Újra Grund Road Show; Tápiószőlősre látogat a Vác FC

2016. szeptember. 29., 13:15   |    

Újra Grund Road Show; Tápiószőlősre látogat a Vác FC

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság kiemelt, s egyik legnépszerűbb rendezvénysorozata 2016. őszén visszatér a futballpályákra! Gyere a grundra és focizz egykori, illetve még aktív játékosok és edzők társaságában!

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2012-es alapötletét újragondolva Pest megyében egyedi megvalósítással jött létre a Grund Road Show néven elhíresült rendezvénysorozat. A program fő célja, hogy a labdarúgás számára "láthatatlan" gyermekeket felkutassa, foglalkoztassa és lehetőség szerint sportszervezetekhez irányítsa. Pest megyében a klasszikus grundokat szerettük volna megidézni, a népszerűsítés érdekében ismert arcok bevonásával. A helyszínek kiválasztása után (Kartal, Kosd, Nagykáta, Szigetszentmiklós) a program húzóarcaival is sikerült megállapodni (Lisztes Krisztián, Kovács „Kokó” Zoltán, Várhidi Péter), akik örömmel vállalták a részvételt. Az állomásokon aztán a három főszereplő mellé olyan korábbi kiválóságok csatlakoztak, mint Fehér Csaba, Nyilas Elek és Telek András, akik önfeledten futballoztak a megjelent labdarúgó-palántákkal. Ami egyébként a lebonyolítást illeti; a résztvevő játékosok számától függően grassroots fesztiválhoz hasonló módon „műhelyeket” alakítottunk ki, ahol különböző feladatokat kellett végrehajtania a gyerekeknek az állomásfelelősnek kijelölt hírességek felügyelete mellett. A rendezvényt hivatalosan minden alkalommal fotózkodás, illetve autogramosztás zárta, melyet egy közös vacsora, illetve olykor egy kispályás barátságos mérkőzés tett még színesebbé.
A 2012-es program sikerein felbuzdulva két évvel később, 2014 őszén hasonló lebonyolítással, immáron jóval nagyobb vendégkörrel látogatott el a Pest megyei Grund Road Show sorrendben Dunakeszire, Vecsésre, Vácra és Pomázra – utóbbi helyszínen minden addigi rekordot megdöntve közel 200 gyermek futballozott jókedvűen. A programban részt vett Batári Csaba, Belvon Attila, Boda Imre, Bozó Bodi István, Csank János, Dunai Antal, Egervári Sándor, Fehér Csaba, Halmai Gábor, Juhár Tamás, Kabát Péter, Kemenes Szabolcs, Króner Péter, Leboniczki Imre, Mátyus János, Pintér Sándor, Schindler Szabolcs, Steidl Sándor, Szmiljanics Mico, Szűcs László, Telek András, Urbán Flórián, Vén Gábor, valamint Vezér Ádám. Ezek után aligha meglepő, hogy igazgatóságunk 2016-ban újra pályára hívja a lelkes fiatalokat, idén azonban minden állomást egy (vagy több) NB I-es, vagy NB II-es klubnak szeretnénk szentelni, s meghívott vendégeink körét kizárólag az adott egyesületekből merítenénk. A 2016-os Grund Road Show első állomása szeptember 30., péntek 15.00 óra,Tápiószőlős, ahol a Vác FC lesz a középpontban. A jelenleg az NB II-ben vitézkedő Pest megyeiektől olyan játékosok tisztelik majd meg a tápiószőlősi grundot, mint az egyszeres magyar válogatott Majoros Árpád, ifjabb Nyilas Elek, az élvonalat is megjárt Sipeki István, vagy éppen a váciak egyik legnagyobb ígéreteként számon tartott gólerős támadó, Zsolnai Richárd. Terveink szerint rajtuk kívül Csank János, az 1993/1994-es szezonban bajnoki címet ünneplő váci csapat mesteredzője, a jelenleg Tiszakécskén dolgozó, korábban azonban játékával a váci publikumot is elkápráztató, 14-szeres válogatott  Nyilas Elek, valamint az alakulattal szintén aranyérmet nyerő, legutóbb a Vasasnál tevékenykedő Simon Antal. További részletekért és érdekességekért, valamint újabb vendégek bejelentéséért érdemes lesz naponta figyelni az esemény Facebook oldalát! Szeptember 30-án, pénteken 15.00 órától tehát irány Tápiószőlős! grund_program_2016_osz_tapioszolos_28  

További hírek

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Általános
Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

2024-04-24 12:55:45

Május 23-án lesz a Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája

Május 23-án, csütörtökön 17:30 órától ünnepélyes külsőségek mellett a Pesti Vármegyeháza Dísztermében (1052 Budapest, Városház utca 7.) lesz a 11. Pest Vármegyei Gólkirályok Gálája.

Általános
Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

2024-04-23 12:00:22

Április 25-én, csütörtökön szünetel a személyes ügyfélfogadás

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság (1052 Budapest, Városház utca 7.) ezúton tájékoztatja a sportszervezeteket és valamennyi kedves ügyfelét, hogy április 25-én, csütörtökön valamennyi irodánk zárva tart, helyszíni ügyintézés ezen a napon nem lehetséges. Munkatársaink telefonon és e-mailben elérhetőek lesznek.

Értesítők, információk

2024-04-29 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.04.29.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-25 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.04.25.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok