Újabb Futsal7vége-bajnokokat avattak

2018. március. 07., 10:26   |    

Újabb Futsal7vége-bajnokokat avattak

Február 17-én az Üllő Városi Sportcsarnok, február 18-án a Törökbálint Sportközpont, március 4-én pedig a Nagykáta Városi Sportcsarnok adott otthont összesen nyolc korosztályos Pest megyei Futsal7vége-döntőnek.

2018. február 17-én, szombaton az Üllő Városi Sportcsarnokban került sor a Pest megyei Futsal7vége-sorozat három „korosztályának” is a végső versengésére. Szombaton reggel az U11-esek, I. osztályának küzdelmeivel rajtolt a Futsal7vége-finálék sora, ahol a gödöllői házi döntő után a GSK I-es számú alakulata örülhetett, miután 4–2-re felülmúlta a II. számú gárdát. A bronzmérkőzésen a Vác FSE I. diadalmaskodott a Dunaharaszti ellen. A 6. Pest megyei U11-es Futsal7vége négyes döntőjének gólkirályi címe a GSK I. színeiben pályára lépő Weisz Patrikhoz „vándorolt”. Az edzők szavazatai alapján a legjobb kapus a Vác együtteséből Pesti Viktor lett, míg legjobb játékosnak járó díjat Lőrincz Huba, a Gödöllő II. futsalosa érdemelte ki. A díjakat Tábori Zoltán, az MLSZ OTP Bank Bozsik Egyesületi program Kecskeméti Régió alközpontvezetője adta át.

A 6. Pest megyei U11-es, I. osztályú Futsal7vége bajnoka, a Gödöllői SK

Február 17-én, szombaton déltől a felnőtt férfiak küzdelmeivel folytatódott a Futsal7vége-döntők sora, ahol egy igen izgalmas és végig kiélezett csata után 2–2-es döntetlent játszott a fináléban a Felsőpakony és a Hidegkút egymással. A trófea sorsáról büntetőpárbaj volt hivatott dönteni, amelyben a ’pakonyiak nem hibáztak, ami az aranyérmet is jelentette számukra. A bronzmérkőzésen a Kistarcsa 4–1-re kerekedett felül a PILE-Szántó együttesén. A négyes döntő gólkirályi címe holtversenyben a 3-3 találatot jegyző Wrábel Józsefhez (Felsőpakony) és Angyal Zoltánhoz (Kistarcsa) került. Az edzők szavazatai alapján a legjobb kapus a Felsőpakony együtteséből Barta Barnabás lett, míg a legjobb játékosnak járó díjat Kovács Bence érdemelte ki Hidegkútról. A díjakat Gallai Gergő, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodájának vezetője adta át.

A 17. Pest megyei felnőtt férfi Futsal7vége bajnoka, a Felsőpakony KSE

A szombati napot az U17-es korosztály küzdelmei zárták, ahol egy igen izgalmas és végig kiélezett csata után a fővárosi fináléban 3–2-es Airnergy győzelem született a Városgazda csapata ellen. A bronzmérkőzésen a Dorog 3–3-as döntetlent játszott a Jászebrényi SE-vel. A harmadik helyről büntetők döntöttek: a ’berényiek jobban koncentráltak, így az ő nyakukba került a bronz. A négyes döntő gólkirályi címe a 4 találatot jegyző Bálint Olivérhez (Városgazda) került. Az edzők szavazatai alapján a legjobb kapus a Városgazda együtteséből Vincze Szabolcs lett, míg a torna legjobb játékosának járó díjat Kövesdi Zsombor (Airnergy) érdemelte ki. A díjakat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adta át.

A 7. Pest megyei serdülő (U17-es) Futsal7vége bajnoka, az Airnergy FC

2018. február 18-án, vasárnap a Törökbálint Sportközpontban került sor a Pest megyei Futsal7vége-sorozat újabb három „korosztályának” a végső megmérettetésére. Vasárnap reggel az U13-asok küzdelmeivel rajtolt a Futsal7vége-döntők sora, ahol a Dunakeszi Kinizsi házi döntője után az I. számú csapat örülhetett, miután 3–2-re felülmúlta a II. számú gárdát. A bronzmérkőzésen az Aramis diadalmaskodott a Jászberényi FC felett. A 7. Pest megyei U13-as Futsal7vége négyes döntőjének gólkirályi címe a Kinizsi I. színeiben pályára lépő Kiss Andráshoz „vándorolt”. Az edzők szavazatai alapján a legjobb kapus szintén a Dunakeszi I. együtteséből került ki Radnóti Botond személyében, míg a legjobb játékosnak járó díjat Gazsi Botond, a jászberényiek kiválósága érdemelte ki. A díjakat Soós Ferenc, az Aramis SE elnöke, Kénoszt Ferenc, a Dunakeszi Kinizsi FK NB II-es csapatának edzője, korábbi 95-szörös válogatott játékos, valamint Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adták át.

A 7. Pest megyei U13-as, I. osztályú Futsal7vége bajnoka, a Dunakeszi Kinizsi FK

A törökbálinti finálék sorát déli tizenkettő órától az öregfiúk folytatták, ahol a végső győzelmet 7–2-es finálé után az Asterix-Érd szerezte meg a Dunakeszi Kinizsi előtt. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára az Bodon Péter FC csapata állhatott fel, míg a negyedik pozícióban a GARVITTAX együttese zárt. A 6. Pest megyei öregfiú Futsal7vége ünnepélyes eredményhirdetésén Soós Ferenc, az Aramis SE elnöke adta át a jutalmakat, aki a különdíjasok közül elsőként a torna gólkirályainak, az Asterixet erősítő Dudás Jánosnak és a Dunakeszi gólvágójának, Jávor Istvánnak gratulálhatott. A négyes döntő legjobb kapusának az Asterixben bravúrokat bemutató Gabay Gergely bizonyult, míg a legjobb játékosnak járó serleg szintén egy Asterixben szereplő játékos, Kozák Tamás tulajdonába került.

A 6. Pest megyei öregfiú Futsal7vége bajnoka, az Asterix SC-Érd

A törökbálinti döntők sorát az U19-es korosztály küzdelmei zárták, ahol egy igen izgalmas és végig kiélezett csata után 6–6-os döntetlent játszott a fináléban a Kistarcsa és a Dunakanyar-Szentendre egymással. A trófea sorsáról büntetőpárbaj döntött, melyben a szentendreiek jobban bírták az idegek csatáját, ami az aranyérmet is jelentette számukra. A bronzmérkőzésen az Airnergy 5–2-re kerekedett felül a Jászberényi FC együttesén. A 12. Pest megyei ifjúsági (U19-es) Futsal7vége ünnepélyes eredményhirdetésén Gallai Gergő, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodájának vezetője adta át a jutalmakat, aki a különdíjasok közül elsőként a legjobb kapusnak, a Kistarcsát erősítő László Endre Mártonnak gratulálhatott. A legjobb játékosnak járó serleg a Dunakanyar-Szentendrében szereplő Rubovszky Botond Balázs tulajdonába került.

A 12. Pest megyei ifjúsági (U19-es) Futsal7vége bajnoka, a Dunakanyar SE-Szentendre

2018. március 4-én, vasárnap a Nagykáta Városi Sportcsarnokban került sor a Pest megyei Futsal7vége-sorozat U11-es és U13-as korosztály, II. osztályú döntőire. Vasárnap reggel az U11-esek küzdelmeivel rajtolt a Futsal7vége-finálék sora. A nagykátai sportcsarnokban a kilátogató nézők igazi fesztiválhangulatot teremtettek a pályára lépő focistapalánták legnagyobb örömére. A fináléban a Covritas-Gödöllő II. a Szada I. csapatával találkozott. A végig kiélezett mérkőzés után a két góllal többet lövő (2–4) szadaiak örülhettek. A bronzmérkőzésen a Grund II. diadalmaskodott a Kakucs gárdája felett. Az edzők szavazatai alapján a legjobb kapus a Szada együtteséből került ki Bottyán Richárd Bendegúz személyében, míg a legjobb játékosnak járó díjat Bodnár Bálint, a Covritas-Gödöllő II. kiválósága érdemelte ki. A díjakat Gallai Gergő, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodájának vezetője adta át.

A 6. Pest megyei U11-es, II. osztályú Futsal7vége bajnoka, a Szada SE I.

A nagykátai négyesdöntők zárásaként az U13-as, II. osztályú legjobbak küzdelmeivel folytatódott a program. A fináléban a Dunakanyar Régió II. a Gyömrő csapatával találkozott. A végig kiélezett mérkőzés után végül a Dunakanyar Régió csapata örülhetett. A bronzmérkőzésen a Fogócska-Érd a Budakalász ellen szerepelt, s végül érdi győzelem született. A négyes döntő gólkirályai a 3-3 találatot jegyző Friedrich Bence (Budakalász) és Mandák Szabolcs János (Fogócska-Érd) lettek. Az edzők szavazatai alapján a legjobb kapus a Dunakanyar Régiót erősítő Oláh Dávid lett, míg a legjobb játékosnak járó díjat Fehér Benedek, a Gyömrő kiválósága érdemelte ki. A díjakat – akárcsak a nap korábbi tornáján – Gallai Gergő adta át.

A 7. Pest megyei U13-as, II. osztályú Futsal7vége bajnoka, a Dunakanyar Régió UFC II.

A Futsal7vége-sorozat összes mérkőzésének jegyzőkönyve és eredményei megtalálhatók az adatbank.mlsz.hu internetes oldalon.

A döntőkön készült fényképfelvételek galériába rendezve:

- 17. Pest megyei felnőtt férfi Futsal7vége

- 12. Pest megyei ifjúsági (U19-es) Futsal7vége

- 7. Pest megyei serdülő (U17-es) Futsal7vége

- 7. Pest megyei U13-as, I. osztályú Futsal7vége

- 7. Pest megyei U13-as, II. osztályú Futsal7vége

- 6. Pest megyei U11-es, I. osztályú Futsal7vége

- 6. Pest megyei U11-es, II. osztályú Futsal7vége

- 6. Pest megyei öregfiú Futsal7vége

 

Futsal7vége-videók gyűjteménye:

Futsal7vége-döntők Nagykátán (2018.03.04.)

Futsal7vége-döntők Üllőn (2018.02.17.)

Futsal7vége-döntők Törökbálinton (2018.02.18.)

Korábbi, kapcsolódó közleményeink:

- Lezajlottak a női, a leány és az U15-ös, II. osztályú Futsal7vége döntők


További hírek

Általános
Magyar Kupa 12 Pest megyei együttes részvételével

2018-09-21 11:17:26

Magyar Kupa 12 Pest megyei együttes részvételével

Szeptember 22-én, szombaton és 23-án, vasárnap 12 Pest megyei csapat küzd meg a továbbjutásért a Magyar Kupa főtábláján. A következő körbe kerülés egy mérkőzésen dől majd el.

Általános
Kisorsolták a PMK 3. fordulóját

2018-09-20 13:36:33

Kisorsolták a PMK 3. fordulóját

Csütörtök délelőtt az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája kisorsolta a Pest Megyei Kupa 3. fordulójának párosításait.

Általános
Szlahó Csabát és Rózsavölgyi Sándort választották MLSZ-közgyűlési küldöttnek

2018-09-18 11:04:41

Szlahó Csabát és Rózsavölgyi Sándort választották MLSZ-közgyűlési küldöttnek

Szeptember 17-én este hat órakor Pest Megye Önkormányzata (az MLSZ PMI székhelye) Nyáry Pál-termében tartotta küldöttválasztó ülését a Pest megyei futballtársadalom, amelyen a jelenlévő küldöttek – akárcsak az elmúlt esztendőkben, úgy ezúttal is – egyhangúan választották képviselőjüknek a Magyar Labdarúgó Szövetség küldöttközgyűlésébe Szlahó Csabát és Rózsavölgyi Sándort.

Általános
Szeptember 15-től változik az ügyfélfogadási idő igazgatóságunkon

2018-09-17 09:37:06

Szeptember 15-től változik az ügyfélfogadási idő igazgatóságunkon

Ezúton szeretnénk felhívni partnereink figyelmét arra, hogy a nyár elején bevezetett eljárási rendünk szerint, az átigazolási időszak kérelmeinek kifutásával változik az ügyfélfogadási időnk is, így szeptember 15-től következő év január 14-ig (a téli átigazolási időszak kezdetéig) keddtől péntekig, 9 óra és 16 óra között várjuk ügyfeleinket az elkészült igazolások átvételéért a székhelyünkön (1052 Budapest, Városház utca 7.), míg hétfőn nincs ügyfélfogadás.

Értesítők, információk

2018-09-21 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2018.09.21.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2018-09-19 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2018.09.19.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

2018-09-17 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2018.09.17.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2017-10-30 16:48:49

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2017.10.30.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

Szponzorok