonalas volt. Jó volt olyan játékosok ellen játszani, akik valamikor a válogatottat erősítették, ez élmény volt számomra. A szervezés is teljesen rendben volt, jó dolognak tartom, hogy évről évre van egy ilyen lehetőség, ami összehozza a megye futballszerető embereit, mivel sokszor beszélünk telefonon, így személyesen is megismerhetjük egymást. Jó kezdeményezés, így ha jövőre is lesz, akkor szívesen veszünk rajta részt ismét. Sajnos a korai búcsúnk miatt délután már nem tudtunk maradni Szalai László előadásán.

Pest megyei Grundfocisták: Aranyos Imre, Czipper Zsolt, Jenei Sándor, Koszta János (kapus), Lőrincz László, Répási László, Telek András, Váczi Zoltán, Wendler Gábor.

Koszta János a Pest megyei Grundfocisták kapusa: - Nagyon jó hangulatú tornán vagyunk túl, kellenek az ehhez hasonló rendezvények a sportágnak. Hasznos, ha időnként összejönnek az edzőkollégák, és eszmecserét folytatnak; Szalai László délutáni előadása pedig hab volt a tortán. Ami a különdíjamat illeti, természetesen, mint minden elismerés, ez is megtisztelő, már odatettem a többi közé. Van egy olyan "rossz" szokásom, hogy nem tudok veszíteni, mindig nyerni akarok. Ha ez a hozzáállás keveredik a futball iránti alázattal, akkor lehet sikereket elérni, ezt kellene a mostani fiataloknak is belátniuk végre.


8. Pest Megyei Edzők Kispályás Tornája, selejtező csoportkörök

A-csoport

Váci alközpont - Monori alközpont 2-3
GÓL:
Kovács Péter, Rusvay Gergely, ill. Kerepeszki Zoltán, Halgas István, Csőke István.

Budakeszi alközpont - Váci alközpont 2-2
GÓL:
Somogyi Tibor (2), ill. Vitányi László, Molnár Tamás.

Monori alközpont - Budakeszi alközpont 2-0
GÓL:
Csőke István, Halgas István.

Az A-csoport végeredménye:
1.    Monori alközpont                6 pont        (5-2)
2.    Váci alközpont                     1 pont        (4-5)
3.    Budakeszi alközpont              1 pont        (2-4)

Budakeszi alközpont: Babó Levente, Faragó Róbert, Kalmár Péter, Kutasy Pál, Molnár Richárd, Somogyi Tibor, Varga Gergely.

Babó Levente, a budakeszi alközpont csapatvezetője: - Másodszor veszek részt ezen a rendezvényen, amelyen most először szerepelt a 12 alközpont csapata. A délelőtti torna nagyon színvonalas volt, a tavalyihoz képest is előrelépést tapasztaltam, a hangulat is fantasztikus volt. A csapat szépen araszolgat felfelé a végeredményt tekintve, már most várom a következő Szakmai Napot, ahol minden bizonnyal még jobban szerepelünk majd. Az előadás is tetszett, szakmailag is jó volt, külön öröm, hogy ennyien maradtak ott Szalai Lászlót meghallgatni.

Monori alközpont: Baranyi György, Csőke István, Farkas Zoltán, Földesi Zoltán, Gallai Attila, Halgas István, Horváth Dávid, Kerepeszki Zoltán, Lengyel Roland, Miklósvári János, Molnár Tamás, Varró Zoltán, Vezér Ádám (kapus), Zajári Tamás.

Baranyi György, a monori alközpont csapatvezetője: - Szuper rendezvény volt, és még a tornát is sikerült megnyernünk, melynek nagyon örülünk. Sikerült erős csapattal kiállnunk. A finom ebéd után tökéletes előadást hallgathattunk végig, mely alapján úgy gondolom, hogy előrelépést várhatunk majd a honi futballban. Szintén örültem Kiss Baranyi Sándornak, aki mondott olyan dolgokat, ami szerintem előreviszi majd az utánpótlásképzést.

Váci alközpont: Greff  Ádám, Gulyás Gábor, Kiss Ferenc, Kovács Péter, Rácz László, Rácz Márk, Rusvay Gergely, Steidl Ákos, Szél József, Vén Gábor, Vitányi László.

Szél József, a váci alközpont csapatvezetője: - Folytatva az előző években elkezdetteket, minőségi és színvonalas rendezésű tornán vettünk részt. Remek mérkőzéseket játszottunk, külön öröm, hogy összejöttek, és együtt lehettek a Pest megyei edzők. A szakmai előadás hasznos és tartalmas volt.


B-csoport

Gödöllői alközpont - Szentendre-Dunyakanyar alközpont 1-1
GÓL:
Kővári Péter, ill. Kiss Balázs.

Dunaharaszti alközpont - Gödöllői alközpont 1-2
GÓL:
Takács László, ill. Nagy Roland, Pap Tamás.

Szentendre-Dunyakanyar alközpont - Dunaharaszti alközpont 3-1
GÓL:
Antal Bendegúz (2), Sidó Szabolcs, ill. Jobbágy Tamás.

A B-csoport végeredménye:
4.    Szentendre-Dunakanyar alközpont    4 pont        (4-2)
5.    Gödöllői alközpont                               4 pont        (3-2)
6.    Dunaharaszti alközpont                        0 pont        (2-5)

Dunaharaszti alközpont: Dallos Gábor, Farkas Máté, Jobbágy Tamás, Kiss András, Króner Péter, Megyeri László, Rétsági Ákos, Szanacsik Tibor, Szőgyi Pál, Szőgyi Tamás, Szőnig Csaba, Takács Lászó.

Króner Péter, a dunaharaszti alközpont csapatvezetője: - Erős mezőny és végig színvonalas mérkőzések jellemezték az idei tornát. Egyre fiatalabb edzői garnitúra jelenik meg évről évre, amely mindenképpen jó, hiszen kell a fellendülés. Ami az előadást illeti, Szalai László által sok mindenre fény derült, számos olyan témát, megoldásmódot és koncepciót felvázolt, amelyekről eddig jobbára csak szóbeszéd útján értesülhettünk. Helyes és jó az irányvonal, valamint a megfogalmazott célok, de ez csak akkor érhet igazán valamit, ha állandóság lesz benne. Ez az egészben a legfontosabb.

Gödöllői alközpont: Dobes Attila, Gróf  Roland, Győri István, Kerecsényi Norbert, Kratofil Sándor, Kővári Péter, Nagy Dániel, Nagy Roland, Oszvári Tamás, Pap Tamás, Simon László, Smeló Dávid, Székely Gábor, Wirold Ferenc.

Nagy Dániel, a gödöllői alközpont csapatvezetője: - A délelőtti torna nagyon jól sikerült, pörgős volt, minden flottul ment. A csapatom teljesítményével kicsit elégedetlen vagyok, hiszen tavalyhoz képest egy hellyel hátrébb végeztünk, noha most több csapat szerepelt. Szalai László előadása érdekes volt, sok mindenben egyetértek vele,; remélem véghez tudja vinni mindazt, amit eltervezett.

Szentendre-Dunakanyar alközpont: Antal Bendegúz, Batári Csaba, Bősz Gábor, Kiss Balázs, Klement József, Meztger Tibor, Sidó Szabolcs, Zsidi László, Zsinka János.

Batári Csaba, a Szentendre-Dunakanyar alközpont csapatvezetője: - Nagyon nehéz csoportba kerültünk, hiszen a hazai pályán játszó gödöllői, valamint a szintén erős Dunaharaszti alközpont csapataival kerültünk egy csoportba a torna első szakaszában. Ami a lebonyolítást illeti, meglehetősen nehéz ágra kerültünk, hiszen végül a későbbi győztes Monor állított meg bennünket. Ha őket le tudtuk volna győzni, akkor a döntőbe is bejuthattunk volna. Ami a szentendrei alközpont csapatát illeti, idén egy megfiatalított együttessel jöttünk el a tornára, annak pedig külön örülök, hogy az általam annak idején elképzelt és elindított szakmai nap ekkora volumenű rendezvénnyé nőtte ki magát. Az előadás számomra rendkívül tanulságos volt, az edzőképzés szempontjából rengeteg fontos és hasznos információval szolgált, új irányvonalat vázolt fel, amelyben a rátermettségnek, az elhivatottságnak alapnak kell lennie. Ez mindenképpen előrelépés, hiszen így végre a szakmából eltűnnének a kontárok, a nem odaillő személyek...


C-csoport

Szigetszentmiklósi alközpont - Veresegyházi alközpont 3-0
GÓL:
Borsos Balázs, Bödő Dominik, Kondér Gábor.

Dabasi alközpont - Szigetszentmiklósi alközpont 1-4
GÓL:
Hajdú Gusztáv, ill. Bödő Dominik, Haraszti Gergely, Lipcsei Mihály, Mlecsenkov Mátyás.

Veresegyházi alközpont - Dabasi alközpont 3-0
GÓL:
Céró Bálint, Hollósi János, Molnár András.

A C-csoport végeredménye:
1.    Szigetszentmiklósi alközpont        6 pont        (7-1)
2.    Veresegyházi alközpont                   3 pont        (3-3)
3.    Dabasi alközpont                            0 pont        (0-6)

Dabasi alközpont: Fehér Csaba, ifj. Hajdú Gusztáv, id. Hajdú Gusztáv, Kecskeméti József, Kucsák István, Pucsinszki Miklós, Széchenyi Márton.

Kucsák István, a dabasi alközpont csapatvezetője: - Mint a legutóbbi hét évben, most is nagyon jól éreztük magunkat. A szervezés, az ellátásunk nagyon színvonalas volt. Futballozni mindig jó, ugyan kevesen voltunk és bár nem szerepeltünk eredményesen, de itt nem az volt a lényeg, hogy elsők legyünk, hanem a részvétel és a hangulat, amelyben viszont maximálisan hoztuk a formánkat. Szalai László előadásán is részt vettünk, hiszen a mi körzetünkben sok az érdeklődő edző, de sajnos többen más elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni az eseményen. Azt gondolom, hogy az elmúlt évek legnagyobb létszámával voltak jelen más körzetekből is. Abszolút pozitív, hogy a kényes kérdések elől sem bújtak ki az asztalnál ülők. Összességében hasznos és előremutató előadás volt.

Szigetszentmiklósi alközpont: Berhidai Zoltán, Bertalan Zsolt, Borsos Balázs, Bödő Dominik, Haraszti Gergely, Kondér Gábor, Lipcsei Mihály, Mlecsenkov Mátyás, Nádudvari Zsolt, Puskás Gábor.

Nádudvari Zsolt, a szigetszentmiklósi alközpont csapatvezetője: - A tavalyi rendezvényhez képest idén sokkal több csapat mérkőzött meg egymással, ami köszönhető volt az alközpontok gyarapodásának. A torna lebonyolítása nagyon precíz és nyomon követhető volt. Az igazgatóság dolgozói ismét bizonyították remek szervezőkészségüket. A dobogó második fokára állhattunk fel; lévén két évvel ezelőtt tornagyőztesek voltunk, tavaly viszont csak a nyolcadik helyre sikerült befutnunk, így szép eredmény ez a második hely is. Maximálisan elégedett vagyok a csapatommal. A döntőben egy picivel jobbnak bizonyult most a Monor csapata, de jövőre mindenféleképpen szeretnénk visszavágni. Ezúton gratulálok Baranyi Gyurinak, aki jó kis csapatot állított ki idén! Szalai László előadására jómagam és többi kollégám is kíváncsiak voltunk. Nagyon örültem, hogy ennyien ott maradtunk és meghallgattuk őt. Igazából egy kis ízelítőt kaptunk az MLSZ edzőképzésének 2014-es és jövőbeni munkájáról. Személy szerint bízom Szalai László munkásságában és remélem, terveit és számításait véghez tudja vinni. Úgy gondolom, hogy ez az út jelentheti a megoldást, a közös jövőt mindenki számára a magyar futball újraélesztéséhez.

Veresegyházi alközpont: Balogh Csaba, Céró Bálint, Csizmeg Zsolt, Egervári Gábor, Gacsányi Roland, Geshich Zoltán, Hollósi János, Horváth Gyula, Kiss Róbert, Lalusz László, Lovrencsics László, Lőrincz Zoltán, Mészáros Krisztián, Molnár András, Oroszi Benjámin, Papp György, Toldi Miklós.

