Törökbálint: futsal mérkőzés beszámoló

2013. november. 06., 09:20   |    

Törökbálint: futsal mérkőzés beszámoló

A Törökbálinti Focisuli Egyesület elküldte igazgatóságunknak az NB II, Nyugati csoportjában szereplő futsal csapatuknak a Kormányőr elleni mérkőzés beszámolóját, alábbiakban ezt tesszük közzé.

A Törökbálinti Focisuli Egyesület elküldte igazgatóságunknak az NB II, Nyugati csoportjában szereplő futsal csapatuknak a Kormányőr elleni mérkőzés beszámolóját, alábbiakban ezt tesszük közzé.

Az egyesülettől kapott képeket az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság facebook oldalán tettük közzé, a mérkőzés jegyzőkönyvét, valamint a Törökbálinttól kapott beszámolót alább olvashatják:

Törökbálinti Focisuli - Kormányőr 10-8 (6-2)

Törökbálint, 50 néző. Vezette: Babos Tibor, Sztupák Tibor (Fekete László)
TÖRÖKBÁLINTI FOCISULI EGYESÜLET: Gonda G.- Kyriakidis Vito, Fehér G., Gonda G., Hegedűs J. Cserék: Szalai G., Kohut G., Tófalvi Zs., Bolla F., Szoldáth D., Lakatos R. Edző: Szentkúti Csaba.
KORMÁNYŐR SE: Timaffy-Venczel Á. A. - Szondi L., Horváth K. T., Balogh L. S., Reich M. Cserék: Pallér G., Petró Á., Magyar Sz., Schrankó T., Penderik K., Csányi M., Borha Z. Edző: Kapala Krisztián.
GÓL: Szoldáth D. (3), Gonda I. (2), Hegedűs J., Bolla F., Fehér G., Szalai G., Lakatos R., ill. Szondi L. (3), Horváth K. T. (3), Schrankó T. (2).
SÁRGA LAP: Szalai G., ill. Timaffy-Venczel Á. A., Pallér G., Magyar Sz.
KIÁLLÍTVA: Balogh L. S. a 38. percben (a játékvezető megsértéséért)
KAPALA KRISZTIÁN: - Több volt ebbe a mérkőzésben, az első félidőt átaludtuk. Taktikai utasításaimat nem tartották, amelyet a hazaiak kegyetlenül kihasználtak. A második félidőben úgy teljesített a csapat, ahogy az elvárható lett volna az első félidőben is. A játékvezetés is rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Gondolok a kiállításra, a sorozatos fault elmulasztásokra. Az eredmény így összességében a Törökbálint számára hízelgő, lehetett volna ez akár fordítva is. Pénteken a Fehérvárt fogadjuk, hasonló mérkőzésre számítunk, mint a mai.

A mérkőzés beszámolója:

Győzelem a gólzáporos mérkőzésen!

A szövetség határozata alapján hétfőn rendezték meg a bajnokság 8. fordulóját. A találkozó előtt Szentkúti Ferenc, a Törökbálinti Focisuli Egyesület elnöke mondott beszédet a napokban elhunyt Grimm Károly tiszteletére. A játékosok fekete karszalaggal és 1 perces gyászszünettel emlékeztek az egykori sporttársra.

Az első félidő elején mindkét oldalon akadtak lehetőségek, az első sikeres támadás befejezés Bolla Ferenc nevéhez fűződött.
A vendégek ezután nem tudtak rendeződni és az egész mérkőzésen remekül teljesítő Szoldáth Dániel köszönt be Timaffy-Venczel Áron kapujába. Temérdek kényszerítőzést láthatott a publikum, a gólok nagy részénél a vendégek kapusa ugyanis kiszolgáltatott helyzetben volt.
A Kormányőr SE a félidő jelentős részében átlövésekkel próbálkozott, amelyet vagy egy blokkoló láb, vagy Gonda Gergő hárított. A vendégeknek is sikerült azonban a gólszerzés, de a félidei előny így is tetemes volt. Gonda Imre, Szoldáth Dániel, Lakatos Roland valamint Fehér Gábor újabb góljaival már 6-2 állt a félidőben az eredményjelzőn.
A második játékrészben a szerepek felcserélődtek. A Kapala Krisztián vezette vendégek új erőket mozgósítottak. Támadóbb szerkezetük révén több kontrát is vezethettünk. A mérkőzés 30-ik percéig tartottuk a tisztes távolságot, azonban utána a fáradtságnak is betudhatóan kezdett az előny lassan kezdett apadni.
A játékvezetés minősége is megosztotta a nagyérdeműt. Reklamálásért kiállítást, valamint sárga lapokat osztott ki a Kormányőr játékosainak. 9-7-es állásnál azonban Szalai Gábor bevitte a kegyelemdöfést, amivel végérvényesen eldöntötte a 3 pont sorsát.

További hírek

Általános
Tájékoztató futsalbajnokságokról

2024-07-19 13:05:54

Tájékoztató futsalbajnokságokról

Jelen anyagunkkal emlékeztetnénk minden érintettet, hogy 2024. augusztus 2. (péntek) éjfélig lehet nevezni a Regionális Férfi Ifjúsági U19-es és U17-es, valamint a női NB II-es futsalbajnokságokra.

Általános
Pest Vármegyei Kupa: tájékoztató és menetrend

2024-07-19 09:00:38

Pest Vármegyei Kupa: tájékoztató és menetrend

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenyiroda elkészítette a 2024/2025-ös évad Pest Vármegyei Kupa menetrendjét.

Általános
Tájékoztató az NB III-as férfi felnőtt futsalbajnokságról

2024-07-16 15:21:29

Tájékoztató az NB III-as férfi felnőtt futsalbajnokságról

Ezúton értesítjük a sportszervezeteket, hogy 2024. augusztus 2., péntek éjfélig lehet nevezni az MLSZ-központ által kiírt és a területi igazgatóságok által szervezendő 2024/2025. évi férfi felnőtt futsal NB III-as bajnokságra. A nevezéseket az MLSZ informatikai rendszerén (IFA-rendszer) keresztül kell benyújtani. A pontvadászat a futsal fülön és az MLSZ versenyei között található.

Általános
Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

2024-07-15 13:55:01

Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság elkészítette a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú férfi felnőtt labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásait.

Értesítők, információk

2024-07-22 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.07.22.

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

2024-06-21 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.06.21.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-06-20 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.06.20.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

Szponzorok