Visszatekintő az évzáró ünnepségre a díjazottak nyilatkozataival

2013. december. 21., 08:55   |    

Visszatekintő az évzáró ünnepségre a díjazottak nyilatkozataival

Az idén december 18-án megtartott évzáró ünnepi rendezvényünkről korábban már beszámoltunk, most az eseményen díjat átvett személyek nyilatkozatait olvashatják, valamint megszólalt az estén szintén tiszteletét tevő Kiss Baranyi Sándor, az MLSZ Bozsik program egyesületi moduljának programvezetője is.

Az idén december 18-án megtartott évzáró ünnepi rendezvényünkről korábban már beszámoltunk, most az eseményen díjat átvett személyek nyilatkozatait olvashatják, valamint megszólalt az estén szintén tiszteletét tevő Kiss Baranyi Sándor, az MLSZ Bozsik program egyesületi moduljának programvezetője is.

Az MLSZ OTP Bank Bozsik intézményi programban nyújtott kiemelt munkájukért nyújtott teljesítményért díjazottak

Batári Csaba: - Rendkívüli megtiszteltetésnek érzem ezt a kitüntetést. Nem számítottam rá, amikor a munkámat végzem, fel sem merül bennem ennek a gondolata. Csak a szakmára és a gyerekekre koncentrálok. Kicsit el is érzékenyültem a díj átvételekor, nagyon jól esett az elismerés. Az ember sokszor borzasztóan nehéz körülmények között kell, hogy végezze a feladatát, de amikor a végére ér, nem azzal foglalkozik, amit már maga mögött hagyott, hanem az újabb célok megvalósítása lebeg a szeme előtt. Nem az első évzáróm volt a mostani, lassan már 10 évet magam mögött tudhatok. Azért szeretek a Pest Megyei Igazgatóság berkein belül dolgozni és a szövetség rendezvényein részt venni, mert nagyon szeretem ezt a közeget.

Schmidtné Tomán Gyöngyi: - Ilyen zavarban még soha nem voltam. Hazafelé az autóban már megnyugodtam. Nagyon jól éreztem magam a rendezvényen, köszönöm a díjat, hálás vagyok érte.

Selmeci György: - Nem számítottam a kitüntetésre, meglepett, hogy szólítottak. Hivatalosan Telkiben kellett volna átvennem, ám sajnos bajnoki mérkőzésem volt a csapatommal, így nem tudtam ott lenni. Természetesen boldog vagyok, köszönöm a körzetemben lévő intézmények vezetőinek, hogy segítik a munkámat és igyekeznek a labdarúgást szolgálni. Jól éreztem magam az évzárón, örülök, hogy olyan neves emberekkel egyetemben vehettem át kitüntetést, mint Csank János, vagy Króner Péter. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a mi egyesületünk adta az év legjobb utánpótláskorú kapusát, Bajkán Balázs személyében, illetve egyesületünk végzett az első helyen az éremtáblázaton, ehhez külön gratulálok Kiss Ferenc szakosztályvezetőnknek.


Pest megye futball krónikása

Gazsi Krisztián: - Abszolút jól sikerült a szerdai rendezvény körítése, csak azt sajnálom, hogy az egyesületek vezetői, képviselői közül elég kevesen jelentek meg személyesen, sajnos valahogy nem sikerült kellő létszámban mozgósítani őket. Bevallom, ezt nem igazán értem, hiszen nincsen minden nap ilyen volumenű találkozó, amelyen egyszerre, ennyien megjelenhetnénk. A díjnak természetesen nagyon örültem, jóleső érzés volt, hogy gondoltak rám a megyei labdarúgás vezetői.



Szakmai elismerésben részesülők

Földesi Zoltán, a Felcsút SE-Monor U15-ös csapatának edzője: - Ez a díj egy olyan elismerés, ami évek hosszú munkájának a gyümölcse. Ezek a fiúk 4-5 éve együtt játszanak, Bajári Tamás kezdte el ezt a gárdát építeni, én tőle vettem át a csapatot, neki is nagy érdeme van abban, hogy idáig el tudtunk jutni. Úgy gondolom, hogy ez a csapat megyei válogatott szintű játékosokból állt, ezt bizonyítja, hogy a húszas keretből már csak ketten vannak nálunk, a távozók közül többen a Puskás Akadémián, az Újpestben, a Vasas Akadémián, vagy Kecskemétben pallérozódnak most. Két srác a magyar U16-os válogatott keretét erősíti, még kapusunk is magára ölthette már a címeres mezt. Ha ezek közül a futballisták közül pár év múlva akár csak eggyel is találkozunk az NB I-ben, akkor már megérte, de a képességeik alapján úgy vélem, hogy több ilyen lesz majd. Ez a cím egy szép gesztus, amit ezúton is köszönök az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának!

Gazsi Krisztián,a Tápiószecső ügyvezetője, az U19-es csapat nevében: - Az utánpótlásunk legnagyobb sikere ez a díj, annak ellenére, hogy korábban több csapatunk is dobogón tudott végezni az adott bajnokságban. Az NB I-ért játszhattak a fiúk osztályozó mérkőzést a Zalaegerszeg ellen, noha nem sikerült végül a feljutás, de úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy nem mi voltunk a párosítás esélyesei helyt tudtunk állni. Nagyon örülünk ennek az elismerésnek, és köszönjük a figyelmet, jó, hogy nem csak a megyei körzeteket figyelik az illetékesek. Jó érzés, hogy azóta ennyi gratulációt fogadhat mindenki, aki részt vállállt ebből a sikerből.

Kiss László, a Cegléd vezetőedzője: - Kellemes, jól megszervezett, megható esemény volt. Tisztességes hangulat uralkodott.

Potoczki Tamás, a Szigetszentmiklós ügyvezetője: - Ebben az évben a három legnagyobb díjat mi érdemeltük ki, elismerésben részesült a felnőtt csapatunk, az utánpótlás szakágvezetőnk, Nádudvari Zsolt és Czeglédy Levente személyében egyesületünk játékosa lett a legtehetségesebb utánpótláskorú futballista.Ezúton is szeretném személyesen is megköszönni az MLSZ Pest Megyei igazgatójának, Benkő Tamásnak, a klubunkért végzett egész éves munkáját és kellemes ünnepeket kívánunk minden egyes igazgatósági dolgozónak. (forrás: a Szigetszentmiklós honlapja)

Nádudvari Zsolt: - Már nem először veszek részt az évzáró rendezvényen. Sajnos kevesebben voltunk, mint az elmúlt években, de Benkő Tamás Pest megyei igazgató és az igazgatóságon dolgozók mint mindig, most is kitettek magukért. Mivel díjazott lettem, különösen nagy megtiszteltetés nekem. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott.

Sipeki Attila: - Nem számítottam rá, meglepett a dolog, de természetesen nagyon jól esett az elismerés. A szurkolók körében egy internetes szavazáson a második lettem a kapusok körében, véleményem szerint már az is szép teljesítmény, ezt a díjat viszont a szakma ítélte oda, így még inkább büszke vagyok rá. Nagyon színvonalas volt az évzáró, s bár sajnos sietnünk kellet haza, de örültem, hogy pár régi sportbaráttal tudtam néhány szót váltani.

Viola Kálmán: - Az igazgatóságnak sikerült meglepni, hiszen nem tudtam erről a díjról, nagyon jól eső érzés, hogy megkaphattam, igazi "karácsonyi ajándék". Korábban még nem voltam ilyen rendezvényen, nekem tetszett, talán kicsit azt hiányoltam, hogy kevés egyesület képviseltette magát. A lebonyolítás, és a szervezés viszont kitűnő volt!

Bajkán Balázs: - Felemelő érzés, hogy átvehettem egy ilyen díjat, hiszen régóta ezért dolgozom, jól esett ez az elismerés. Az évzáró ünnepség tetszett, remek volt a szervezés.

Lipcsei Mihály, Rakonczay András - Czeglédy Levente edzőjének - képviseletében: - Megtiszteltetés, hogy részt vehettem az eseményen, színvonalas esemény volt. Azt kívánjuk, hogy a jövőben egyre több díjazott legyen. Leventének pedig azt, hogy a lehető legtöbbet érje el a futballban.


A Pest Megyei Amatőr Aranylabda szavazás első három helyezettje

Less Krisztián: - Nagyon megtisztelő, hogy Pest megyében én vehettem át ezt az elismerést, melynek létrehozását nagy dolognak tartom, hiszen az amatőr labdarúgásban is adhat célokat a játékosoknak. Köszönöm a csapatnak, és az edzőknek, hogy elérhettem ezt! Jó volt egy ilyen nívós rendezvényen részt venni, tetszett maga az ünnepség is.

Radovits Viktor: - Hatalmas megtiszteltetés ez a díj! A szavazás kiírásakor gondolni sem mertem volna arra, hogy egyáltalán a legjobb tízbe kerülök, nemhogy a legjobb háromba. Meglepetésként ért a végeredmény, de nagyon büszke vagyok rá. Szeretném ezúton megköszönni mindenkinek aki rám szavazott. A következő időszakban bajnoki címet szeretnék ünnepelni azzal a csapattal amely már igazán megérdemelné, és remélem a teljesítményemmel én is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a következő szezontól egy osztállyal feljebbről indulhassunk.

Oláh Tamás: - Bíztam benne, hogy odaérek az első háromba, nagyon jó érzés, hogy végül sikerült a dobogó legalsó fokán végeznem. Nagy elismerés ez a számomra, büszke vagyok rá, hogy az idei év három legjobb Pest megyei labdarúgója között szerepel a nevem. Nagyon jól éreztem magam az évzárón, az pedig óriási megtiszteltetés volt a számomra, hogy Csank János mesteredzőtől vehettem át a díjat, akivel 20 évvel ezelőtt egyébként a pályán ünnepeltem a Vác NB I-es bajnoki címét, mint labdaszedő.


"Pest megye labdarúgásáért"-kitüntetettek

Földvári Tibor: - Őszintén szólva nagy megtiszteltetés volt ez számomra, főleg, mert 15 éve csinálom ezt, és nem pont innen számítottam egy ilyen elismerésre, hanem a saját mikrokörnyezetemből, és ezért talán kis hiányérzet volt eddig bennem, ezért meg is illetődtem a díj kapcsán, nagyon boldog vagyok. A rendezvény nagyon jól sikerült, le a kalappal az igazgatóság előtt, csak így tovább, és ha bármiben a segítségemre van szükségük, rám számíthatnak!

Króner Péter: - Nagyon meglepett a díj, hiszen a többi díjazott mögött hosszabb pályafutás áll az enyémnél. Ettől függetlenül hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett jól az elismerés, köszönettel tartozom azoknak, akik nekem ítélték. Nagyfokú elismerése ez a munkámnak, bízom benne, hogy lesz még lehetőségem Pest megyében bővíteni az eredménysort az elkövetkezendő időszakban. A rendezvény az elmúlt évekhez hasonlóan rendkívül színvonalas megünneplése volt az idei futballévnek.

Orlik József: - Természetesen örültem a díjnak, annak pedig különösen, hogy az igazgatóság jelenlegi munkatársai közül többekkel is sikerült személyesen megismerkednem, ugyanakkor a korábbi sportvezetői korszakomból, még a 90-es években megismert régi sportbarátaimmal, Jakab Bélával, Horinka Pali bácsival és Toldi Andrással is tudtam találkozni, ami ugyancsak nagyon jó érzéssel töltött el. A rendezvény megszervezése és lebonyolítása, szerintem nagyon jól sikerült, az ambiciózus, ügyesen dolgozó és elhivatott fiataloké ugyanis a jövő, az igazgatóságon dolgozókat feltétlenül ilyennek tartom. Ezúton is szívből gratulálok a munkájukhoz, tényleg minden dicséretet megérdemelnek!

Csank János: Jól éreztem magam, hogy részt vehettem egy ilyen eseményen, olyan emberek között lehettem, akik komolyan foglalkoznak a futballal. Úgy gondolom, hogy ebben az értékes rendszerben mindennek az alapja az amatőr futball. Pest megyében mindig meghatározó bajnokságok voltak, most már tapasztalom is.


Kiss Baranyi Sándor, az MLSZ Bozsik program egyesületi moduljának programvezetője: - Azt tapasztaltam, Pest megyének nagyon fontos, hogy elismerje az elmúlt futballév legjobbjait. Akár személyekről, akár egyesületekről van szó, a díjátadó gála jól prezentálja az amatőr labdarúgás népszerűsítésére való törekvést. Külön érték, hogy a legfiatalabbaktól kezdve a tradicionális sportszervezetekig mindenki képviselve volt. A rendezvény méltó elismerése volt a teljesítményeknek. Nagy öröm számomra Czeglédy Levente elismerése legjobb utánpótláskorú játékos kategóriában, aki nem csak tehetségével, hanem emberi tulajdonságaival, valamint az iskolában nyújtott kiemelkedő tanulmányaival is példát mutat valamennyi fiatal labdarúgó számára.



Az eseményről készült beszámolót - ahol a díjazottakról további információk találhatók - ide kattintva olvashatják, a képgalériát pedig itt tekinthetik meg.

További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

2024-04-30 16:16:23

Pest Vármegyei Kupanap 2024.: harmadszor Cegléden, először majáliskor

Idén, a korábban megszokotthoz képest már május elsején megrendezi az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság a minden évben nagy érdeklődéssel várt hagyományos kupanapját, melyre 2022 és 2023 után harmadik alkalommal Cegléden, a Zsengellér Gyula Sportcentrumban kerül sor. A hölgyeknél 14:00 órától a tavaly alakult Alsónémedi a címvédő Valkóval, az uraknál pedig 16:30-tól a II. osztályú Diósd az ugyancsak címvédő Gödöllővel mérkőzik a serlegért.

Általános
McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

2024-04-30 12:03:34

McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntő: mindkét Pest vármegyei együttes bejutott az országos döntőbe

Április 24-én, a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum adott otthont a McDonald’s Fair Play Cup regionális döntőjének, ahova – a korábbi évekhez hasonlóan – Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Pest vármegye legjobbjai érkeztek.

Általános
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-29 14:51:59

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Általános
Egy pontot levontak a Veresegyháztól

2024-04-26 16:17:37

Egy pontot levontak a Veresegyháztól

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság Versenybizottság április 24-én kelt határozatában a területi I. osztályú Pest vármegyei férfi felnőtt bajnokságban szereplő Veresegyház VSK csapatának éves összeredményéből az LVSZ 45. § (5) bekezdés c) pont 2) alpontja alapján egy pontot levont, ugyanis az április 20-án, a 24. fordulóban a CSO-KI ellen lejátszott és 2–1-re elveszített mérkőzésen a veresegyházi csapatban az LVSZ 15. § (1) bekezdés m) pontjában foglalt jogosulatlan játék valósult meg, mert a becserélt játékosok összlétszáma (hét fő) meghaladta a versenykiírás szerint maximálisan engedélyezett öt főt.

Értesítők, információk

2024-05-03 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.05.03.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-05-02 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.05.02.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-04-04 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.04.04.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok