Törökbálinton zárta ,,kapuit” a Pest Megyei Futsal7vége

2020. február. 28., 17:39   |    

Törökbálinton zárta ,,kapuit” a Pest Megyei Futsal7vége

Február 22-én és 23-án a Törökbálinti Sportközpontban újabb öt korosztály (szombaton: U11, II. osztály; U13, II. o.; öregfiúk; vasárnap: U11, I. o.; U15, II. o.) döntőivel lezárult a Pest Megyei Futsal7vége 2019/2020-as szezonja.

A 8. U11-es Pest Megyei Futsal7vége, II. osztályában "klasszikus” négyes döntőre került sor, amelyet a torna történetében első alkalommal a Veresegyház LUA nyert meg, ám a fináléba jutás mindössze egyetlen találaton múlt, lévén a „kétfelvonásos”’ elődöntőben az első találkozón aratott 4–1-es előnyét a folytatásban csaknem eltékozolta a ’Veres’, amelyet riválisa 5–3-ra győzött le, ám ez nem bizonyult elegendőnek a fináléba kerüléshez. A másik ágon a Pomázi Focisuli ugyancsak 4–1-es győzelemmel kezdett, majd ezt követően remizett a Tököllel (2–2), így a zöld-feketéknek is összejött a döntő. Előbb azonban a „kisdöntőben” a Biatorbágy meggyőző fölénnyel, 5–1-re verte Ungi Csaba gárdáját, s lett végül harmadik, majd a fináléban a Veresegyház LUA gólt sem kapva, magabiztosan, 4–0-ra verte a pomáziakat.
Eredmények:
https://adatbank.mlsz.hu/league/52/14/22306/2.html
Végeredmény: 1. Veresegyház LUA; 2. Pomázi Egervári-Halmai Focisuli; 3. Viadukt-Biatorbágy; 4. Tököl.
Különdíjasok:
Legjobb kapus: Marton Marcell (Pomáz);
Legjobb mezőnyjátékos: Kapuvári Márton (Veresegyház LUA);
Gólkirály: Kosztolni Bálint József (Veresegyház LUA).
Az ünnepélyes eredményhirdetés során a díjakat Gyetvai Péter, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának munkatársa adta át a résztvevőknek.
A február 22-én, Törökbálinton, a 8. U11-es Pest Megyei Futsal7vége négyes döntőjén Sipos Hajnalka által készített fotóalbum IDE kattintva tekinthető meg.

A 9. U13-as Pest Megyei Futsal7vége, II. osztályának esetében régi-új név került fel a díszes serlegre, lévén az Újpest II. diadalmaskodott, ám azt is tegyük hozzá, tavaly a lila-fehérek egy másik csapata ezen korosztályban már nyert tornát, igaz, ők még az I. osztályúak versengésében. Ezúttal végig kiegyensúlyozott párharcok jellemezték a négyes döntőt, az Újpest a Nagykátával szemben (2–3, 2–1) büntetőkkel kiharcolt döntőbe jutást követően annak szomszédvárát, a tápiószentmártoni Kincsem Lovasparkot is szoros csatában legyőzve (2–1) lett tornagyőztes. A ’kátaiak végül a Dunakeszi ellen megszerzett bronzéremmel vigasztalódhattak.
Eredmények:
https://adatbank.mlsz.hu/league/52/14/22309/2.html
Végeredmény: 1. UTE II; 2. Kincsem Lovaspark IV. (Tápiószentmárton); 3. Nagykáta I.; 4. VS Dunakeszi III.
Különdíjasok:
Legjobb kapus: Posta Árpád (UTE II.);
Legjobb mezőnyjátékos: Vörös Barna (Kincsem Lovaspark IV.);
Gólkirály: Ujváry Ferenc (Kincsem Lovaspark IV.), Ivánfy Bence (Nagykáta) 4–4 találattal.
Az ünnepélyes eredményhirdetés során a díjakat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adta át a résztvevőknek.
A február 22-én, Törökbálinton, a 9. U13-as Pest Megyei Futsal7vége négyes döntőjén Sipos Hajnalka által készített fotóalbum IDE kattintva tekinthető meg.

Az idei Pest megyei Futsal7vége-sorozatok utolsó hétvégéjének szombati játéknapja zárásaként a 8. Öregfiú Pest Megyei Futsal7vége négyes döntőjének résztvevői léptek pályára Törökbálinton 2020. február 22-én. A Dunakeszi és az érdi Asterix egyaránt kettős győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel került a döntőbe a Pécellel, illetve a Lurkó-Gyállal szemben. A bronzcsatát aztán az utóbbi gárda – viszonylag simán – 6–2-re megnyerve abszolválta. A finálét 5–3-ra, a mérkőzést végig kézben tartva az Asterix nyerte meg, amely egyrészt megvédte címét, másrészt a torna történetében 2016, 2018 és 2019 után immáron negyedik alkalommal szerezte meg az aranyérmet. A négyes döntő gólkirálya Légrády Attila (Asterix, 7 góllal) lett, a legjobb kapusnak járó díjat Sándor Tamás (Lurkó FC-Gyál) kapta, a legjobb játékosnak pedig Szabó Gábor (VS Dunakeszi) bizonyult a szervezők és a szavazatot leadó szakvezetők szerint. A végső győztes érdieknél játéklehetőséget kapott és így parkettre lépett Benkő Tamás is, az MLSZ Pest megyei igazgatója, aki négy góllal segítette „átmeneti” csapatát ezen a hétvégén. A tornát követő eredményhirdetésen a díjakat Rédei-Ander Enikő, az MLSZ Pest megyei grassroots koordinátora adta át.
Eredmények:
https://adatbank.mlsz.hu/league/52/14/22313/2.html
Végeredmény:
Különdíjasok: Asterix (Érd); 2. VS Dunakeszi; 3. Lurkó-Gyál; 4. Péceli Spartacus.
Legjobb kapus: dr. Sándor Tamás (Lurkó-Gyál);
Legjobb mezőnyjátékos: Szabó Gábor Bálint (VS Dunakeszi);
Gólkirály: Légrády Attila János (Asterix).
A február 22-én, Törökbálinton, a 8. Öregfiú Pest Megyei Futsal7vége négyes döntőjén Sipos Hajnalka által készített fotóalbum IDE kattintva tekinthető meg.

Múltkori beharangozónkban – különböző esélyekkel – még hat csapatot tartottunk a végső győzelem potenciális várományosainak a 8. U11-es Pest Megyei Futsal7vége I. osztályának felsőházi küzdelmeiben, s közülük végül is az addig éllovas – a 4. fordulót követően pedig bronzérmesként záró – váciak egyik üldözője, a Gödöllői SK "fehér” elnevezésű együttes szerezte meg az elsőséget, megelőzve a Dunakanyar-Régió I. csapatát. Eme korosztályban a felsőházi rájátszást követően a torna összesített eredménysora alapján gólkirályi címet szerző játékos kap majd meghívót az őszi, ünnepélyes keretek között megrendezendő 9. Pest Megyei Gólkirályok Gálájára, az első három helyen végzett csapat pedig érem-serleg-oklevél díjazásban részesült, melyeket Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója, valamint Gallai Gergő, az MLSZ PMI Versenyiroda-vezetője adta át a résztvevőknek.
Eredmények és tabella:
https://adatbank.mlsz.hu/league/52/14/21854/4.html
A február 23-án, Törökbálinton, a 8. U11-es Pest Megyei Futsal7vége, I. osztályának felsőházi küzdelmein Sipos Hajnalka által készített fotóalbum IDE kattintva tekinthető meg.

A 2019/2020-as évadot a 8. U15-ös Pest Megyei Futsal7vége, II. osztályának négyes döntője zárta le, s ennél nagyobb dramaturgiai fordulatot el sem lehetett volna képzelni, minthogy az aranyérem büntetőrúgásokkal dőljön el, márpedig ez történt. A döntőbe a Nagykáta elleni kettős, sima győzelmekkel bejutó Dunaharaszti és a Tápiószőlőst két szoros összecsapáson két vállra fektető Kartal csatája nem hozott döntést (4–4), az aranyérmet végül büntetőkkel Megyesi László együttese, a Dunaharaszti szerezte meg. A kisdöntő is igazán jó reklámja volt az idei futsalsorozatnak, hiszen a Tápiószőlős egy fordulatos találkozón, hátrányból fordítva nyerte 4–3-ra, és zsebelhette be a jól megérdemelt bronzérmet.
Eredmények:
https://adatbank.mlsz.hu/league/52/14/22312/2.html
Végeredmény: 1. Dunaharaszti; 2. Kartal; 3. Tápiószőlős; 4. Nagykáta.
Különdíjasok:
Legjobb kapus: Szrapkó László (Tápiószőlős);
Legjobb mezőnyjátékos: Zsigmond Ákos (Dunaharaszti);
Gólkirály: Ender Gábor (Kartal) és Földi Gergő 5-5 találattal.
Az ünnepélyes eredményhirdetés során a díjakat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója, valamint Gallai Gergő, az MLSZ PMI Versenyiroda-vezetője adta át a résztvevőknek. A február 23-án, Törökbálinton, a 8. U15-ös Pest Megyei Futsal7vége, II. osztályának négyes döntőjén Sipos Hajnalka által készített fotóalbumot hamarosan közzétesszük.


További hírek

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Általános
Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

2024-04-24 12:55:45

Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

Május 23-án, csütörtökön 17:30 órától ünnepélyes külsőségek mellett a Pesti Vármegyeháza Dísztermében (1052 Budapest, Városház utca 7.) lesz a 11. Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája.

Általános
Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

2024-04-23 12:00:22

Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság (1052 Budapest, Városház utca 7.) ezúton tájékoztatja a sportszervezeteket és valamennyi kedves ügyfelét, hogy április 25-én, csütörtökön valamennyi irodánk zárva tart, helyszíni ügyintézés ezen a napon nem lehetséges. Munkatársaink telefonon és e-mailben elérhetőek lesznek.

Általános
19 egyesület kapott Pest vármegyei I. osztályú licencet

2024-04-22 16:57:12

19 egyesület kapott Pest vármegyei I. osztályú licencet

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság 2024. április 22-ig bezárólag elbírálta az összes hozzá beérkezett Amatőr Licenc-kérelmet. A jelenlegi „vármegye-egyes” mezőnyből 2 egyesület NB III-ra (az MLSZ-központba) adta be kérelmét.

Értesítők, információk

2024-04-29 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.04.29.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok