MOL Magyar Kupa: hatan még versenyben

2024. augusztus. 22., 10:19   |    

MOL Magyar Kupa: hatan még versenyben

A Pest Vármegyei Kupához hasonlóan – ha úgy tetszik, azzal párhuzamosan – a MOL Magyar Kupában is hétvégén rendezik a következő fordulót, igaz, utóbbiban már a második játéknapra kerül sor. Mint arról korábban már beszámoltunk, Pest vármegyéből hatan maradtak versenyben, két vármegyei I. osztályú (FÉMALK-Dunavarsány, Gödöllő) és négy NB III-as együttesünk (Budaörs, Érd, Dunaharaszti, Monor). Valamennyien szombaton, 16:30-kor lépnek pályára.

Ami a két vármegyei I. osztályban szereplő csapatunkat illeti, a Gödöllő már egy győztes pilisi bajnokival a lábában léphet pályára otthon a Cigánd ellen, míg a ’varsányiaknak eddig „csak” a Gyulai Termál elleni előző fordulós kupasiker adatott meg tétmérkőzésen, így várják a korábban a Ceglédet búcsúztató Csepel elleni hazai találkozót. A harmadik vonal újonca, a Dunaharaszti az elmúlt hétvégén magára talált és megszerezte első győzelmét bajnokságban, tette mindezt idegenben a Bonyhád ellen, ami épp jókor jött a BKV Előre elleni fővárosi kupacsata előtt. A másik három NB III-as együttesünk, a Budaörs, az Érd és a Monor hétvégén egyaránt 1–0-s győzelemmel „melegített” az újabb kupaderbire, melyen mindhárman a továbbjutás reményében lépnek majd pályára, utóbbi kettő idegenben (a Nagyatád és a Szolnoki MÁV ellen), míg a BSC hazai környezetben, ahová a Majos látogat.

A Pest vármegyei érintettségű mérkőzések párosításai a 2. fordulóban (vastagon dőlt betűvel jeleztük a Pest vármegyéhez tartozó csapatokat és a bajnoki osztályukat):

Augusztus 24., szombat

Nagyatád (Somogy vm-i I. o.) – Érd (NB III, Észak-Nyugat); FÉMALK-Dunavarsány (Pest vm-i I. o.) – Csepel (NB III, Dél-Kelet); BKV Előre (NB III, Dél-Kelet) – Dunaharaszti (NB III, Dél-Nyugat); Szolnoki MÁV (NB III, Dél-Kelet) – Monor (NB III, Dél-Kelet); Gödöllő (Pest vm-i I. o.) – Bacsó Beton-Cigánd (NB III, Észak-Kelet); Budaörs (NB III, Észak-Nyugat) – Majos (NB III, Dél-Nyugat) /valameni találkozó 16:30-kor kezdődik/.

A MOL Magyar Kupa hétvégi, 2. fordulójának teljes műsora:
https://adatbank.mlsz.hu/league/63/0/29216/2.html

A továbbjutás sorsa egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén 2x15 perces hosszabbítás, s ha akkor sem születik döntés, 11-esrúgások döntenek arról, ki jut a 3. fordulóba.

A MOL Magyar Kupa 2024/2025-ös szezonjának versenykiírása IDE kattintva megtekinthető.

A témában korábban megjelent írásaink:
https://pest.mlsz.hu/hir/mol-magyar-kupa-kisorsoltak-a-2.-fordulo-parositasait

https://pest.mlsz.hu/hir/mol-magyar-kupa-hat-csapatunk-maradt-allva

https://pest.mlsz.hu/hir/mol-magyar-kupa-tizen-allnak-rajthoz-az-elso-jateknapon

 

 


További hírek

Általános
Pest Vármegyei Kupa: két továbbjutó már van, ma és hétvégén folytatódnak az előselejtezők

2024-08-21 11:49:50

Pest Vármegyei Kupa: két továbbjutó már van, ma és hétvégén folytatódnak az előselejtezők

Hétvégén két találkozóval elrajtolt, ma délután további kilenc, hétvégén pedig újabb 14 mérkőzéssel folytatódik a Pest Vármegyei Kupa 2024/2025-ös szezonjának 1. fordulója, azaz az előselejtezők, melynek következtében a 83 indulóból 58-an maradnak.

Általános
MOL Magyar Kupa: kisorsolták a 2. forduló párosításait

2024-08-08 13:37:20

MOL Magyar Kupa: kisorsolták a 2. forduló párosításait

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a MOL Magyar Kupa 2. fordulójának párosításait. Az előző körből hat (két vármegyei I. osztályú és négy NB III-as) együttesünk jutott tovább.

Általános
MOL Magyar Kupa: Hat csapatunk maradt állva

2024-08-05 13:57:20

MOL Magyar Kupa: Hat csapatunk maradt állva

Tíz találkozón voltak érdekeltek a Pest vármegyei együttesek a MOL Magyar Kupa hétvégén lejátszott 1. fordulójában. Csapataink hatvanszázalékos mérleget tudnak felmutatni a továbbjutást illetően, hiszen a tíz pályára lépőből hatan: Budaörs, Érd, Dunaharaszti, FÉMALK-Dunavarsány, Gödöllő és Monor várhatják majd a következő kört, míg a Ceglédi Vasutas, a METON-FC Dabas, a Pilis és a Viadukt-Biatorbágy búcsúzott.

Általános
Augusztus 3-án, szombaton nem lesz ügyfélfogadás

2024-08-02 09:50:32

Augusztus 3-án, szombaton nem lesz ügyfélfogadás

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság ezúton tájékoztatja az illetékességéhez tartozó sportszervezeteket és tisztelt partnereit, hogy augusztus 3-án, szombaton hivatalunkban valamennyi irodánk zárva tart, személyes ügyintézésre ezen a napon nem lesz lehetőség.

Értesítők, információk

2024-08-23 00:00:00

Frissült a fegyelmi határozatok tára (2024.08.23.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.

2024-08-21 00:00:00

Frissült a versenyügyi határozatok tára (2024.08.21.)

Felkerült honlapunkra a legfrissebb versenyügyi határozatok tára.

2024-07-22 00:00:00

Frissült a fellebbviteli határozatok tára (2024.07.22.

Felkerült honlapunkra a legfrissebb fellebbviteli határozatok.

Szponzorok