Tápiószentmártonban edzőtáborozott a Pest Megyei Amatőrválogatott

2022. szeptember. 21., 11:34   |    

Tápiószentmártonban edzőtáborozott a Pest Megyei Amatőrválogatott

Szeptember 17-én, szombaton este találkozott a 12. UEFA Region’s Cup-ra készülő Pest Megyei Amatőrválogatott bő kerete Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovasparkban.

Az aktuális, 5. bajnoki fordulót követően a Pest megyei amatőrválogatott keretének tagjai Tápiószentmárton felé vették az irányt, ahol egy közös vacsorával kezdték meg az összetartást. A vasárnap délelőtti csapatépítő programjaként minigolfban mérhették össze tudásukat labdarúgóink. Ebéd után az „eredeti szakmájukban” is bizonyíthattak a játékosok, ugyanis Győri Zoltán vezetőedző és Sárközi Szabolcs asszisztensedző a mezőnyjátékosoknak, míg a stábhoz most csatlakozó Kurucsai Kornél kapusedző, a Szombathelyi Haladás, a Stadler FC és a Békéscsaba egykori kitűnő játékosa pedig a hálóőröknek tartott átmozgató edzést. A helyszínen tekintette meg a tréninget és találkozott a keret tagjaival Bazsánt József, a Magyar Labdarúgó Szövetség csapatmenedzsere. A szakmai stáb tagjait kérdeztük hétvégi tapasztalataikról.

GYŐRI ZOLTÁN, a Pest Megyei Amatőrválogatott vezetőedzője: – Kiválóan sikerült az UEFA Region's Cup előtti első összetartásunk. Tavasszal a selejtezőn is végig nagyszerű hangulatban, kitűnő körülmények között tudtunk készülni, nem volt ez másként ezúttal sem, amiért köszönet illeti a megyei igazgatóságot. A játékosok hozzáállása kimondottan tetszett, pedig előző nap mindenki bajnoki mérkőzést játszott, ennek ellenére sem látszott senkin sem a fáradtság. A keretet látva rendkívül bizakodó vagyok, nagy önbizalommal várjuk a csoportküzdelmeket.

SÁRKÖZI SZABOLCS, a Pest Megyei Amatőrválogatott asszisztensedzője: – Úgy gondolom, igazán értékes másfél napot töltöttünk együtt a csapattal, kiváló körülmények között tudtunk készülni. Igencsak tanulságos volt ez a rövid idő is a keret kialakítása szempontjából. Rendkívül nehéz dolgunk lesz, remélem, a megfelelő döntést fogjuk tudni hozni az utazó keretet kiválasztásával kapcsolatban. Kifejezetten várom a következő összetartást is, mert mindig nagyon jó hangulatú és pozitív töltetű számomra a válogatott lét.

KURUCSAI KORNÉL, a Pest Megyei Amatőrválogatott kapusedzője: – Minden várakozásomat felülmúlta a szervezés. Voltam már több hasonló jellegű összejövetelen, de ilyen hozzáállás – mind a stábtagok, mind a szervezők, mind a játékosok részéről – kizárólag a legfelső szinten említhető. Kiválóan szervezett programok voltak, minden remekül elő volt készítve, így mindenkinek csakis a saját feladatára kellett koncentrálnia. Nehéz helyzetben vagyok, mert három kimondottan képzett és jó hozzáállású kapust ismerhettem meg. Ebből fakadóan a közös munka könnyen és gördülékenyen tudott működni. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és gratulálok minden jelenlévő hozzáállásához és a belefektetett sok munkához. Várom a következő alkalmat, hogy újra együtt dolgozhassunk!

A Pest Megyei Amatőrválogatott szeptember 18-i, tápiószentmártoni edzésén résztvevő labdarúgók névsora (klubonkénti bontásban): Balogh Dávid, Gyatyel Norbert, Novák Richárd (Dunaharaszti), Balogh Bence, Kovács Tamás (Dunakeszi), Abért Bence, Abért Márton, Balogh Bálint, Halmos Richárd, Koziorowski Richárd, Mudroch Mendel (Gödöllői SK); Benkó Dominik (Nagykáta-Ulviczky Kft.), Vida Dominik (Pomáz-ICO), Bartucz Martin, Bonica Sebastian, Horváth László (Vecsés), Purzsa Máté (Veresegyház), Orbán Márk, Tóth Richárd (Viadukt-Biatorbágy).

Az eseményről Patkovics Bence által készített fotók megtekinthetők az alábbi albumban:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5606993476023533&type=3

 


Címkék:

További hírek

Általános
Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

2024-07-15 13:55:01

Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság elkészítette a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú férfi felnőtt labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásait.

Általános
MOL Magyar Kupa: kisorsolták az 1. forduló párosításait

2024-07-11 14:46:34

MOL Magyar Kupa: kisorsolták az 1. forduló párosításait

A Magyar Labdarúgó Szövetség július 11-én, csütörtökön délelőtt kisorsolta a MOL Magyar Kupa 2024/2025-ös szezon 1. fordulójának párosításait, melyet az érintettek online követhettek. Ezen Pest vármegyéből 11 csapatunk (öt NB III-as és hat I. osztályban szereplő) volt érdekelt és várhatta aktuális ellenfelét a főtáblás küzdelmek első körében.

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-04 14:05:18

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében.

Általános
Elhunyt Kővári Barbara

2024-07-03 14:04:00

Elhunyt Kővári Barbara

Tegnap, korán reggel értesültünk a szomorú hírről, hogy június 30-án, vasárnap éjjel, 51 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Kővári Barbara, az MLSZ Pest (Vár)megyei Igazgatóság korábbi munkatársa.

Értesítők, információk

2024-07-15 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.07.15.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

2024-06-21 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.06.21.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-06-20 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.06.20.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

Szponzorok