Vasárnap Üllőn döntőznek az "ifisták" a Futball7végén

2014. február. 06., 14:20   |    

Vasárnap Üllőn döntőznek az "ifisták" a Futball7végén

Február 9-én, vasárnap, 2012 után ismét Üllőn kerül sor a Pest Megyei Futball7vége négyes fináléjára, itt rendezik ugyanis az U21-es korosztály és a felnőttek tornájának a végjátékát, a fiatalok tornája délelőtt 9 órakor kezdődik.

Február 9-én, vasárnap, 2012 után ismét Üllőn kerül sor a Pest Megyei Futball7vége négyes fináléjára, itt rendezik ugyanis az U21-es korosztály és a felnőttek tornájának a végjátékát, a fiatalok tornája délelőtt 9 órakor kezdődik.

Tavaly az ifjúsági korosztályú együttesek még az U19-esek részére kiírt tornán versenyeztek, a négyes fináléba jutott csapatok közül a Dunaharaszti címvédőként érkezik, de ugyanígy a végső siker reményében száll majd harcba az Isaszeg, a Soroksár és a Sülysáp együttese is. Utóbbi már-már döntők szinte "állandó" szereplőjének tekinthető, hiszen sorozatban a hatodik esélye kínálkozik arra, hogy megszerezze a trófeát, amely eddig csupán egyetlen alkalommal, 2011-ben sikerült Fedeles József gárdájának. Az Isaszeg és a Soroksár - utóbbi a háromszoros U19-es győztes Pénzügyőr távollétében a fővárosi amatőr labdarúgás markáns képviselője az idei Futball7végén - egyaránt újoncnak számít a tornán, de az edzői nyilatkozatok alapján mindenre elszánt csapatok, sikerre éhes csapatok érkeznek Üllőre. A tavaly a legjobb négy közé jutottak közül egyedül a címvédő Dunaharaszti lesz jelen ezen a hétvégén is, akik az edzői nyilatkozat alapján magabiztosan érkeznek, de tudják, nem lesz könnyű dolguk, ha ismét el akarják hódítani a serleget.

FEDELES JÓZSEF, a Sülysáp csapatának edzője: - Reméljük, hogy nyerni tudunk, bár nem lesz könnyű dolgunk, hiszen remek ellenfelekkel találkozunk ebben a négyes döntőben is. Az "ifikkel" eddig - az első, és a tavalyi kiírás kivételével - mindig döntőbe jutottunk, így bízunk abban, hogy most is hasonló eredményt érünk majd el.

ORLIK JÓZSEF, az Isaszeg csapatának edzője: - Az eddig mutatott játék alapján, amelyhez többen is gratuláltak, nem meglepetés a döntőbe kerülésünk. Személy szerint azt kérem majd a fiúktól, hogy játsszanak egy jót, és sportszerűen tegyék mindezt, valamint vigyázzanak arra, hogy elkerüljék a sérüléseket, hiszen még csak a felkészülési időszakban járunk. A torna elsősorban legyen egy szép emlék a srácok számára, és ha netán negyedikek leszünk, annak is fogok örülni, de sportemberekként természetesen nyerni szeretnénk. A döntőbeli ellenfeleinkkel eddig szoros meccseket játszottunk, szerintem azon fog múlni a végső győzelem, hogy melyik csapat lesz frissebb, valamint a kapusok teljesítménye is sokat nyom majd a latban.

TAKÁCS LÁSZLÓ, a Soroksár csapatának edzője: - Azért indultunk el ezen a tornán, hogy a gyerekek a téli időszakban minél több meccset tudjanak játszani, éppen ezért a lehető legtovább akartunk eljutni. A srácok úgy gondolták, ha már beneveztünk, akkor meg is szeretnék ezt nyerni. Örömteli, hogy az eddigi fordulók során sok ügyes játékost láthattam játszani, és a kisebb településeken is vannak tehetségek, akik magasabb szinten is kipróbálhatnák magunkat. Maga a szervezés is szuper, ezért a fiataloknak is tetszik a torna.

RÉTSÁGI ÁKOS, a Dunaharaszti csapatának edzője: - A tavalyi győzelem után szeretnénk megvédeni a bajnoki címünket, azonban tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen a legjobb négy között már nincsen könnyű ellenfél. Nekünk nem a futsal a "fő profilunk", de az én játékosaim a legjobbak, ezért nagyon bízom egy újabb sikerben.

Az elődöntők párosítása:

Soroksár - Isaszeg, 9.00. Jv.: Richter M., Horváth M. (Kömpf Gy.)
Dunaharaszti - Sülysáp, 9.35. Jv.: Futó T., Kömpf Gy. (Horváth M.)
Isaszeg - Soroksár, 10.10. Jv.: Kömpf Gy., Futó T. (Richter M.)
Sülysáp - Dunaharaszti, 10.45. Jv.: Horváth M., Richter M. (Futó T.)

Helyosztók:

A 3. helyért, 11.20. Jv.: Futó T., Kömpf Gy. (Horváth M.)
Döntő, 11.55. Jv.: Richter M., Horváth M. (Kömpf Gy.)


Góllövőlista:
- az 1. U21-es I. osztályú Futball7vége góllövőlistája

Statisztikai adatok:
- az 1. U21-es I. osztályú Futball7vége összesített statisztikai adatai

Visszatekintő a tavalyi döntőre:
- Az U19-eseknél és a felnőtteknél is büntetőpárbaj döntött a Futball7végén - a Pénzügyőr, illetve a Dabas-Gyón javára

További hírek

Általános
Tájékoztató futsalbajnokságokról

2024-07-19 13:05:54

Tájékoztató futsalbajnokságokról

Jelen anyagunkkal emlékeztetnénk minden érintettet, hogy 2024. augusztus 2. (péntek) éjfélig lehet nevezni a Regionális Férfi Ifjúsági U19-es és U17-es, valamint a női NB II-es futsalbajnokságokra.

Általános
Pest Vármegyei Kupa: tájékoztató és menetrend

2024-07-19 09:00:38

Pest Vármegyei Kupa: tájékoztató és menetrend

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenyiroda elkészítette a 2024/2025-ös évad Pest Vármegyei Kupa menetrendjét.

Általános
Tájékoztató az NB III-as férfi felnőtt futsalbajnokságról

2024-07-16 15:21:29

Tájékoztató az NB III-as férfi felnőtt futsalbajnokságról

Ezúton értesítjük a sportszervezeteket, hogy 2024. augusztus 2., péntek éjfélig lehet nevezni az MLSZ-központ által kiírt és a területi igazgatóságok által szervezendő 2024/2025. évi férfi felnőtt futsal NB III-as bajnokságra. A nevezéseket az MLSZ informatikai rendszerén (IFA-rendszer) keresztül kell benyújtani. A pontvadászat a futsal fülön és az MLSZ versenyei között található.

Általános
Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

2024-07-15 13:55:01

Elkészültek a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásai

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság elkészítette a 2024/2025. évi Pest vármegyei I., II., valamint III. osztályú férfi felnőtt labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásait.

Értesítők, információk

2024-07-22 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.07.22.

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

2024-06-21 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.06.21.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-06-20 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.06.20.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

Szponzorok