Oroszi Sándor, a veresegyházi alközpont csapatvezetője:
- Szuper volt! Nem az eredményen volt a hangsúly, hanem a jó hangulaton. Mi, edzők összejöttünk, beszélgettünk, eszmét cseréltünk, ez a nap remek alkalmat biztosított minderre. A délutáni előadás szintén magas színvonalú volt. Nagy előrelépés és pozitív gesztus, hogy Szalai Lászlótól első kézből tudtuk meg a jövő feladatait, az elképzeléseket, és hogy ezekhez minden segítséget megkapunk. A tornán egy vereséggel a 7. helyen végeztünk, tehát a versenykiírással valami nem volt rendben. Ráadásul a kapusunkat, Kövesfalvi Istvánt "villámmal" átigazolták másik csapatba. A viccet félretéve: elégedett vagyok és büszke, mert a megyéből mi állítottuk ki a legnagyobb létszámú csapatot. Ez azt bizonyítja, hogy aktív, érdeklődő edzői gárdával rendelkezünk.


D-csoport

Budaörsi alközpont - Dunakeszi alközpont 0-3
GÓL:
Veres Csaba (2), Dizmatsek Emil.

Tápiószecsői alközpont - Budaörsi alközpont 1-1
GÓL:
Farkas János, ill. Mogyorósi Zoltán.

Dunakeszi alközpont - Tápiószecsői alközpont 1-2
GÓL:
Dizmatsek Emil, ill. Farkas János (2).

A D-csoport végeredménye:
1.    Tápiószecsői alközpont            4 pont        (3-2)
2.    Dunakeszi alközpont                   3 pont        (4-2)
3.    Budaörsi alközpont                     1 pont        (1-4)

Budaörsi alközpont: Ámon Tamás, Árendás Tamás, Gyenei Tamás, Kincses Ádám, Mogyorósi Zoltán, Schindler Szabolcs, Szoboszlai István, Takács Dávid.

Schindler Szabolcs, a budaörsi alközpont tagja: - Csak jókat tudok mondani a tornáról. Az összes alközpont csapata komolyan vette a meccseket, ugyanakkor mindenki sportszerűen játszott, vigyázott az ellenfél testi épségére. A tornán szépen játszottunk, csak sajnos eredménytelenül. De nem is ez volt a célunk, hanem hogy jól érezzük magunkat - ez maximálisan sikerült. Emellett öröm volt találkozni a megyei kollégákkal is. Nagyon jó volt az előadó kiválasztása, hiszen én is azt a nézetet képviselem, amit Szalai László prezentált: a minőség iránti igény, a kis csapatok fejlesztése, és az egyéb elhangzott információk egybeesnek az elgondolásaimmal.

Dunakeszi alközpont: Cseresznyik Sándor, Dizmatsek Emil, Karlbauer Bálint, Lőrincz László, Rózsa Zoltán, Szabó Gábor, Veres Csaba, Veres Krisztián, Zalaegerszegi Tamás.

Kónya Károly, a dunakeszi alközpont csapatvezetője: - Biztatóan kezdtünk a tornán, melyen jó erőkből álló ellenfelekkel szemben léphettünk pályára. Bevallom, a folytatást illetően nem egészen úgy alakult számunkra a torna, ahogy vártam volna, de ettől függetlenül színvonalas és örvendetes módon erős mezőny jött össze. Ami pedig a szakmai nap további részét illeti, számomra nagyon hasznos volt Szalai László előadása, hiszen sok olyan kérdésemre választ kaphattam, amelyeket korábban magamban már megfogalmaztam és feltettem volna. Sajnálom, hogy nem tudtam végig maradni, mivel meglehetősen elhúzódott az előadás, és hamarabb el kellett jönnöm.

Tápiószecsői alközpont: Farkas János, Kövy Csaba, Kristóf Péter, Lévai Csaba, Lovasi Balázs, Sulyok István, Tatár Attila, Tóth László.

Lévai Csaba, a tápiószecsői alközpont tagja: - A kezdeti nehézségek miatt csak öten tudtunk részt venni az eseményen az alközpontból, ennek ellenére jól sikerült a torna. Meglepett, hogy csoportelsőként jutottunk tovább, és ilyen eredményt értünk el, hisz’ még cserénk sem volt. A nyolc között szoros küzdelemben alulmaradtunk, de összességében nagyszerűen teljesítettünk. A szervezés idén is kiváló volt, le a kalappal az igazgatóság előtt.


8. Pest Megyei Edzők Kispályás Tornája, középdöntők

Budakeszi alközpont - Dunaharaszti alközpont 4-2
GÓL:
Somogyi Tibor (2), Babó Levente (2), ill. Takács László, Szanacsik Tibor.

Dabasi alközpont - Budaörsi alközpont 1-7
GÓL:
Hajdú Gusztáv, ill. Schindler Szabolcs (2), Ámon Tamás (2), Gyenei Tamás, Takács Dávid, Árendás Tamás.

Váci alközpont - Gödöllői alközpont 2-0
GÓL:
Rácz László, Vén Gábor.

Veresegyházi alközpont - Dunakeszi alközpont 3-1
GÓL:
Hollósi János, Papp György, Oroszi Benjámin, ill. Dizmatsek Emil.

Monori alközpont - Szentendre-Dunakanyar alközpont 1-0
GÓL:
Csőke István.

Szigetszentmiklósi alközpont - Tápiószecsői alközpont 1-1 (büntetőkkel 1-0)
GÓL:
Nádudvari Zsolt, ill. Lovasi Balázs.


8. Pest Megyei Edzők Kispályás Tornája, helyosztók I.

A 13. helyért:
Dunaharaszti alközpont - Dabasi alközpont 4-2
GÓL:
Kiss András, Rétsági Ákos, Jobbágy Tamás, Szanacsik Tibor, ill. Széchenyi Márton, Kucsák István.

A 11. helyért:
Budakeszi alközpont - Budaörsi alközpont 2-0
GÓL:
Somogyi Tibor, Faragó Róbert.

A 9. helyért:
Gödöllői alközpont - Dunakeszi alközpont 3-2
GÓL:
Oszvári Tamás, Smeló Dávid, Nagy Roland, ill. Dizmatsek Emil (2).


8. Pest Megyei Edzők Kispályás Tornája, elődöntők

Monori alközpont - MLSZ Pest Megyei Igazgatóság 4-0
GÓL:
Csőke István, Horváth Dávid, Molnár Tamás, Lengyel Roland.

Szigetszentmiklósi alközpont - Pest megyei Grundfocisták 1-1 (büntetőkkel 2-0)
GÓL:
Bödő Dominik, ill. Váczi Zoltán.


8. Pest Megyei Edzők Kispályás Tornája, helyosztók II.

A 7. helyért:
Veresegyházi alközpont - Váci alközpont 1-1 (büntetőkkel 6-5)
GÓL:
Lalusz László, ill. Vén Gábor.

Az 5. helyért:
Tápiószecsői alközpont - Szentendre-Dunakanyar alközpont 0-1
GÓL:
Kiss Balázs.

A 3. helyért:
MLSZ Pest Megyei Igazgatóság -Pest megyei Grundfocisták 1-1 (büntetőkkel 3-2)
GÓL:
dr. Bársony Farkas, ill. Lőrincz László.

Döntő
Szigetszentmiklósi alközpont -Monori alközpont 0-2
GÓL:
Lengyel Roland (2).

A 8. Pest Megyei Edzők Kispályás Tornájának végeredménye:
1.    Monori alközpont
2.    Szigetszentmiklósi alközpont
3.    MLSZ Pest Megyei Igazgatóság
4.    Pest megyei Grundfocisták
5.    Szentendre-Dunakanyar alközpont
6.    Tápiószecsői alközpont
7.    Veresegyházi alközpont
8.    Váci alközpont
9.    Gödöllői alközpont
10.   Dunakeszi alközpont
11.   Budakeszii alközpont
12.   Budaörs alközpont
13.   Dunaharaszti alközpont
14.   Dabasi alközpont

Különdíjasok, 8. Edzők Kispályás Tornája:
Gólkirály: Csőke István (Monori alközpont), Dizmatsek Emil (Dunakeszi alközpont), Somogyi Tibor (Budakeszi alközpont) 5-5 góllal;
Legjobb kapus: Vezér Ádám (Monori alközpont);
Legjobb mezőnyjátékos: Kerepeszki Zoltán (Monori alközpont).

További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-06 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.06.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok