Törökbálint: futsal mérkőzés beszámoló

2013. november. 06., 09:20   |    

Törökbálint: futsal mérkőzés beszámoló

A Törökbálinti Focisuli Egyesület elküldte igazgatóságunknak az NB II, Nyugati csoportjában szereplő futsal csapatuknak a Kormányőr elleni mérkőzés beszámolóját, alábbiakban ezt tesszük közzé.

A Törökbálinti Focisuli Egyesület elküldte igazgatóságunknak az NB II, Nyugati csoportjában szereplő futsal csapatuknak a Kormányőr elleni mérkőzés beszámolóját, alábbiakban ezt tesszük közzé.

Az egyesülettől kapott képeket az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság facebook oldalán tettük közzé, a mérkőzés jegyzőkönyvét, valamint a Törökbálinttól kapott beszámolót alább olvashatják:

Törökbálinti Focisuli - Kormányőr 10-8 (6-2)

Törökbálint, 50 néző. Vezette: Babos Tibor, Sztupák Tibor (Fekete László)
TÖRÖKBÁLINTI FOCISULI EGYESÜLET: Gonda G.- Kyriakidis Vito, Fehér G., Gonda G., Hegedűs J. Cserék: Szalai G., Kohut G., Tófalvi Zs., Bolla F., Szoldáth D., Lakatos R. Edző: Szentkúti Csaba.
KORMÁNYŐR SE: Timaffy-Venczel Á. A. - Szondi L., Horváth K. T., Balogh L. S., Reich M. Cserék: Pallér G., Petró Á., Magyar Sz., Schrankó T., Penderik K., Csányi M., Borha Z. Edző: Kapala Krisztián.
GÓL: Szoldáth D. (3), Gonda I. (2), Hegedűs J., Bolla F., Fehér G., Szalai G., Lakatos R., ill. Szondi L. (3), Horváth K. T. (3), Schrankó T. (2).
SÁRGA LAP: Szalai G., ill. Timaffy-Venczel Á. A., Pallér G., Magyar Sz.
KIÁLLÍTVA: Balogh L. S. a 38. percben (a játékvezető megsértéséért)
KAPALA KRISZTIÁN: - Több volt ebbe a mérkőzésben, az első félidőt átaludtuk. Taktikai utasításaimat nem tartották, amelyet a hazaiak kegyetlenül kihasználtak. A második félidőben úgy teljesített a csapat, ahogy az elvárható lett volna az első félidőben is. A játékvezetés is rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Gondolok a kiállításra, a sorozatos fault elmulasztásokra. Az eredmény így összességében a Törökbálint számára hízelgő, lehetett volna ez akár fordítva is. Pénteken a Fehérvárt fogadjuk, hasonló mérkőzésre számítunk, mint a mai.

A mérkőzés beszámolója:

Győzelem a gólzáporos mérkőzésen!

A szövetség határozata alapján hétfőn rendezték meg a bajnokság 8. fordulóját. A találkozó előtt Szentkúti Ferenc, a Törökbálinti Focisuli Egyesület elnöke mondott beszédet a napokban elhunyt Grimm Károly tiszteletére. A játékosok fekete karszalaggal és 1 perces gyászszünettel emlékeztek az egykori sporttársra.

Az első félidő elején mindkét oldalon akadtak lehetőségek, az első sikeres támadás befejezés Bolla Ferenc nevéhez fűződött.
A vendégek ezután nem tudtak rendeződni és az egész mérkőzésen remekül teljesítő Szoldáth Dániel köszönt be Timaffy-Venczel Áron kapujába. Temérdek kényszerítőzést láthatott a publikum, a gólok nagy részénél a vendégek kapusa ugyanis kiszolgáltatott helyzetben volt.
A Kormányőr SE a félidő jelentős részében átlövésekkel próbálkozott, amelyet vagy egy blokkoló láb, vagy Gonda Gergő hárított. A vendégeknek is sikerült azonban a gólszerzés, de a félidei előny így is tetemes volt. Gonda Imre, Szoldáth Dániel, Lakatos Roland valamint Fehér Gábor újabb góljaival már 6-2 állt a félidőben az eredményjelzőn.
A második játékrészben a szerepek felcserélődtek. A Kapala Krisztián vezette vendégek új erőket mozgósítottak. Támadóbb szerkezetük révén több kontrát is vezethettünk. A mérkőzés 30-ik percéig tartottuk a tisztes távolságot, azonban utána a fáradtságnak is betudhatóan kezdett az előny lassan kezdett apadni.
A játékvezetés minősége is megosztotta a nagyérdeműt. Reklamálásért kiállítást, valamint sárga lapokat osztott ki a Kormányőr játékosainak. 9-7-es állásnál azonban Szalai Gábor bevitte a kegyelemdöfést, amivel végérvényesen eldöntötte a 3 pont sorsát.

További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok